det blev en dag på stranden, nananaannanaa....

ja i morse drog jag och barnen + en kompis till Ida iväg till stranden, riktigt skönt, det fläcktade lite och vi bara njöt.
Sen kl 14.30 skulle vi till distriktan och läkaren med alva för 1 års kontroll och spruta, det gick jätte bra, med sessan har redan fått lite feber och e jätte gnällig så jag gav henne en alvedon nyss.

ne nu ska jag gå ut med henne en stund så hon får leka lite. De andra barnen har vattenkrig så vi får se om vi klarar oss, hehe

 en bild från i går när grabbarna hade varit och klippt sig,, sååå fina

 Alva goffar kakor

 Jag och Ida njuter i skuggan
 ett lite knas kort

 Emil sitter i drömmarnas värld....

lite shopping

nu e vi hemma igen, jag , Emil och Alva drog in till stan i dag och handlade lite, Ida och Rasmus va hos ett par kompisar. Handlade det sista till Ida som fyller 6 år på torsdag, Så vi hade en mysig dag tillsammans, käka glass och shoppade. Til Ida blev det docka, kassaapparat, ny bikini, badrock, hello kitty sängkläder, sen har jag lite paket här hemma redan som vi köpt, kommer nästan inte i håg vad vi köpt men vi ska linda in allt i kväll så jag misstänker att jag skämt bort henne med mycket paket i gen, men va gör det, dom fyller år 1 gång om året.
Köpte faktist ett par skor till mig och Henrik me, och även en söt liten body i st 56 till bebisen

 

 Alva fick syn på den här bollen inne på barnenshus och hon blev kär i den, kunde då inte låta bli att köpa den till henne



tattoo

oj vad man försummar bloggen just nu, men jag prioriterar det underbara vädret just nu, man sitter ju inte inne som förr.
I går jobbade jag från 07- 14 sen åkte jag och handlade lite mat sen hem till familjen som låg i poolen, på kvällen kom syrran och Tobbe, vi grillade och käkade massa gott, sen passade dom barnen medans jag fick min tattuering klar på vaden, i dag kommer dom tillbaka och tobbe ska hjälpa Henrik med bygget av utbyggnaden och Victoria ska sen få sin tattuering i fylld. Och självklart blir det massa solning och bad me.

hoppas att ni får njuta av dagen som jag.    kram

 
 

v.25


 
 

Nu växer magen och blir tyngre. Allt eftersom kan du få ont i ryggen, kramp i benen och känna ett tryck ned mot bäckenbotten. Kramper är vanligt och kommer att vara det även längre fram. Undvik att knipa med tårna. Barnet kan trycka på blåsan vilket medför att du måste gå på toaletten ofta. Det kan hända att du lättare blir andfådd nu. Tänk på din hållning och vila mycket.

Ditt barn är nu ca 22cm långt mellan huvud och stjärt och väger runt 800g. Det kan ta tag om sina fötter och knyta nävarna. I lungorna bildas allt fler blodkärl och näsborrarna börjar öppnas. Barnets benkärnor blir hårdare. Barnets livlina - navelsträngen är tjock och elastisk med innehåll av två artärer och en ven. Dessa blodkärl ligger inbäddade i en tjock geléartad massa som hindrar dem från att trassla ihop sig. Detta är ett sätt att säkra blodflödet mellan moderkakan och barnet och dess livgivande funktion.

De permanenta tänderna bildas långt in i tandköttet men kommer inte att bryta fram förrän barnet börjar tappa sina mjölktänder i sexårsåldern


R.I.P


ännu en underbar dag

Ja det har det verkligen varit! Vi tänkte åka till stranden men vi har det så skönt här hemma med pool och så satt vi tar stranden en annan dag. jag har även börjat plocka undan och röjt i lekstugan, jag ska renovera den och göra det mer roligt där inne, ett lite lagom projekt för mig.

I morgon så kan det kanske bära av in till staden, har inge lust igentligen, man vill ju inte gå misste om solen, men det e lite ärenden jag behöver göra och handla så att det får nog bli så i allafall,  jo just ja i morgon kommer Emil hem!! han har varit hos sin farmor ända sen i tisdags och dom har ju varit på kryssning och allt, så himmla skoj för honom. men åhh vad vi har saknat honom så nu blir det mysigt att få hem han i morgon.

