gott nytt år!!


                                                                                
då e dettaa år snart slut! Och jag tycker att det har varit ett underbart år, det bästa på länge, att vi köpte det här huset e det bästa vi gjort, barnen trivs som fisken i vattnet, det märks på dom, dom har mognat så otroligt mycket och e så lugna, leker tillsammans och med kompisar hela tiden. Och sen fick vi ju våran älskade Alva det här året me!!!!!! Hela familjens gullunge. Och nu i slutet av det här året fick vi ju hem lilla vovven me.
Även jag har mognat mycket mer det här året, tyckte att jag va mogen för allt tidigare, och så omogen kanske jag inte va men det e stor skillnad nu. JAG MÅR SÅÅÅÅ BRA,  och det e mycket tack vare min underbara man som har stått ut med mig, hehe, det finns många situationer som jag betett mig  illa och varit väldigt dryg.
TACK HENRIK FÖR ALLT DU GJORT OCH GÖR FÖR MIG, JAG GÖR ALLT FÖR DIG OCH BARNEN, OCH ALLA ÅR SOM VI HAR FRAMFÖR OSS KOMMER ATT FORTSÄTTA ATT VA SÅ HÄR BRA SOM DETTA ÅR VARIT.

OJOJ NU VART DET NÄSTAN SENTIMENTALT HÄR! hihi, men det gör inget tycker jag.

det ska bli spännande och se vad nästa år bjuder på, jag och min familj önskar er ett riktigt gott nytt år och hoppas att alla ni där ute får ett underbart år ni me!!!

här kommer lite kärlek till er alla

                                                         

my darling did it!!!

  Här e tatueringen!!  lite svullet och rött idag men det lägger sig snart. Va duttig du va älskling som bet i hop, hihi tänk om vi skaffar ett barn till, då måste du tatuera in ett till namn, hihihi..


I går när vi va in till gränby så tappade Emil sin plånbok, med alla sina 750 kr i, som han hade sparat i hop, så att han skulle kunna chippa sitt wii spel, vi lämnade ju in det i går och skulle in och hämta det och betala i dag, det va då vi upptäckte att den va borta. Jag ringde och gjorde en polisanmälan, men summan e för liten tycker dom så vi får ingen ersättning! typiskt, det e ganska mycket pengar för en 8 åring.  I allafall så åkte Henrik in och betalade chippningen, och sen åkte han till gränby och kollade om de hade fått in nån plånbok där, vi tänkte att det kan ju faktist finnas ärliga människor som lämnar in det dom hittar, och ja den fanns inlämnad, men inga pengar kvar, suck! nån där ute e 750 kr rikare i dag, men jag undrar hur man kan ta pengar från ett barn, man ser ju att det e en barnplånbok, ja det finns folk till allt.... tur för Emil och Rasmus att de har så snälla föräldrar, att vi betalade chippningen åt dem, he he.

här kommer lite bilder
   syrran, Alva och Ville
emil spexar lite        gudfar matar Alva
Ida                                          grabbarna grus

a tripp to town

idag har vi varit in till uppsala hela familjen, förutom Rasmus som stannade hemma hos en kompis, vi lämnade in wii spelet för chippning och sen åkte vi och storhandlade mat. Och i dag va första gången Ville va själv hemma , här hemma i af, hemma hos brorsan e han ju van att va själv när han jobbar och så, men nu va det första gången vi lämnade honom själv, vi va väl borta kanske 3 timmar eller nått sånt, och det hade gått jätte bra, jag tror han hade sovit hela tiden, sötnosen han e såå gosig och snäll, jag hoppas verkligen att vi kommer få köpa honom snart.


I går så tog jag bort min hår förlängning, håret hade blivit så risigt så nu åkte det bort, men fy f-n va me lim det sitter kvar i hår botten, jag fick en flaska remover av syrran i dag som jag har haft i men det e väldigt geggigt alltså.... men just nu sitter jag med en hårinpackning i skallen och en varm handuk runt så vi får se om det blir nå bättre, annars få Henrik sitta me tandpetare eller nått och pilla bort, hehehe, BY THE WAY på tal om Henrik så sitter han just nu i denna skrivande stund, och tatuerar sig!!!!!! totally insaine, trodde jag aldrig han skulle göra, jag har tjatat länge på han att han ska göra det, men blankt NEJ har han utbrast då, antar att han kände sig mogen nu, ( med 3 starköl i kroppen) men det ska bli spännande och se när han kommer hem, han ska gadda in barnens namn på armen så det kan ju inte bli annat än bra.


mysig jul

jul helgen har varit super mysig! julafon började med att barnen fick öppna ett varsitt paket, så att väntan på tomten inte ska bli så lång, och nöjda blev dom, grabbarna fick en extra speldosa till wii, och ettspel till, bee movie. Ida fick en rock bratz, och Alva fick en rolig bitleksak. Men sen fortsatte Emils magont så vi ringde in till akkis och de ville undersöka honom, så Henrik åkte in me han medans jag förberedde all mat, men som tur va så kom ju mina föräldrar och min syrra och brorsa rätt så skapligt så att jag fick lite hjälp. På uas så tog de prover och undersökte Emil men de kunde inte hitta nått, och de va ju skönt, nu mår han bra så att det va väl all spänning eller nån konstig magbakterie.
 

