peter pan

nu har jag varit in till staden och storhandlat mat, skköööönt. men det tog lite tid, så när jag kom hem va kl så mycket så det fick bli detta till middag, hehe

men herreguuuud va barnen blev glada, jjaaaaa peter pan pizza skrek dom, hahahaha, aldrig har jag gjort en så uppskattad middag förr, ( två min i micron )  ja dom e roliga de små liven.

men snart blir det mys me typ 2 kg godis och chips, mmmm

senare i kväll så kommer syrran med pojkvän hit och karlarna ska bada badtunnan, jag ska fota dem lite så lägger jag ut det här sen.
trevlig kväll så länge!!

jag har bestämmt mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

                                        
jopp jag ska sluta röka, har tagit sista ciggen i dag, känner att jag inte mår bra av rökningen, så nu e det dags!!!!!!!!!!
E det nån som vill haka på ??
Annars så kanske det finns nån som e lite villig på att stötta mig.
Jag har ju varit så dum, jag har slutat varje gång jag blivit gravid och det har ju gått bra, men sen börjar jag igen, hur sjukt e inte det då, nej nu får det vara nog!
det finns ju milijoner anledningar till att sluta så att så får det bli!

önska mig lycka till!

trött bebi

nu på morgonen har jag varit med Ida och Alva till kyrkansbarntimme, så nu har de fått lekt av sig lite!
så nu e lill skruttan JÄTTE trött, måste nog försöka lägga henne en stund, jag skriver mer sen!

lägger in en lite rolig men härlig bild på Ida bara!

            observera att hon även har en liten vovve me, haaaaha

bak och lite pyssel

mumelimummans har vi käkat i kväll, hade ju lovat Ida blåbärspaj, så då bakade jag en sån till efterrätt i kväll.
det blev blåbär och hallonpaj för att va exakt.


Sen har jag och barnen pysslat lite, fick ett tips i från bollibompas filofix faktist, att göra bok ställ utav gamla flingpaket. dom blev riktigt fina.
   

hur smidigt som helst att göra, man klipper ut formen man vill  ha och sen klär man förpackningen i nå snyggt papper. Mina barn valde med döskallar på, ( så klart )

hoppas ni får en mysig kväll, för det tänker jag ha!
kramen på er

blod svett och tårar

I går kväll va det dramatik här hemma, hahaha nästa iallafall, Ida har haft sin ena framtand uppe, lös jätte länge nu, och den har nästan bara hängt på en tråd, så i går när barnen skulle borsta tänderna så hjälpte jag Ida lite, och jag borstade lite exta på den tanden, men ojojoj vad hon började skrika och det blödde som bara den, och ändå så hängde den kvar den rackaren. Tillslut efter mycket gråt och skrik så fick hon ut den själv, och tänk så glad hon blev på en gång, och snälla tandfeen kom till henne i natt med!
  stackars liten.....
men sen så va den borta..
  vilken lättnad!!

I dag tar jag och Alva det bara lugnt, har betalat räkningar nu (boooring), och så har vi varit på promenad. Nu snart ska jag väl baka en blåbär och hallon paj, Henrik lovade Ida det i går om hon drog ur tanden, haha , muta ne vadå?

 våra älsklingar på ett och samma kort!!!

"rör inte mitt kött"

gomorron, eller go förmiddag kanske det e nu!
Har varit i väg med Emil, min äldsta son (8 år ) till tandläkaren nu på morgonen, och dom hittade ett litet hål, i en utav mjölktänderna i bak, dem ska man ju ha kvar tills man blir ca 15 år så att de tyckte att det va bäst att laga den, men vi fick en nu tid till det, haha ja och Emil då som e så rädd för tandäkare, när hon skulle räkna tänderna med en sån där sticka så utbrast Emil,  - du låter bli mitt kött va?..              hahaha, hon kunde inte hålla sig för skratt hon heller, hon svarade - nerå lilla gubben jag ska bara pilla på tandsingarna. Men tillslut så gick allt bra, hon fick tilloch med ta bilder, vilket han va väldigt skeptist emot först, men tandsköterskan som vi hade va enormt duktig med barn och verkligen förklarade allt för Emil på "barnspråk"


Nu sitter jag här och väntar på min mamma, syrra, mormor och moster som ska komma och fika, och så ska de få smaka på min nybakta moccarutor.
vi hörs lite senare... pusssss

phu!