Här kommer lite bilder från i dag







torsdag redan

I går så va vi hemma hela dagen och bara njöt av värmen. Barnen tog hit en kompis och så badade dom och åkte glidmatta hela dagen, underbart. I dag blir det antingen det igen eller oxå stranden, vi får se.

 

  

 

lovely

utvilad mamma nu...
nu sover Alva mycket bättre, ( peppar... peppar.. )
det märks att orken blir sååå mycket bättre när man får sova bra, nu på morgonen så klev vi upp 8.00 och efter att ha givit Alva välling så började jag storstäda badrummet, skurade badkaret , toaletten handfatet väggarna, och golvet, sen har jag hunnit dammsuga hela huset och tvättat och hängt tvätten, sammt väckt Ida och Rasmus och nu har vi även käkat frulle.
nu e vi redo för dagen, vi kommer va hemma i dag, barnen kommer bada i poolen och åka glidmatta, ska även ta fram Alvas lilla pool tänkte jag, och mamman ska sitta i solen och njuta av tillvaron.

hoppas ni får en underbar dag!

kram


jag flyter bort

nerå jag ska INTE klaga!!
men jag har hållt på och städa här på morgonen och det blev sååå varmt så jag fick sätta på ac n här.
Alva verkar va på bättrings vägen i allafall, hon vaknade bara en gång i natt och ville ha välling.

det va väldigt lugnt här hemma i går kväll, Ida sov hos en kompis och Rasmus sov hos en kompis och Emil hade en kompis sov över här,, men dom två märktes inte av ens, dom va inne på Emils rum och spelade spel, sen när vi skulle gå och säga åt dom att det va dags att gå och sova, så sov dom redan, så det va bara att släcka ner .

I kväll ska Emil till sin farmor och dom ska åka på kryssning med birka 24 timmars, och även Emils kusin ska med så det blir nog jätte skoj för dom.
Jag jobbar ju i kväll 16-21 så jag tar med mig barnen till jobbet så får Henrik hämta dom där och åka direkt till tierp och lämmna Emil och sen kommer han och hämtar mig när jag slutar.
åhhhh vad jag längtar tills han har semester, ska bli så skönt, men det e 4 veckor kvar till dess, suck.

Nu ska jag och Alva ta en prommenad till affären, see you soon.


 

läkarbesök

va  ju till läkaren med Alva i dag och jojjomensan, öroninflammation var det. så nu fick vi antibiotika, det kändes som en lättnad att äntligen få hjälp.
Efter läkar besöket så åkte vi direkt in till uppsala för att hämta ut medicinen, och sen mötte henrik upp oss vid coop så att jag kunde få hjälp med att handla.

Nu på kvällen när jag stog och stekte ostsnitzlar så på nått vis lyckades jag hälla stekhett flott över min fot, klantig som man e, och J----R vad ont det gjorde!! tur att man har mycket omläggnings material hemma, så nu e foten inlindad.

nu ska jag ta och fixa ordning lite kvällsfika, men på återseende i morgon!!

kram


suck

sååå trött!!
Alva har varit dålig i 3 veckor nu, började med blåsor  imunnen, så  då slutade hon äta och tar inte napp sen dess, det enda lilla hon får i sig e välling, sen fick hon ont i öronen och har sovit jätte dåligt varje natt, va då till distrikt ssk och hon kollade i öronen och sa att det va jätte rött där, så hon ordnade en läkar tid på engång, men läkaren sa att det sågså fint ut så i öronen....suck!!!

hon har haft lika ont hela tiden och man vet ju som föräldrer när sitt barn e sjuk.
I allafall jag har gett henne alvedon i stortsett varje dag i 3 veckor och hon har fått näsdroppar, men inget hjälper, I går bröt jag i hop, bara grät och va helt utmattad, orken va slut. Imorse så vaknade Alva med feber, och jag blev jätte glad ( sjukt men sant ) för då e hon sjuk på riktigt enligt husläkaren. ( ?? ). Så jag ringde husläkaren och fick prata med en ssk, och jag förklarade allt, och då kläcker hon ur sig lite spydig, " jag hoppas väl att du gett henne smärtstillande! "    grrrrrrrrrrrrrr.. ja jo jag har gett henne det i 3 veckor nu, det kan ju inte va bra. Oj då sa hon, jo men kom hit till 13.30.

TACK!

