LOVELY FRIDAY

go kväll!
I dag känner jag mig mycket bättre, så jag har faktist inte ringt till läkaren än, men kommer det till baka så ringer jag.

I dag har vi varit till staden och handlat mat till helgen, så här hemma blir det massa mys.
Barnen fick välja varsinna dräkter att ha på sig i morgon, dom kommer va så fina.

Jag sprang in på skopunkten oxå och köpte mig ett par kängor, skulle behövt köpa en jacka med men orkade inte leta, så jag får ta det en annan dag.

Nu ska jag ta och tända lite ljus i vårt hus, sen blir det mys kvällen lång...

KRAM

--

mår väldigt skumt i dag, har haft ont i livmodern, sen har jag börjat blöda mer igen, ska ta och ringa läkaren i morgon bitti och se va det kan vara.

Idag har barnens farfar och bonus farmor varit här på middag, jätte kul och barnen blir så glada när dom kommer hit, det blir ju inte så ofta eftersom det e en bit emellan oss.

Nu på kvällen så har vi badat Mio, han tycker det e jätte mysigt, nu ska vi ta och lägga barnen och sen ska jag sätta mig och amma lill prinsen, det blir nog tidigt i säng för mig i kväll, sen i morgon tänkte vi ta en tur till stan och halloween handla lite.

ha en mysig kväll.....frejka byxa och svettningar

japp så blev det, Vi va till sjukhuset i dag på höft kontroll, dom gjorde röntgen och sen kände dom och klämde, det kom väl fram till att det va en liten avvikelse, inte stor men ändå fanns det där,  så nu har han fått en frejka byxa som han ska ha dygnet runt, byxan gör så att benen ligger i "grod " ställning, ser inte så bekvämt ut men han verkar inte bry sig som tur e.
Byxan ska han ha i 6 veckor, men vi ska på åter besök om 3 veckor och se hur det har förändrats.
tydligen hade jag samma besvär när jag föddes, och jag har ju inte haft nå problem så den här behandlingen e nog bra.

Jag själv har mått jätte konstigt de senaste dygnen, eller bara på nätterna, jag svettas floder, lakanen blir dy blöta, men temperaturen e normal i huset, snarare så att resten av familjen fryser, jag jag har aldrig i hela mitt liv svettats så mycket, och det e bara på natten, men när jag går upp och ska amma så fryser jag, ungefär som när man har hög feber, men ändå inte. Skumt i allafall
Någon som vet om det kan va så när man ammar, eller har nån erfarenhet av det här?

mys framför brasan.....

grått och trist väder i dag, så nu myser vi framför en brasa.
Vi har nyss haft besök av BVC, fått lite info, och så, lite komiskt tyckte hon med eftersom det e vårat 5:e barn, så vi kan det här.
Men nu e Mio inskriven i allafall.

I morgon ska vi till ackis och röntga Mios höft, hoppas att det ser bra ut nu så han slipper skenan.

Vår vän Ingrid va här i dag och hälsade på, hon hade köpt massa jättefina kläder till Mio, tack så mycket igen.

nu ska jag ta och fundera ut vad vi ska göra för mat i kväll, barnen röstar på pannkaka så kanske det får bli det, vi åt så stadig lunch i dag så det kan va lagom med pannkakor.

här tänkte jag bjuda på lite bilder

 älskade lilla prinsessan

 Rasmus lirar guitarr hero

 Ida sessan i lekparken


Mio 1 vecka i dag

 ja han e verkligen en hel vecka i dag våran lilla prins!

allt flyter på väldigt bra, lite jobbigt med mjölken som jag har i överflöd, e livrädd för att få mjölkstockning, så jag måste låta mjölken rinna ut i mellan åt, och i bland måste jag väcka prinsen för att han ska äta. Men i försig så e det väldig skönt att jag HAR mjölk, det finns ju dom som inte har och väldigt gärna vill amma, så jag ska inte klaga.

I dag har min syster varit här och hälsat på med sina barn, alltid lika trevligt. hon hade köpt jätte fina kläder till Mio, tusen tack!

Efter att dom åkt hem så tog vi en prommenad till affären och invigde syskon vagnen, gick super bra. Det va skönt att komma ut och röra på sig lite.