ja nu sätter jag mig ner för typ första gången i dag, fullvfart, började dagen med att få iväg barnen kl 09.00 och sen drog jag och lillfisen till thuns för att kika lite,där gick vi flera timmar och hittade massa skoj. Sen hem för att ta en promenad med Ville, och ja sen var det dags för barnen att komma hem och då blev det full rulle igen.
Till middag slängde jag i hop en köttfärslimpa med potatis och gräddsås, nam nam.
Och nu har vi nattat alla barnen, och så nu har jag moccarutor i ugnen, och när de e klara så ska jag ut på en prommenad igen me Ville!

ja lite många bollar i luften idag, men allt fixar sig galant

                trevlig kväll

BLASK, GRÅTT OCH KALLT

tänkte att jag skriver ett snabbt inlägg innan sängen ropar på mig.
Fy va less jag e på detta väder, blask, blask och blask! Man blir ju dyngblöt så fort man går ut. Och fryssen, det spelar ingen roll att jag klär på mig ordentligt, jag fryser ändå, hmm kanske börjar bli sjuker, hoppas inte.

Sen e det ju så grått ute med så då blir man trött.. ne, GE MIG SOL.
brrrr, nej nu ska jag nog gå i säng, älsklingen ska få äran att värma mig, hihi ( kroppsvärme I LOVE )
 GOD NATT ALLA SÖTISAR
                                       

då va det måndag igen då


helt sjukt vad veckorna går fort. Tyckte att det va måndag nyss.
I natt så sov lilltösan hela natten, inget hostande eller nått, hon sov från 22.00 - 08.30 imorse, och så va hon upp och fick lite gröt och så somnade hon om, och nu sover hon, hon har väl lite att ta igen efter besöket på sjukan och allt. Lillskruttan våran, man blir ju så orolig när de blir dåliga som små, det här va ju första gången hon va sjuk, men men  av alla prövningar lär man sig nå nytt, nu vet vi ju att om hon får krupp igen så e det bara att klä på sig och gå ut me henne en halvtimme och sen ge mollipect.

I dag e Ida hemma från dagis ( som hon e varje måndag) men hon och jag ska städa i dag, jag har lockar henne med en fin veckopeng, hihi. det funkar alltid! Ja så nu e det väl bara att sätta igång då medans lillan sover!

ha en bra dag!

helg bilder

   I dag mår våran älskling mycket bättre!hon har sovit i natt, men e lite små gnällig, men jag tror att det e fler tänder på väg oxå!
här kommer bilder från festen i fredags


      

   åhhh va kul vi hade, hihi.

och så här kommer min nya tattuering!!
 jag blev super nöjd!

och här kommer henriks som e ifylld och klar nu



enorm panik

oh fy vilken natt! kvällen började bra jag kunde gå ut, Ida kände sig mycket bättre, jag och Ingrid satt hemma hos henne och snacka skit och drack av de goda drycker, sen bar det in till stan och in på flustret, men när vi hade varit där en timme kanske så ringde Henrik och sa att jag måste komma hem för räddningstjänsten va hemma hos oss och ambulansen va på väg, Alva kunde inte andas!!!  Fy faan vilken panik jag fick, så jag ringde efter skjuts och ringde och väkte Snälla Emma som gick över och passade de andra barnen tills jag kom hem.

  senare rinde henrik från sjukhuset och då sa de där att hon hade fått krupp
och de ville ha kvar dem på observation. Räddningstjänsten gav henne syrgas här hemma och på sjukhuset fick hon kortison tio gånger.
I morse fick dom komma hem mina älsklingar. Vi får se hur det blir i natt, läkaren sa att det kunde komma två nätter i rad, men nu e vi ju två hemma så då känns det ju lite tryggare.

Men innan detta så hade jag en super trevlig kväll.

Och aldelles nu presis så kom jag hem från tattueraren, äntligen så har jag fått min tattuering!
jag e sååå trött nu och väldigt bakis, så jag tänkte att jag sätter in bild på den i morgon och även lite bilder från krogen och förfesten.
ha en bra kväll alla och håll tummarna för oss att Alva klarar sig från krupp i natt.

puss och hej

det ser ljust ut

åhh underbart! Ida har inte kräkts på flera timmar nu och hon får behålla det hon dricker och äter.
När Ida sov en stund så passade jag och Alva på att gå ut med Ville, det blev en promenad på gatan fram och tillbaka, men ack så skönt med frisk luft, komma ut från kräk doft!  Även Alva tyckte det va skönt, hon satt och skrattade och tjoade i vagnen hela tiden.