LITE LÄTT IRRETERAD I DAG, men jag tycker att jag har all rätt till det.

förlåt att ni fick ta del av det men jag behövde skriva av mig.!


kram

firandet

kan väl börja med att önska er alla en trevlig fortsättning.
Och så vill jag gratta min kusin som blev mamma för första gången i morse till en flicka!!!!!

midsommaraftonen va jätte mysig! `Dagen började med en härlig frukost och kl 11.00 kom traktorn med lövskrinda och hämtade barnen, den kör runt i knutby och hämtar upp barnen och kör sen till gammelgården där midsommarfirandet är, Henrik åkte med barnen och jag tog Alva i vagnen och gick dit.
 

Vid gammelgården blev det dans runt midsommar stången och lek för barnen, efter det så gick vi hem  och lagade mat som bestod av allt möjligt gott plock som hör midsommar till. När vi va mätta och belåtna så tog vi oss hem till fam Gryden och där spenderade vi en mycket trevlig kväll.

Idag så va vi till vattholma och tittade på den årliga dragkampen mellan byarna, både jag och Henrik e uppväxta med att gå dit varje år så det har vi fortsatt med och våra barn bara älskar att titta på det. Och riktigt tur med vädret hade vi me.   tjejerna fick turas om om pappas axlar.

efter några timmar där så åkte vi hem och min lilla syster och pojkvän kom oxå hem till oss, så åt vi middag tillsammans, så ja det ha r varit en härlig helg!!

Hoppas ni me har haft det underbart




ojojoj

midsommar afton i morgon!!!! kan man inte tro me tanke på vädret, men vad e en svensk midsommar utan regn??? (ehh)

I dag har mannen varit ledig så han har grejjat hela dagen med utbyggnaden och grabbarna va sista dagen på fotbollsskolan i dag, jag och tjejerna drog i väg och storhandlade inför helgen, och här hemma e det nu städat och fint, och barnen e badade och på väg i säng nu, jag och Henrik tänkte titta på en film, VALKYRIA blir det nog med Tom Cruise.

vill önska er alla en trevlig midsommar!!!!


fynd, och napp vägran

jo i dag har det shoppats och fyndats. Va till ikea med mamma, köpte en ny lampa till mitt hörnbord vid soffan (eftersom en liten liten prinsessa hade haft den gamla i tusen bitar), sen blev det öl glas till Henrik, ny toa sits, tidningshållare, ny mobil till Alva som ska hänga över skötbordet, och så blev det lite rysch och physch. Sen begav vi oss till gränby, Alva fick pressent kort av sin farmor på lindex, när hon fyllde år, så då spenderade vi det, fick i hop väldigt mycket kläder eftersom det e mycket på rea nu.

Jo på tal om nå annat så har nog Alva slutat med napp, hon har inte tagit napp på en vecka nu, det blev så i sammband med att hon hade blåsor i munnen, men även nu när hon e frisk så bara slänger hon i väg nappen, så ja det e ju possitivt, lite ovant bara för alla våra andra barn har varit riktiga napp ungar, dom har vi fått hjälpa at sluta vid 4 års åldern.

 

Alva busar med storebror Emil

nästan så att det ekar

huwa huwa så trött jag e!!!
Fullfart hela dagen med några exra barn på besök, men nu till middagen så blev det helt plötsligt bara jag Henrik och Alva vid matbordet, Emil åkte med en kompis hem efter fotbollsskolan och han ska jag hämta kl 20. 00. Rasmus och Ida e hos ett par kompisar som e syskon de me och när jag skulle ringa hem dom så frågade deras mamma om dom kunde få äta där, och självklart gick det bra, men det blev så tomt här hemma och nu e Henrik ute och grejjar med utbyggnaden och han tog med sig Alva ut, och DÅ kom min trötthet!
Ska nog passa på att lägga mig i soffan och läsa nya nr av MAMA och nya nr av FAMILJELIV.

kram på er


solen skiner

tjollahopp, sol i dag unnnnderbart!!! men det e lite kyligt ändå, men jag e glad att solen skiner på oss iallafall.
I dag har jag fixat och ringt viktiga samtal, käns skönt när sånt e gjort, det lixom ligger över en som ett mörkt moln, jag har fixat och donat med försäkringskassan och har fått i hop det med mina mammadagar, jag får dom att räcka till 15 agusti och den 16 agusti så träder havandeskapspenningen in, så det blev perfekt.