Ne nu ska jag gå och hjälpa hjärtat mitt med middagen.

kram

lugnare mamma nu

jo jag ringde till bb och barnmorskan trodde inte att det va nån fara alls, han har fin hud färg, han e inte torr i hyn, osv.. osv, hon trodde att det bara va så att jag har så mycket njölk och bra mjölk så han e så nöjd och belåten på det hela tiden, och det kan nog stämma bra det för jag har verkligen jätte mycket mjölk.

I morgon kommer min kära syster hit med sina barn, det ska bli kul, hon skulle även ta med massa kläder till Mio, hon har ju 4 grabbar själv så där finns det grabb kläder kan man ju säga, hihi

Nu sover alla barnen så nu ska jag och henrik spela tv spel, vi har fått tag på ett nintendo 8 bitars, med super mario broos, helt otroligt roligt, sånt spelade man ju jätte mycket när man va ungre, så det e lite nostalgi i det hela, har även fått tag på spel till det via tradera, skit roligt.
Lite skoj e det med barnen med, dom äger x-box, wii, nintendo ds men det här gamla spelet ligger på topp hos dom nu.söndag

I dag har det varit en riktigt soft dag, jag har vilat jätte mycket, riktigt skönt. Lilla Mio bara sover ochsover, vi får i stort sett väcka honom när han ska ha mat, funderar på om jag ska ta och ringa till bb och höra om det ska va så.

Vi har ringt till vårat försäkring bolag och skulle försäkra Mio, vi har folksam på allt och alla här hemma, men vi fick inte försäkra Mio nu bara för att han inte fått sina sista siffror  i person nr än, jag tycker att det verkar helt sjukt, tänk om det skulle hända honom nått nu då???
Henrik ringde upp till trygg hansa då och frågade hur dom gör, och dom sa att det va absolut inga problem, det kunde dom fylla i efter hand,  så nu väntar vi på att dom ska ringa upp, så får vi se vad dom har och erbjuda så kanske vi dumpar folksam och tar trygghansa i stället.

ne ska nog ta och ringa bb nu och rådfråga om Mio.
uppdaterar sen.


kram förlossnings berättelse

på söndags kväll kl 19.00 så kom det en plötslig kraftig värk i magen, sen va det lugnt ett tag, va och kissade vid ca 19.30 och då gick slemproppen och kraftiga värkar kommer regelbundet, ca 6 minuter emellan, så jag ringer in till fl, och dom tycker vi ska komma in, Henrik fixar med barnvakt och jag packar sista grejjerna som ska med.

ca 20.15 är vi inne på ackis, ligger med ctg ett tag, och det e nu 5 minuter mellan, jag e öppen 3-4 cm, men huvudet står rätt högt tycker bm, jag får ett förlossnings rum och byter om till den fina rocken man får låna, värkarna tilltar rejält och mer blod och slem kommer. Kl 23.00 undersöker bm igen, men fortfarande bara 3-4 cm öppen, nu börjar jag använda lustgasen, samt börjar fundera på hur jag ska orka detta??
kl 02.00 när bm undersöker igen så e jag öppen 4 cm, så då skulle min bm ut och få råd av en annan bm, och efter ett tag kommer det in en barsk äldre barnmorska som bara kommer in och donderar och säger att, ne nu tänker vi stanna upp dina värkar med bricanyl och så ska du få sömntabletter, och sen får vi se när din förlossning börjar igen.

Jag bryter i hop, ber dom att ta hål på hinnerna, eller sätta dropp eller vad som helst, jag ville ju bara få det gjort nu när jag kämpat så länge. Men bm svarar spydigt med att, neeej så gör vi inte mitt i natten, och jag själv har fött 6 barn så jag vet att det här e bäst säger hon, sen går hon ut och vi skulle få fundera.
Jag börjar stor gråta och ber Henrik att han ska leta up min första bm, och sen säga att den barska barnmorskan ej fick  komma in till mig igen, det bara kändes helt fel med henne från första synen av henne.

tillslut kom min vanliga bm och en överläkare in och pratar med oss, och förklarar hur bra som helst, och tycker att vi ska stanna upp förlossningen och att vi skulle sova natten ut, men sen lovade hon att vi skulle bli igångsatta direkt när vi sovit ut. Och då kändes det genast bättre, så vi gör så.

Jag sov väldigt dåligt i allafall, hade några värkar i allafall under natten, men fick kanske sova 3 timmar i allafall.