SÅ jag kan nog gå ut i kväll!! jihooo
Nu ska jag hänga sista maskinen me tvätt och torka golen en gång till för att va säker, och snart kommer Ingrid hit.

Jo just ja! Henrik ska iväg en stund kl 17.30 och göra klart sin tattuering, späääänande, jag lägger ut bilder på de sen.

                                           Vår minsta sötnos!

skurat och tvättat hela natten

usch och fy! Ida har åkt på magsjuka, hon har kräkts hela natten, stackars lilla hjärtat, så nu skuras det för fullt och tvättmaskinen rullar som bara den, om och om igen...

Hmm typiskt jag som skulle gå ut i kväll, brukar va så att barnen blir dåliga när mamma ska hitta på nått, men vi får se, jag avvaktar under dagen och ser  hur hon mår, och om ingen annan av oss åker på det så kanske jag kan gå ut en stund i allafall, ska diskutera med min kära man.

vi andra har proppat i oss vitpepparkorn och handspritar oss hela tiden, så vi kan ju hoppas att vi klarar oss.


                                          

en dag på stan med syster

har haft en mysig dag med syster och Alva i dag, vi gick på gränby och kikade lite och shoppade lite, sen blev det en fika. Nu kan man fynda ganska rejält på det som e kvar på rean, det e ju typ halva rea priset på mycket, och självklart hittade jag till barnen!


kjol, jeans,strumpbyxor,trosor till Ida

jeans till Emil

ett par coola tofflor till Rasmus

och lite till mig me, tihii


ångest

i dag har vi varit på jobbet och hälsat på! och så träffade vi Anneli och lilla Liam där me, riktigt kul va det att träffa dom, och Liam hade vuxit på sig ordentligt, han e 3 månader yngre än Alva men han e typ lika stor, hehehe , men oooo så söt.
  

åh fy vilken ångest vi fick både Anneli och jag, när vi va på jobbet, man insåg att tiden går så fort och snart e det väl dags att börja jobba, eller ja kanske inte snart, jag ska försöka va hemma hela det här året , men ändå,, fy jag vill inte jobba och inte där, det har blivit så rörigt med allt och många personal e utbytt osv..  VILL VA HEMMA MED MINA BARN OCH MYSA!  kanske jag ändrar mig om några månader eller nått , men men vi får se hur det blir sen. Sen e det ju så oxå att när jag slutade jobba innan jag fick Alva så hade jag min underbara tjänst ute i hemvården som undersköterska, men nu har de lagt ner hemtjänsten så nu har jag fått tjänst inne på demensvården, så det slutar väl med att man blir dement själv, nerå det blir nog bra! Jag ska tänka positivt! jag har ju iallafall ett jobb!!

besviken!!!!!!!!!!

tror ni inte att tatueraren ringde i dag och frågade om jag kunde vänta en eller två dar till!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
daaaaaaaaaaaa, funderar på att gå till en annan snart. Eller så e det inte meningen att jag ska göra den.

Sen så hade jag och ett par tjejkompisar bestämt att vi skulle gå ut på lördag, och det va ju typ evigheter sen jag va ut, men nu kan ingen av dem , de har fått förhinder. Suck , båda grejjerna man såg framemot bara kraschade

så ,e det nån som vill tycka lite synd om mig? 

Im so good

åhhh så skönt! kom presis hem från en lång prommenix, man känner sig så duktig efteråt, och Ville våran vovve tyckte att det var jätte roligt att springa och rulla i snön, och nu tänkte jag lägga mig i ett varmt bad snart..mmmm så härligt.
I morgon bär det av in till uppsala och till gymmet, men jag får väl ta det lite lugnt eftersom jag e lite förkyld.

här kommer lite crazy pictures, jag och barnen lekte med kameran. hihi

   
  
                              JAPP !! dom bjussar vi på i dag

god morgon!


Klockan är 07.50 och här sitter jag! Ska väcka grabbarna snart så att de kommer i väg till skolan, Ida e ledig från dagis i dag så vi kan ta det lite lugnt..
Skit oxå, jag börjar känna mig förkyld IGEN, det värker i kroppen, och halsen börjar kännas, måste rusa till ICA idag och köpa KanJang eller nått sånt , echineaguard ska va bra med säger dom som vet, jag ska i allafall testa.