I dag blir vi hemma, Ida har tre kompisar här som jag snart ska grädda pannkakor åt, men i morgon så bär det av in till ikea för lite shopping, ska möta upp mamma där me. Måste kolla in en ny spjälsäng till bebis och madrass och sen blir det nog lite smått och gott, det blir lätt det på ikea!


städa och tvätta i regn vädret

Nej jag har ännu inte kommit i väg, Alva sommnade och Ida fick hit två kompisar, så jag passade på att städa lite och tvätta, känns skönt att ha gjort det.
Jo justja, i augusti kommer jag att vara med i Föräldrar och barn tidningen!!!
Inte nån stor upplaga men jag e med som månadens läsare och har blivit intervjuvad. kul faktist. tror att den skulle komma ut 4/8, så håll utkik då.


fotbollsskola

ja då va sommarlovet i full fart, men med ett jäkla tråkigt väder. Grabbarna har jag precis kört till första dagen på fotbollsskolan, så dom kommer va där till 15.30. hela veckan håller det på, eller ja fram till torsdag i allafall, sen e det midsommar?????? helt sjukt, tycker jag, har inte direkt nån sommar känsla, men vi får hoppas att den kommer och likaså det fina vädret.

I dag funderade jag på att ta en sväng till ikea, men jag orkar inte, det får bli thuns i stället, grabbarna behöver ett varsitt regnställ. Vi får se om jag kommer i väg, jag har en liten latmask i mig i dag.

hörs sen, kram

bebisen sparkar i pappas hand

i morse fick Henrik sova ut lite extra, det va så att vi va till ett par vänner i går och Henrik och Freddan tog "nån "öl, och så blev det lite mycket av det goda kanske, så ja han fick sova ut, i allafall så när han vaknat så låg vi i sängen och pratade lite och hjärtat smekte magen och rätt var det va så sparkade lill killen till en rejal spark i pappas hand! såååå mysigt, det va första gången han kände en spark i från bebisen.

   

 

marknad

nu har vi precis kommit hem från marknad i öregrund, det va i allafall uppehåll med regnet så det va ju tur.
Barnen åkte karruseller och köpte lotter för fullt. Jag köpte massa gott marknads godis och Henrik köpte en snygg t-shirt och en ny plånbok, sen köpte barnen lite leksaker. Vi tog en paus vid lunch och gick och käkade pizza och sen gick vi tillbaka en sväng.

Nu ska vi över till F och N på en kaffe och så får barnen leka lite med deras barn, i kväll blir det film myskväll.

kram

   

 

avslutning

ja i går va det skolavslutning för grabbarna och Ida gick sista dagen på dagis.
avslutningen va jätte mysig och fin som alltid, jag grät , kunde inte hjälpa det, kanske hormonerna spelar in lite men det e på avslutningarna man ser hur stora ens barn har blivit tycker jag, och dom e ju så söta och duktiga när dom sjunger. Och sen att få se den enorma lyckan i barnen att få sommarlov,  ja det e underbart att se, så ja mina tårar sprutade, lite pinsamt men vad gör man??
Efter avslutningen så gick vi hem och åt tårta och bara myste.

I morgon bär det av till östhammar på marknad så vi får hålla tummarna för att det inte regnar då.

Här e våra vackraste




opps i did it again

tråkigt väder i dag! regn och regn... hoppas det blir fint i morgon när grabbarna ska ha avslutning på kvällen.

Jag va till affären efter att ha hämtat Ida på dagis, och handlade lite mat, så köpte jag även en liter jordgubbar som jag hade tänkt gjort nån efterrätt av, men så skulle jag bara "smaka en! "  opps det tog slut på fem minuter, hehe men ohhhh så gott det va. Jag får ringa Henrik och be han köpa nya på vägen hem.

Nu ska jag nog ta och börja med maten, prinskorv, färskpotatis och senapssås blir det i dag!

so long my friends!

trött

ja jag känner mig lite mör i kroppen, Alva e inte bra än, snarare värre tycker jag, hon har jätte ont i munnen och grinar för det mesta, vilket e förståeligt, hon får knappt i sig någon mat, lite välling och saft emmellanåt, men i natt va hon nog jätte hungrig för då drack hon 2 flaskor välling.
Jag ringde i allafall till husläkaren nyss och tänkte att det kan va skönt om en läkare kollar i munnen på henne, men icke då, virus säger dom, och ja kanske det men dom kan väl titta på henne i allafall!!! SUCK!!!
Jag får väl avvakta igen och fortsätta pilla i henne alvedon.