11.00 på måndag så sätter dom i gång mig, de sätter en skalpell tråd i bebis huvud och får därmed "pyspunka" på vattnet.
12.00 sätts värkstimmulerande dropp, och kraftiga värkar kommer igång. Jag använder mig mycket utav lustgasen, och Henrik e ett enormt stöd hela tiden .

efter ett tag så tar bm bort droppet, och värkarna kommer själva ca 14.30 står jag knappt ut längre så jag får spinal bedövning som bedövar hela nedre partiet runt mage och rygg, och jag njuter såååå efterdet... den värkar på en gång, jag kände knappt av värkarna alls, kände bara att magen drog i hop sig.
Nu e klockan ca15.00 och jag e öppen ca 8 cm, bm vill att jag ska ändra ställning lite då och då, men bebis reagerar negativt då så jag får andas in syrgas emellanåt så att bebis skulle få tillräckligt med syre, vi märker också att foster vattnet som kommer ut e grummligt, så han har bajsat i fostervattnet, stackarn e stressad.

Nu frågar bm till och från om jag inte skulle vilja trycka på, men jag känner faktist ingenting, så vi fortsätter en stund till, men runt 16.00 så undersöker hon mig igen och då e jag helt öppen och nu känner jag att smärtlindringen börjar släppa ( spinalen sitter bara i i 2 timmar ) och det gör fruktansvärt ont igen , så jag får ta till lustgasen igen, och nu säger dom åt mig att krysta, så det gör jag, fast jag e fortfarade bedövad där nere så jag känner nästan inget, men efter ca 4 krystningar så kommer vårat mirakel ut, vilken underbar känsla!!!!

Ut kommer Mio, kl 16.17
vikt: 3710gr
längd: 51 cm

Barnmorskerna va gudomliga, dom puschade mig hela vägen tillsammans med Henrik, jag fick så mycket beröm och de sa att jag va en otroligt stark kvinna.

Efter att vi fikat, myst och jag tagit en dusch så var det dags att komma upp till familje bb, va tvungen att va kvar minst ett dygn på grund av att Mio var stressad i förlossningen, och tyvärr fick inte henrik stanna kvar, dom hade helt enkelt inte plats för honom me, men han va kvar en stund sen åkte han hem till barnen.

Blev sedan hämtad av älsklingen nästa dag kl 16.00, och sen dess så lever vi hela familjen som på fluffiga mjuka moln, och vi bara njuter av tillvaron....
bb på väg

i dag va vi in till ackis på återbesök med Mio. Det togs pku prov och hörsel prov + vikt och läkar undersökning.
Det vart lite förvirrande hur mycket han vägde vid födseln, bm sa fel till oss där, hon sa då att han vägde 3071, men i papprena står det 3710, och det som stod i papprena va det som stämde, för nu vägde han 3690 i dag, så han hade inte gått ner så mycket.
Lill killen har ett litet fel på ena sidan av höften, det va nått med att höftkulan kunde hopp ur led, men det va väldigt vanligt  tydligen, vi fick en tid för ultraljud på onsdag så då får vi se om han kan behöva en skena i nån vecka.

Efter besöket där så va vi in på gränby och skulle handla lite blöjor osv.. men shit va trött jag blev på en gång, så vi gjorde det viktigaste och åkte sen hem.

ne nu e grannarna på väg över och vill se det lilla miraklet, men vi hörs senare.

kram

tusen tack för alla grattulationer

har inte varit så mycket med updatering här, men ni vet ju varför.
Allting går jätte bra i allafall, så mysigt. Mio e jätte snäll kille, hur lugn och fin som helst, syskonen e jätte duktiga,  och dom myser så med lillebror, även Alva e jätte duktig med honom, hon kramar och gosar med honom , klappar fint, ja helt otroligt, fast hon själv e så liten.

Jag mår bra, e väldigt trött bara, men jag passar på att gå och vila så fort lillprinsen sover, och jag har tur som har en underbar man som fixar och donar med allt här hemma nu, en riktig klippa e han.

Nu har ammningen kommit i gång riktigt oxå, det funkar jätte bra än så länge, så jag hoppas att det fortsätter så.

Ska skriva ner en förlossnings berettättelse sen, ska bara få tillbaka lite ork först.
väntar nu på att BB ska ringa, det dagliga samtalet.

ha en toppen dag!

kram

älskade Mio


älskade Mio


Vi e på g

Nu händer det grejor äntligen...

lite nere

hej hej, jo vi e hemma än!!!!!
va in till förlossningen i går på grund av att jag haft så mycket förvärkar, så dom ville undersöka mig lite, och livmoder tappen e tydligen redo, vi diskuterade i gångsättning, men läkaren ville ge kroppen en chans över helgen, så i morgon har vi tid hos bedömmnings kliniken kl 10.30 så då får vi se hur det blir då om vi blir kvar eller får åka hem igen.

