lite nere

hej hej, jo vi e hemma än!!!!!
va in till förlossningen i går på grund av att jag haft så mycket förvärkar, så dom ville undersöka mig lite, och livmoder tappen e tydligen redo, vi diskuterade i gångsättning, men läkaren ville ge kroppen en chans över helgen, så i morgon har vi tid hos bedömmnings kliniken kl 10.30 så då får vi se hur det blir då om vi blir kvar eller får åka hem igen.

Känner mig väldigt nere just nu, inte pga att va gravid utan för att det e så jobbigt att få barnvakt till alva, hon e så kinkig på att va borta, riktigt mammig och pappig e hon vår lilla tös.
Nu har vi haft underbar hjälp av henriks syrra som har ställt upp och sovit här i två nätter, och i går åkte hon hem och tog då med sig Rasmus och Alva, men inte ville bebis komma ut för det!!!!
Nu e henrik på väg och ska hämta hem dom igen. TUSEN TACK TILL DIG EMELIE!! Du har varit helt underbar, PUSS PÅ DIG!

nu har vi haft problem med hur vi ska göra i morgon, med Alva, de stora barnen går ju i skolan, men Alva.....
Henriks mamma har erbjudit sig att komma, men hon har nån kurs som hon måste gå på i morgon eftermiddag, och skulle vi bli kvar på bb så blir det ju lite körigt, sen bor hon typ 9 mil häifrån oxå!!!

nu har vi fått tag på henriks faster, och hon kommer hit i morgon bitti och passa Alva här, och det gör hon med glädje, och det känns sköööönt, det e lättare för Alva att ha barnvakt på hemma plan, så nu får vi verkligen hoppas att vi kan få ut vår lilla envisa prins i morgon.


Tänk att vissa andra har så svårt att hjälpa till när man verkligen behöver dom, men själva ska dom ha hjälp av oss, nee det får vara riktigt slut med det!!!!!!!!!!

det finns jätte många underbara människor här i våran by som har erbjudit sin hjälp att va barnvakt, och vi e otroligt tacksamma för det, hoppas ni inte tar illa upp men man vill ju gärna ha nån här som kan stanna över natten om det behövs, och som e van vi Alva och alla hennes rutiner.
Det låter säker jätte löjligt, men så känner vi.

Tack ändå alla söta!Kommentarer

Postat av: ♥Linda med Familj♥

Det är nu dom rätta vänner och dom som verkligen bryr sig visar sig!!!Nä det är helt sjukt, nu får vår lilla Donna känmpa ännu mer och jag sover ingenting av ren oro. Blev så ledsen för deras otänksamhet och brist på respekt.

Usch klarade Alva sig från vattenkopperna? Nog för att man vill att dom ska få det tidigt, men så tidigt är ju att ta i.

Som du skrev, vissa människor tänker inte, dom har inte ens hjärnceller...Åhh jag hoppas att ni får stanna imorgon så att ni får träffa er prins.Kram

Datum: 2009-10-18, Tid: 12:15:36
Bloggadress: http://babymyz.blogg.se/
Postat av: cecilia

va jobbigt att bebisen inte vill titta ut.. men håll ut, snart är den hos er!KRAM KRAM

Datum: 2009-10-18, Tid: 12:44:06
Bloggadress: http://cettcilias.blogg.se/
Postat av: camilla "lillmamman"

Åh hoppas det ordnar sig och att du får vara fokuserad på att föda.Kram på er och lycka till!

Datum: 2009-10-18, Tid: 13:25:34
Bloggadress: http://www.lillmamman.se
Postat av: Jennie

åh . hoppas lilla bebis kikar ut snart .förstår att ni vill ha barnvakt so kan tösens rutiner , det är ju självklart att man vill det .hoppas allt går bra ! jag är så nyfiken .kramar ..

Datum: 2009-10-18, Tid: 14:20:11
Bloggadress: http://vantabebis.blogspot.com
Postat av: Emelie

Det har varit så mysigt att vara hos er... Synd att jag gick i skolan, annars kunde jag passat som längre, men de ska ni veta om ni känner att ni vill vara barnfri lr nå så ställer jag upp..;) de e bara roligt att få ha era underbara barn... puss på er... <3

Datum: 2009-10-19, Tid: 12:07:49
Postat av: Miqe

Fast ifall det behövs, så är jag fortfarande närmast!! Minns det, båda två..:)Datum: 2009-10-19, Tid: 22:03:04
Bloggadress: http://miqemorbid.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


     [ bloggen är designad av marinoni.blogg.se ]
Trackback

RSS 2.0