Nån annan som har nå husmors tips, så tipsa gärna!
                                                                                           

grus i ögonen, och ser dubbelt

     
ohhh vad trött jag e, vill gå och sova nu, men ska försöka hålla mig vaken ett tag till, vi ska glutta på en film nu när barnen sover, vi får se hur länge mina blå kan hålla sig öppna. Jag lägger mig i Henriks famn och myser, och så märker han kanske inte att jag somnar, hihi....

Pratade med Fia för en stund sen och hon frågade om jag ville med ut på en krog sväng på lördag, det skulle bli några tjejer, så det lät ju riktigt trevlit, kommer nästan inte ens ihog när jag va ut med tjejerna sist, så det e nog på tiden, jag gillar inte krogen direkt, men det e sällskapet som räknas, så jag tror det blir en trevlig kväll.




Nu önskar jag er alla en trevlig och mysig kväll, och god natt!
Hörs i morgon




lite seg i dag

jo det blev en hel del vin i går, Fredde kom över med barnen så vart det ett glas vin och sen ett till.... och oj sen va hela tetran slut, hihi. Barnen sussade så gott så då passade vi på att ha det trevligt,  ungefär vid halv tre på natten så hjälpte Henrik honom att komma hem med barnen, Dennis stoppade vi ner i Alvas vagn och Michelle fick bli buren av pappa, tur att vi inte bor så långt i från varanndra.
Dennis & Micha    härliga grabbarna grus
 här e jag på väg att käka upp min dotter

ja en trevlig kväll va det!
I dag går jag och väntar på att tattueraren ska ringa, jag hoppas att han får en lucka i dag, men annars blir det i morgon sa han, hmm vi får se. man blir ju så otålig när man går och väntar på nått roligt, men snart så....
jag uppdaterar er lite senare,

pöss och kjam

får vackert vänta

nepp det blidde inge tattuering i dag, mamma och  syrran gjorde sina först och sen när det va min tur så hade det blivit en dubbelbokning. Så jag får helt enkelt vänta till i morgon!
Annars har det inte hänt så mycket i dag, vi har presis käkat pizza här och så fick man dåligt samvete igen, hehe, så nu måste jag ut på en lång prommenad med Ville, ( kanske blir av med några kalorier i allafall )

vill bara säga det att nu har gubben varit hemma för länge, som tur e så börjar han jobba på måndag i gen, i dag va han så rastlös, och trots att han hade ont i revbenet så satte han igång med att möblera om i vardags rummet, och ja det blev faktist bra .



puss och kram

shopping me syrran

va in till gränby i dag med syrran och gluttade lite på rean, skulle in och byta stövlarna jag köpte i går, men besluts ångest som man har så slutade det med att jag behöll dem, och köpte ett par till, hihi, ( I love skor )
kolla in dessa skönheter   

Sen blev det lite accecoarer till barnen.
I morgon blir det en gaddning till!
Tror jag har bestämt mig för denna  och den ska sitta på skuldran.
Det blir nog riktigt nice tror jag, den känns bra i allafall.
Nej nu ska jag ta kväller och glo på tv ett tag innan man går och dunkar ner huvudet i kudden.

SLÄNGER IN EN BILD PÅ SÖTASTE TJEJERNA OXÅ
           

TRÄNING OCH SHOPPING

I dag hände det !!!!  jag va in och tränade för första gången efter jul. det va segt som tusan i början men sen va det jäkligt skönt, så nu e det bara att fortsätta så här så blir de nog bra tillslut!
Efter pulspasset så tog jag en runda på stan, eftersom jag va helt barnfri med så ville jag passa på, jag hittade två tunikor och ett par trosor och ett par stövlar, och JA! det råkade bli skor till barnen me, hihihi, kan inte låta bli att handla till barnen, det e så mycket roligare än till sig själ, men jag va ju lite duktig i dag iallafall.
   vet inte om jag ska byta dom, jag ska pröva dom lite i kväll, mina fötter gillar inte riktigt hög klack, hmm men vill HA.
 chockrosa spets trosor från GINA TRICOT
 tunika från GINA  

premenurera gärna på min blogg via blogglovin!

maken hemma med revbensfraktur...

ja nu har han gjort det igen! brutit ett revben.... den här gången åkte han skridskor med barnen och gjorde en rejäl vurpa. Stackarn, han har skiiiit ont och har svårt att andas. ( ja jag tycker synd om han, men karlar när dom har ont och e sjuka, ojojoj, då e dom ynkliga )

I dag har det inte hänt mycket, varit hemma hela dagen, tagit två prommenader, softat lite. Jo våra ex grannar va förbi, Tomas och Thess och deras söta Freja. Freja och Alva börjar bli lagom stora nu så att de kan sitta på golvet och leka lite med varandra nu, kul!