senare så åt vi gott och tomten kom med paket!
och ännu senare så kom bröderna P och firade julen me oss alla.
  massa god ma t och klappar
  sen hela långa kvällen så mystes det och vi hade trevligt

på juldagen så åkte vi till svärmor och åt ännu mera god mat, (rullar snart fram känns det som)
och annandagen så kom svärfar och bonus svärmor hem till oss och även då kom syster,och Tobbe hit och grabbarna badade badtunna en stund, och även Lisbeth, HIhihi har massa roliga bilder men jag måste nog höra med dem om jag får lägga ut dom här på bloggen.

Ja just ja!! vet ni vad jag fick av min älskade man, jag fick en digital kamera, jihooo, så kul, så nu kommer det bli väldigt fina bilder frammöver, hittills så har jag bara fotat med min mobil.

nu när all julstök e över så får man väl börja pöanera nyårs aftonen, vi vet inte riktigt vad vi ska göra än men kanske det blir me söta syster och gulliga Tobbe.

jag ska lägga in lite mer bilder från julen i morgon, men nu ska jag gå och gossa med Henrik

hejsvejs!

stackars lilla äckliga patetiska människa

ja fy faaan säger jag bara!!!!!
någon har skapat en profil åt mig i en dating sida eller va det nu e ... TAGGED.COM  heter sidan, tydligen någon jag känner har fixat detta, för han/hon har lagt in en bild på mig, en bild som inte ens jag har på mig själv, och personen har min mailadress, men passa dig, du din patetiska äckliga typ, för jag håller på att spåra bilden.

det här har medfört att en massa äckliga killar från hela världen har kontaktat mig och vill träffas och vill ha mitt tele nr osv..
under min bild så hade denna person även skrivit knull.
MOGET??!!   NEJ!
JAG E SÅ JÄVLA FÖRBANNAD SÅ ATT JAG VET INTE VAD JAG SKA TA VÄGEN, DETTA KÄNNS ÄVEN VÄLDIGT OBEHAGLIGT
om du som gjort detta läser här så,   HAR DU INGET BÄTTRE FÖR DIG? HAR DU ETT SÅNT JÄVLA TRÅKIGT LIV SÅ ATT DU MÅSTE FÖRNEDRA ANDRA??
TRAGISKT

god jul!!!

                                                            
god jul till er alla!!!!
hoppas ni får en underbar dag och kväll!!



mycket gjort i dag

Nu har wille sovit här en natt, och det gick bra, men han e väl inte van me alla nya ljud och så, så att när barnen hade lagt sig så hörde han dem lite då och då, Ida hostade och grabbarna snarkade, och när han hörde det så skällde han lite, men det går över, han vänjer sig snart, och han e väldigt mån om barnen, inte så konstigt kanske, de leker med han hela tiden, hehehe. barnen e roade och hunden e road, perfekt!
här e sötnosen
 

I dag har det hänt grejer!
* badrummet e nästan klart
*vi har julpysslat och målat
*jag har griljerat julskinkan
*städat
*henrik,Alva och Emil va in till stan och köpte julklapp till mig....sååå nyfiken
* gått på prommenad med hund och barn

och ännu e dan inte slut... känner mig duktig i dag, hihi ( man måste berömma sig själv ibland, det e nyttigt)

här kommer lite bilder från i dag
      
 

tomorrow is the BIG day!!!!
Emil längtar och e så spänd inför morgondagen så att han har ont i magen, nooosen daa

vi väntar me spänning

i dag så blir vi hund ägare!! eller ja vi blir i allafall nästan det. vi ska på prov ha min brorsas hund, då han inte kan ha den kvar, så vi ska testa, det e en tysk mellanspets,  såååå söt.  Wille heter han , vi sitter nu och väntar på att dom ska komma.

Va in till gränby i dag, ohhh shiiit va me folk, det va nästan så att jag fick migrän, men sen ganska direkt så åkte jag, mamma, Emil och Alva upp till min mormor och bytte julklappar och fikade.
På vägen hem så stannade jag till på Thuns och köpte en helt underbar klänning som jag ska ha på julafton, och faktum e att jag såg den klänningen på Thess och va bara tvungen att ringa och fråga henne vart hon köpt den, så nu har vi lika!
     så fin

mysig kväll

vi hade en trevlig kväll i går! Victoria och Tobbe va här, och tobbe och henrik och barnen badade tunna en stund medans jag och syrran kollade på  dansbandskampen, och coola lars kristerz vann
Vi hade även söta snälla rara Hope här som sov över!
 även hon badade och hade jätte kul, sen när de kom in så fick jag och syrran värma dem för fullt.
 
 

när barnen tillslut somnade så satte vi på en film, barnhemmet,  den va faktist väldigt bra!
när den va slut så tog sig V och T hem, och vi somnade som två stockar här hemma och båda två fick sovmorgon! det va min tur att gå upp med barnen, men det vaknade inte först vid 08.30, så det va ju skönt!! tack älskade barn!