Känner mig väldigt nere just nu, inte pga att va gravid utan för att det e så jobbigt att få barnvakt till alva, hon e så kinkig på att va borta, riktigt mammig och pappig e hon vår lilla tös.
Nu har vi haft underbar hjälp av henriks syrra som har ställt upp och sovit här i två nätter, och i går åkte hon hem och tog då med sig Rasmus och Alva, men inte ville bebis komma ut för det!!!!
Nu e henrik på väg och ska hämta hem dom igen. TUSEN TACK TILL DIG EMELIE!! Du har varit helt underbar, PUSS PÅ DIG!

nu har vi haft problem med hur vi ska göra i morgon, med Alva, de stora barnen går ju i skolan, men Alva.....
Henriks mamma har erbjudit sig att komma, men hon har nån kurs som hon måste gå på i morgon eftermiddag, och skulle vi bli kvar på bb så blir det ju lite körigt, sen bor hon typ 9 mil häifrån oxå!!!

nu har vi fått tag på henriks faster, och hon kommer hit i morgon bitti och passa Alva här, och det gör hon med glädje, och det känns sköööönt, det e lättare för Alva att ha barnvakt på hemma plan, så nu får vi verkligen hoppas att vi kan få ut vår lilla envisa prins i morgon.


Tänk att vissa andra har så svårt att hjälpa till när man verkligen behöver dom, men själva ska dom ha hjälp av oss, nee det får vara riktigt slut med det!!!!!!!!!!

det finns jätte många underbara människor här i våran by som har erbjudit sin hjälp att va barnvakt, och vi e otroligt tacksamma för det, hoppas ni inte tar illa upp men man vill ju gärna ha nån här som kan stanna över natten om det behövs, och som e van vi Alva och alla hennes rutiner.
Det låter säker jätte löjligt, men så känner vi.

Tack ändå alla söta!bf+2

BÄSTE BEBIS


Härmed varslar jag, i egenskap av hyresvärd, Dig om vräkning.

Vräkningen kommer äga rum snarast, dock senast inom 2 veckor. Till grund för vräkningen föreligger totalt ointresse från Din sida att följa sedan tidigare överenskommen hyresperiod med slutdatum 091015 (se bilaga 1, UL rapport).

För att underlätta för alla berörda parter ber jag Dig att flytta ut självmant.

Med vänlig hälsning
Mamma och pappa


vecka 40+1

 jaha då har man gått över tiden IGEN!

Tog med mig emelie, ebba och alva in till stan i dag, handlade lite mat och sen köpte jag höst kängor till grabbarna och ett par fleecebyxor till Ida,, sen hittade jag en jätte snygg disco klänning till Ida som hon ska ha i kväll på skolans disco, Rasmus och Emil ska oxå gå, men hittade inget roligt till dom i dag, men dom har väldigt mycket kläder ändå.

Nu ska vi snart ta och börja med middagen, blir tacos i dag, sen blir det fredags mys för fullt med Idol bla..

ha en trevlig fredag

Idas klänning, och till den blir det ett par grå silvriga strumpbyxor

bf dagen är här

jo nu e dagen här, men ingen bebis än, har väldigt mycket molande värk i ryggen så man kan ju hoppas att det e ett tecken på att nått e på G!!

Emelie oh hennes dotter kom i går så det e jätte skönt att få hjälp, även Henrik e hemma , han har tagit pappa ledigt med Alva några dagar.

Ska ta och gå igenom bb väskan nu så att allt e me, sen lär vi åka och handla lite mat tror jag.

Jag lovar att uppdatera om jag hinner, om det skulle va så att förlossning sätter i gång.

ha en bra dag och håll tummarna för mig


dagen före dagen d!

Ja i dag e det 1 dag kvar till bf datumet, ska bli spännande att se när han tittar ut.
I dag va jag och Alva till kyrkis, och nu har henrik och Alva åkt till tierp och hämtar Emelie och Ebba.