Jag hade tänkt att jag skulle in till gymmet och träna i dag, men det blidde inte så, tiden flög i väg i dag fast man inte gjort så mycket, men i morgon ska jag ta mej tusan åka in och svettas lite.
Sen när jag ändå är inne i stan så ska jag nog kika lite på skor, eller rättare sagt ett par boots tror jag!! Vi ska åka på country kryssning i mars så då kan det vara roligt att ha några snygga stövlar eller boots, vi får se, men åhhh vad jag längtar , det ska bli så kul och sen skönt att komma i väg både jag och Henrik, och helt barnfria med, mys mys...

shopping på ikea

yes nu har jag en fungerande kamera igen! BEHÖVDE BARA BYTA UT MINNES KORTET

vi va in på ikea när vi ändå va i stan, så köpte vi badrumslampa och lite smått och gott till badrummet, handukar och sånt ni vet! köpte även lite roliga masker till barnen.
  
                                            även Ville fick pröva en, hihii

Vår lillskrutta har börjat försöka krypa, eller i allafall bakåt, hhaa ha..
så sööt   

arg som nasse

så typiskt! Vi va på skolan i dag och åkte skridskor och hade det mysigt, drack varm chocklad och fikade, knäppte en massa fina bilder, MEN när vi kom hem så upptäcker vi att det e nå fel på minnes kortet !! så nu e alla bilder nog borta, så nu måste vi in till elgiganten och lämna in den, hmm fick den i julklapp, tycker att en kamera borde hålla lite längre än så. Jaja arg blir man, men vi hade en jätte mysig dag i allafall. (dumma kamera)

Nu håller Henrik på att elda upp badtunnan och syrran och Tobbe e på väg hit, så vi badar väl lite och sen blir det nog en film, FAST först så måste vi ju självklart kolla på körslaget
                                                

blommor!!


                                                               
Fick de här fina tullpanerna i dag av älsklingen min när han kom hem från jobbet idag!! Tänk va glad man kan bli för en bukett me blommor, att han har tänkt lite extra på mig i dag!!  Tank u babe!!!  Jag älskar dig såååååå!

I kväll så har vi lite mys pys och ska titta på lets dance, Ida har en kompis som ska sova över här i natt ,  men hon e så snäll och duktig så det e inget besvär alls att ha henne här, bara kul och mysigt att få rå om henne med.
Imorgon ska vi till skolan och åka skridskor och ha lite picknick.

   

ut ska granen

så härligt att vardagen e i gång igen nu!!! Men det e sjukt lungt på dagarna nu när grabbarna e på skolan och Ida på dagis, va mycket man hinner göra helt plötsligt!
Barnen har åkt skridskor nu i flera dagar på skolgården, riktigt kul för dom, förra året vart det ju ingen is, men nu åker de för fullt, hoppas bara det håller i sig ett tag så att det inte smällter bort på en gång.
Nu ska jag nog ta och slänga ut granen och packa ner alla kulorna ... e ganska less på pyntet nu.

hoppas ni alla får en bra dag!  kram


tand

våran lilla älskling har fått sin först tand!



inte undra på att hon  har varit gnällig och snorig!


tattuering

    så blev det!!
men jag ska nog göra om den lite, göra trådarna till en slags ranka med små stjärnor i eller nått som gör att de hänger i hop. Annars e jag jätte nöjd.

I går va vi på 40 år s kalas, Henriks brors sambo fyllde år, trevilga människor och massa goda bakelser.
 här sitter Alvas faster Emelie med Alva och myser.

sen när vi kom hem så badade vi Ville, han va jätte duktig, han tyckte nog det va skönt.
  blev inte mycket kvar av han när pälsen blev blöt.
 men nu e jag fin igen, hihi

Victoria Secret

nu e man en tattuering rikare på kroppen då!, jag sätter in bild i morrn, den e lite svullen nu och inlindad, så det blir en bättre bild i morrn tror jag!