Nu till nått mycket roligare.... skatte pengarna kom in i går, riktigt kul vi fick ganska mycket oxå, alltid roligt när det kommer pengar som man kan göra vad man vill med,hihihi, det kommer gå till hemmet och så semesternöjen.

ne nu ska jag ta och städa lite medans lill stumpan sover en stund!

hej svejs så länge


vagn klar!

tänkte visa lite bilder från gårdagens shopping,
 
skor till Alva och jätte söta byxkjolar från h&m, perfekt med en "trosa" inbyggd i kjolen som håller blöjan på plats.

   
här e Idas ny tagna hål i öronen!! så stolt hon e!!


I kväll bär det av till jobbet, ska jobba 16-21 ska jobba med Jessika, ska bli jätte roligt, hehe två tjockisar ska sammarbeta i kväll, hon ska ha barn ca två veckor efter oss.

och nu har jag äntligen bestämmt mig för den rätta vagnen, den e beställd nu så jag hoppas det inte blir nå strul med den nu, men det tror jag inte, har övervägt alla fördelar och nackdelar med alla vagnar nu och det slutade med denna!
Brio Double Wave (svart) syskonvagn eller tvillingvagn. Spara 1500 kr nu ! Blackbrio double wave ´09,
nu ska jag bara köpa en ligg insatts till den som lillkillen ska få ligga i.

blåsor

ajaj säger jag nu, jag har jätte ont i ischias i kväll, det e nog för att jag har burit väldigt mycket på Alva, hon har varit jätte grinig i några dagar nu och i går såg jag i hennes mun att det var fullt med blåsor i på tungan.
Jag ringde sjukvårdsupplysningen och de sa att de e ett virus som går nu och det enda som man kan göra e att  ge ipren och en salva som fanns receptfri på apoteket, så nu i kväll har vi smörjt in munnen på henne och så har hon fått ipren supp, så vi får se om det hjälper lite, just nu håller hon på att somna i Henriks famn.

Va ju till läkaren på mvc i dag och nu fick jag omeprazol utskrivet mot halsbrännan och så fick jag rinexin tabletter mot min täppta näsa. Efter det så åkte vi till gränby centrum och träffa syrran och mamma, jag fick tag på sandaler till Alva, och Ida tog hål i öronen!!! Helt otroligt, hon har velat så länge nu men inte vågat, men i dag så sa hon själv att hon verkligen ville, hon va jätte duktig!

Jahapp nu börja klockan slå 21 ser jag så nu e det dags för cityakuten, sen lägg dags!

kram

lite blir stor

gomorron mina vänner!!

Solen skiner i dag, så underbart!  Jag ska in till bm i dag och få träffa läkaren och äntligen få tabletter för halsbrännan. Sen efter det så ska jag åka och köpa sandaler till Alva, sen får vi se vad vi hittar på, Ida e ju hemma i dag, så då har jag inte nå dagis att passa, skönt faktist.
Ida går bara tis ond torsdag på dagis och sen e det slut me dagis för hennes del, känns skummt, lilla prinsessan har blivit stor prinsessa och ska börja skolan i höst.




jobbar

ja nu sitter man på jobbet, typiskt att det ska va så fint väder när man jobbar.
Men jagslutar kl 15 så då ska jag hem så ska vi grilla, mmm längtar.

I morgon ska jag till grav läkaren  och få utskrivet tabletter mot min enorma halsbränna. Ne nu väntar plikten

6 juni

usch i natt drömde jag en riktigt kuslig dröm, jag drömde att jag fick sent missfall, jag blödde massor och när jag försökte komma in till förlossningen och gyn för att få hjälp så nonchalerade dom mig bara, huva vilken dröm, , vaknade alldeles kallsvettig och löft på täckety för att kolla om det fanns blod, men det va lugnt.

I dag e det lugnt här hemma, Henrik har åkt och jobbat , skit trist en lördag, men han va ledig i går i stället. Emil har åkt med en kompis och kollar på gokart och Ida ska på kalas kl 11.00, så under tiden så åker jag in till stan med Rasmus och Alva, ska ta en sväng runt alla baby butiker tänkte jag, eftersom vagn jakten måste börja om.