Jag har ätit en massa glass med chocklad sås nyligen så nu fryser jag som bara den, funderar på att ta ett bad, ett riktigt hett. Japp japp så får det bli!


min underbara man

Jag har haft så ont i ryggen i natt och ischias nerven spökar för fullt, så nå sömn har det ej blivit, så Henrik tog pappaledigt med Alva i dag och har nu åkt till sin farmor och hälsar på så att jag bara kan vila och sova.
Känner på mig att bebis kommer snart, kanske innan helgen, men vi får se...
Underbara Emelie (Henriks lilla syrra ) kommer hit i morgon med sin dotter Ebba, dom ska sova här nån natt, så då har vi barn vakt i fall Mio vill titta ut, och det känns jätte sköönt att ha henne, ingenting e omöjligt med henne, hon är en klippa med barnen och man känner sig trygg med henne!

Dert har verkligen tyngt mig och varit skit jobbigt att inte veta eller haft nån direkt barnvakt när vi väl ska in och föda, men nu känns det som en stoooor lättnad.

ne nu ska jag ta och lägga mig en stund


phuuu

Phuu nu börjar det kännas tufft alltså, jag e stor som en elefant och nu e ischias nerven riktigt i kläm så emellanåt går det inte att röra sig.

Va till tandläkaren med Emil i dag han hade ett hål att laga, och han va jätte duktig,  efter det så körde jag tillbaka honom till skolan och sen va jag tvungen att åka till thuns och köpa massa vantar och mössor och massa underkläder till barnen, det går åt.

Nu ska jag ta och grädda pannkakor som barnen ville ha i dag och sen ska jag nog vila lite när Henrik kommer hem.

puss och kram på er

städ söndag

Ja i dag har vi städat och fixat , satt sista listerna  bla. Så skönt verkligen, det börjar likna ett riktigt snyggt hem nu, hihi, känns som man bott mitt i en byggarbets plats ett tag nu, men det har varit värt det.

Nu ska jag fortsätta dona lite, sen kan det nog bli lekparken med barnen.

måste bara visa upp lite härliga bilder, Ida kom hem nyss från sin bästis och dom va så fina i håret, Bästisens mamma hade krusar håret på dom och dom såg så stolta ut.

 

sorry

jag e skit dålig på att skriva och så just nu, men jag e så trött, och känner inte för att sitta vi datorn så mycket, kanske ni förstår. Jag har svällt upp JÄTTE mycket om fötter och händer, fötterna e som bollar, och på morgonen kan jag nästan inte ens gå för fötterna e så runda, men men det e snart över så jag ska njuta sista tiden me, för sen kommer man sakna graviditeten.

Nu e vårat sovrumm oxå klart, det blev jätte fint, så i morgon ska jag ta och bädda till spjälsängen åt vår lill prins.

Ska fota lite i morgon så kan ni få se.


Nu ska vi ta och se på Johan Falk,     puss och kram


trött

och ingen bebis än...
kom ut nu älskling

bm besök

ja i dag har jag varit hos barnmorskan och vi kan ju hoppas att det va den sista gången!!

Innan bm så va jag på gränby och åt lunch med mamma, och så kikade vi runt lite, det resulterade i att jag kom hem med en ryamatta till sovrummet, ett par jeans till Emil och en dunväst till Ida.


Nu står Henrik och lagar middag, han gör köttgryta och det doftar sååå gott från köket nu, han är expert på grytor, älsklingen min!

Ne nu vill jag att vår lilla bebis ska komma ut, har massa sammandragningar och förvärkar hela tiden, så jag hoppas han bestämmer sig för att komma snart.

MAMMA OCH PAPPA OCH ALLA SYSKON DINA LÄNGTAR SÅÅÅÅ EFTER DIG


marknad i går

Hej på er !
Kom nyligen hem från kyrkis, och nu har Alva somnat, så nu tänkte jag faktist förbereda middagen lite, tänkte göra kassllergratäng i dag.

I går va jag Alva, mamma och syrran på marknaden i uppsala, blev en hel del godis handlat, jag bara älskar dom där nogat bitarna, och kyssarna, mmmm, försvinnande gott.

Efter det så åkte vi till jysk och där köpte jag duntäcken till barnen, så nu har dom varmt och gosigt i sina sängar.
Sen drog vi en snabbis till gränby oxå, jag behövde en mössa och det hittade jag.uppe innan tuppen

usch ja, Alva fick för sig att vakna kl 05.00 i morse och ville ha välling, sen somnade hon inte om försten kl 06, och då åkte henrik till jobbet och jag tänkte att jag håller mig uppe, kl skulle ändå ringa kl 07.30, så här sitter jag nu och barnen sover, men det kan vara rätt skönt att få lite egen tid på morgonen, tror jag ska ta och koka lite gröt nu och sen göra mig i ordning för att sen väcka änglarna mina.