Här om dagen så va det Victoria Secret modevisning på tv, såg ni det? jag såg lite bara, men shiiit alltså, vilken dyr bh man kan köpa
 den har bh-n som Adriana Lima bär kostar 45 miljoner kr!!! den har svarta och vita diamanter visserligen, men ändå!!!!!!   Jaja nån där ute finns det väl som inte vet vad han/hon ska göra med sina pengar...       (undrar vad trosorna kostar)

 

 

ja många fina underkläder har hon designat.

sweet sweet prinsess and prins of mine

  

  

                                          
                                           KÄRLEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tattoo

jaha nu va det vardag i gen! Henrik jobbar i dag, han har varit ledig nu i typ 2 veckor så man  har blivit bortskämt med att va två vuxna här hemma på dagarna. Men det ska samtidigt bli skönt me vardag i gen, hehehe han e ju ledig i morrn igen eftersom det e röd dag IGEN! (MEN JAG KLAGAR INTE)

I kväll ska Henrik göra en till tattuering på underarmen och jag ska göra en i dag eller imorrn, vi får se när tattueraren hade tid, han skulle hit i går och visa lite vad han hade och jag skulle visa vad jag hade tänkt mig, men på vägen hit så krockade han me en lastbil, som tur ma så skadade ingen sig allvarligt, men han vart lite öm i kroppen. nåja vi får se, hoppas att det blir snart!

Barnen e fortfarande jätte hostiga och Alva har feber än, stackars våra små gosingar!

nu ska vi ta och käka lite frukost och sen blir det en prommenad med hunden.

  här berättar Ida för syrran om allt hon kan. hihi

hostiga barn

skriver ett litet snabb inlägg, medans det e paus i körslaget!

I dag har vi varit hemma hos mina föräldrar och grattat brorsan och pappa. Det vart en hel dag där, sen åkte vi hem och jag lagade mumsig kyclingfile gratäng, och nu sitter vi och tar ett glas vin jag och Henrik. Barnen käkar sitt lördagsgodis och myser.
Jag va till husläkaren med Ida i går, dom kollade halsen och öronen, och tog sänkan, men allt såg fint ut, men mot hostan så fick hon ordinerat astma medicin, och det verkar hjälpa, men i natt så började lilla Alva hosta som bara den, det va nästan som krupp hosta, Henrik satt uppe med henne halva natten till och från, men även hon e bättre i dag, men vi får se vad natten har att bjuda på. Tur att man e två så att man kan turas om, annars så skulle man väl gå som en zombie här hemma.

ne nu ska jag gå och mysa me La famija
kram och puss

brrrrrrrrrrrr och Zzzzzzzz

åhhhh så trött jag e!! Inte mycket till sova i natt. Ida hostar som bara den och mollipect hjälper inte, och nu har Rasmus oxå börjat, han har ju haft feber i några dar nu så att jag ska ta och ringa husläkaren om tio minuter när de öppnar. Och Alva har me sovit oroligt, kanske e nått på väg där me. Och snäll som jag e så låter jag gubben sova ut, men jag ska nog ta och gå och vila när han vaknar.

Va nyss ut en sväng me Ville och shiiit va kallt det va, det gick knappt att andas! Så det blev en snabbprommenad, får ta en längre senare


NU E DET 2009!

ohhhh vad mitt huvud bankar idag, det blev lite mycket av det goda dryckerna tror jag, men herregud så kul vi hade och trevligt. Åt massa god mat och senare åt vi massa goda tillbehör och snacks.
HALV FEM IMORSE  gick jag vi och nanna kudden, Victoria och Tobbe åkte nog vid 04.00  och det känns i kroppen i dag, hehe. jag tänkte att ni får lite bilder här som berättar om vår kväll.
 Ida upptädde  och myste 

 barnen dansade   nam nam

syrran   jag och Henrik

  eftyer tolslaget så va barnen såå trötta

och då släppte vi loss lite mer, hehehe
 tolvslags kyssen!!

 jag fick även en av Ville  du e min polare du, woahaahaha

 puss på dig älskling!       hjärtat bjöd på sång och musik

     sweet little sister and me! love u

ja som ni ser så hade vi en rolig kväll, natt , morgon!   GOTT NYTT 2009!!!!!!!!!!!!!!!



RSS 2.0