Just ja det e ju national dagen i dag, grattis sverige!

hormoner

ja i dag spökar grav hormonerna tror jag!
Känner mig lite låg, och gråter för ingenting sen ena stunden så skrattar jag åt allt och sen gråter igen, stackars mannen min vad han får stå ut!
Han va så gullig så han åkte till affären nu och köpte hem massa gott till i kväll, det blir kex och ostar, räkor och jordgubbar, vindruvor, mmmmm, han vet vad jag behöver, hihi.
Vi ska nog se en film me sen när barnen sussar.

ne nu ska jag nog ta ett skönt bad, misstänker att lilla Alva kommer att följa me i, hon e som en fisk, älskar att bada.


gårdagen i bilder

Alvas födelsedag i går vart jätte lyckad! många fina leksaker och kläder fick hon!
  här hjälper Ida mig med jordgubbstårtan
 här e sessan med lite nya saker
 vackra Ida hjälpte till & va så duktig
 Alva hos söta moster och gudmor
 Alva får äta tårta med händerna

 grabbarna hjälper till att bygga i hop Alvas pressent




Alva 1 år i dag!!

ja i dag fyller vårat lilla hjärtegull 1 år!!
grattis till dig älskade barn!
I dag blir det fullt kalasande hela dagen, så nu lär jag sätta fart och göra tårtorna!

kram




.....

ojojoj så slut jag e nu!
bakat och donat hela dan och det med en lite grinig dotter, hon har inte varit riktigt nöjd i dag, men så e det väl med bebisar me, dom kan ju inte va på topp jämt.

Fick ett mail av butiken med barnvagnen jag beställde, och dom hade slut på den i lager, och skulle jag ha den ändå så fick jag lägga till 1000kr, så jag tackade nej, tänkte att då kan vi lika gärna åkarunt i butikerna och kolla lite till,  men det blir nog den vagnen!
ne nu bir det en kopp te framför tvn, barnen sussar nu.

natt natt!

bakat igen

ja i dag så har det bakats för fullt igen,  igår bakade jag brownies och i dag blev det snickers och morotskaka i lång panna, sen när barnen kommer hem så ska dom få göra chocklad bollar.
Alva blir 1 år i morgon så då kommer det hit släckt och vänner så det kommer att gå pt godsaker.

Snart ska jag hämta Ida på dagis, men innan dess kanske jag hinner förbereda middagen, det blir lassange här hemma i kväll.

ha en fortsatt trevlig dag!

beställt syskonvagn

Regn regn i dag, men det kan va lite skönt, men bara liiite. Men det passar mig bra i dag, för jag ska baka massor i dag till kalaset på torsdag.

Jo jag va in igår igen och provkörde vagnar och nu har vi bestämt oss, och jag ringde och beställde den nyss. Jag har så otroligt besluts ångest när det gäller vagnar men nu e det gjort!

det blev e carena bouble swing black.
tyckte att den verkade jätte bra, bebis kommer ligga väldigt skyddat och Alva får sitta frammåt.
Sen när bebis blivit större så tar man bort ligg delen så blir det två sitt delar.

sen va den inte så farligt dyr heller, det blev 4300, skulle ha gått på en tusing till men det va internett rabatt nu!! då slog jag till direkt!

hemma

nu e vi hemma!
barnmorske besöket gick jätte bra! vi fick höra lilla hjärtat ticka på, 140 slag/min, lillkrabaten gillade inte att hon bökade och hade sig med, mickrofonen så han sparkade mot den hela tiden, tills hon hittade hjärtat.
Vi pratade om förlossningen och mina önskemål., med Alva så fick jag ligga i krafftiga förvärkar en vecka innan de satte igång mig, och när det då väl var dags så hade jag inga krafter kvar, så denna gång så ska de sätta igång mig direkt om det blir sånna värkar, och om tiden e kommen så klart. Ska få en tid till specialist läkare och diskutera detta mer.

Efter besöket där så åkte Henrik till jobbet igen och jag åkte med Alva och Ida  & träffade syrran och mamma på ikea, sen blev det en sväng på kappahl och lindex och även barnenshus.
köpte lite pressenter till Alva som fyller ett år på torsdag, sen blev det  en avslutnings klänning till Ida och sen blommor till vardagsrummet.


 

bm

morrn morrn!!
lite stressad just nu, ska få i väg grabbarna till skolan och jag ska träffa Hjärtat i stan och så ska vi till barnmorskan.
Uppdaterar sen när jag kommer hem!

have a nice sunny day!


RSS 2.0