Tror att jag åker in på marknaden i stan i dag, sen på eftermiddagen ska jag till tandläkaren och laga två hål (mindre roligt)

Ha en härlig dag nu alla söta


utlovade bilder

då va det en ny vecka igen då, man hinner ju knappt blinka så har en till vecka gått.
jag har ganska nyligen kom´mit hem från en prommenad till affären, men fy va kallt det va, blåser som sjutton här.
Har haft väldigt mycket förvärkar nu på morgonen, så har jag tur så kanske det börjar närma sig.

Ja jag tänkte lägga ut lite foton på barnens nya rum, så here we goo

 

 det e lite små fix kvar, men det kommer.

Nu måste vi bara få klart vårat sovrum så att vi kan få in båda spjälsängarna. ÅÅh det blir så bra allting, jag e så lyckligt lottat som har en så duktig och händig man.


Nu blev jag akut sugen på ett glas mjölk.


kram

cult design

gomorron, i dag känns ischiasen mycket bättre, och jag har fått sova hela natten ostört, helt underbart.

nu ska jag ta min morgon kopp med kaffe, måste bara visa vilken fint napp skål jag köpt i från
www.hemmahostindra.se
det finns mycket fint där och mycket cultdesign


AJAJAJAJAJ!!!

Har såååå ont!!! Har ischias nerver som hamnat i kläm, antagligen för att jag storstädat och donat med allt möjligt i dag, emmellanåt gör det så ont att tårarna bara sprutar, det liksom låser sig och värker som bara den från höften och ner i knät.

Nu i kväll så har Rasmus flyttat in i sitt nya rum, det e så jäkla skönt att det e klart, och han va så stolt med att få ha ett eget rum.

I morgon ska Henrik nog börja tapetsera vårat nya rum så vi kan flytta in där och sen får vårat gamla rum bli ett lekrum för Alva, kommer bli så jätte bra!!!

Ska försöka få ut bilder på rummen i morgon.

Ne nu ska jag försöka ta mig till soffan och den stoooora godis skålen.

puss


storstädning pågår

Ja jag har fått sån otrolig energi, Henrik e ute med barnen och jag har tagit tag i dammtrasan och allt som har med städning att göra, så skönt att få sånt här gjort riktigt grundligt.

Se i kväll så ska Rasmus flytta in i sitt nya rum, jag försökte ta tag i att motera alla hans nya möbler men jag gav upp rätt snabbt, så Henrik får fixa det sen.

Nu e det bara 12 DAGAR kvar till beräknat förlossnings datum, shiiit va tiden har gått fort, men han får jätte gärna komma ut nu,hiihi vi längtar såååå efter våran lilla älskling.


bullar

OOOO va vi försov oss i morse, vaknade kl 08.15 och barnen ska va i skolan kl 09.00 och jag och Alva på öppnaförskolan kl 09, men vi hann!!

Nu har jag presis lagt Alva och själv fått i mig en räksallad till lunch, och nu väntar jag på min vän I som ska komma hit och hjälpa mig att baka bullar.

I kväll så blir det mys med familjen och i morgon ska vi på fotboll i vendel, Rasmus lag har pooö spel, så det innebär 3 matcher för dom, jag tror att vi åker dit hela familjen, lite beroende på väder och hur jag mår i kroppen. Sen e väl målet att Rasmus ska kunna flytta in i sitt nya rum i helgen me, e sååå trött på byggdamm och verktyg överallt nu, så det ska bli riktigt skönt att kunna få ordning snart.

nej nu ska jag börja med bullarna......
kram

monster jam

har precis bokat biljetter till Henrik och pojkarna till monster jam i november, dom brukar gå på det varje år i globen och det tycker dom e jätte kul och sen mysigt att komma i väg med pappa själva me.


I dag ska jag in till stan och träffa mamma, tänkte nog ta en sväng på ikea, det e lite smått som jag skulle behöva där till Rasmus rum bla..

ne nu måste jag sätta fart med alla morgon bestyr och se till att barnen kommer i väg till skolan.


kram


RSS 2.0