I dag ska jag och barnen baka lite igen, det ska nog bli polkagris knäck och lite mera snickers, mmmm nam nam!
hmm undrar hur många kilon man måste kämpa bort efter den här julen, hihihi


granen står så grön och grann i stugan

Mina älskling är fortfarande sjuk, Henrik alltså..feber och ont i kroppen har han, och fruktansvärd huvudvärk, stackarn, men jag försöker pyssla om han så gott det går. På dan i dag så kännde han sig ganska pigg, så han tog två alvedon och följde med mig in till uppsala och handlade all jul mat och så köpte vi badrums inredningen oxå, så nu e det klart, nu ska det "bara" läggas klinkers och sen e det väl allt små fix kvar, belysning, sätta in skåp och handfat osv.

I kväll så har vi klätt julgranen!!! Barnen har tjatat så många dar nu så vi slog till med det i kväll, det e så mysigt när vi gör det och barnen älskar det, och så får de ju hänga upp alla sina konstverk som de gjort på skolan och dagis.
Den blev jätte fin, men tydligen så har stjärnan försvunnit så vi får köpa en ny i morgon.

Nej nu ska jag krypa ner i sängen och värma sjuklingen,  god natt till er alla där ute.
   

paus från städningen

pust och stön... nu har jag faktist lyckats städa lite och torkat av golven, och lillan sover fortfarande så jag får passa på att blogga lite nu.
Har även en stoooor tvätthög som måste tvättas upp, men det e på g.
I dag ska jag hämta Ida lite tidigare på dagis för hon ska till tandläkaren i dag, sen när vi ändå är i almunge så ska jag passa på att hämta ut ett paket från H&M, bäställde massa fina kläder till baren när de hade super rea, så det ska bli kul och se vad paketet innehåller, hehehe man glömmer typ bort vad man beställde, blir som lilla julafton.
ne nu hör jag att världens sötaste bebis ( enligt mig) har vaknat, men jag uppdaterar senare om va som fanns i paketet!

kram och hej så länge


sååå trött!


så trött hela tiden, vill typ sova hela tiden, fattar inte varför?!? måste va det otroligt tråkiga vädret.

det e extremt jobbit att va så trött när man vill göra så mycket, vill hinna så mycket, men trots min trötthet så har jag städat lite i dag och lyckats koka knäck.

Måste in till staden nån dag och handla jul maten, funderar på att göra det på torsdag, för väntar jag till helgen så e det nog fullproppat i stan.
Snart e det julafton!!!!
undrar om den här tomten kommer?

latmasken kröp ut i dag

jaja mensan i dag kröp latmasken ur mig lite grann, jag åkte in till stan och tränade!!!!
Det va nog en och en halv vecka sen jag gjorde det, det bar emot men när jag väl kom i gång så va det skönt!
Syster yster tog en sväng på stan med Alva under tiden och Ida tränade med mig, det va typ bara jag där så hon kunde passa på att pröva alla maskiner, och självklart så ville ju hon oxå duscha på gymmet! hon blev ju oxå "svettig"  hehe, ja hon e söt hon, när vi duscjhat och fönat våra hår så gick vi och mötte Victoria och Alva och så tog vi en vända genom några affärer.

I går hände nått roligt, jag blev en av tre som vann en tävling om veckans blogg!  det kändes ju faktist riktigt roligt!

I dag kom hjärtat mitt hem med ett hörnbadkar, så nu håller han på att sätta in det, jiihoooo

här kommer bilder från gymmet
 
 
jag sa åt henne att , ska du inte visa hur du gör när du tränar?
- nej mamma så här vill jag se ut, knäpp kort nu

ohh shiiit !   HUR KAN BARN VA SÅ DÄR MEDVETNA, kommer på egna poser liksom
hjjjäääälpp


kakling på g

tänkte lägga in lite renoverings bilder, vi e väl halvvägs i allafall!
Im  so proud of you Älskling, du e sååå duktig.
 här ska bad karet stå sen
 nya toaletten!    
 al i want for christmas is you babe
    
   det där är vår hall, allt står där just nu.

vad tror ni? hinner vi klart innan jul?

trevlig lucia på er







I dag har jag och barnen flytt fältet ett par timmar, Henrik skulle lägga golvvärme och flytspackla  så toaletten behövdes tas bort ett tag, så då åkte vi hem till Micke och Lindah så fick barnen leka me kusinerna.

I går kväll va vi över till Tomas, Thess och gulliga Freja på en fika fika. Fick äntligen se deras nya kök, och det va super fint, bra jobbat säger jag bara!! väldigt stor skillnad från det gamla. 

I morgon bär det nog av till IKEA och kolla på lite inredning och sånt till badrummet.

Här kommer lite nice bilder
 kusin Ebba som va på en snabb visit i morse, hur cool som helst

 Ida som prinsessa (
som vanligt, hehe )

nu ska jag krypa ner i soffan och mysa med familjen

ha det gött

Idol final!!!!!!!

nu har vi varit på ännu ett lucia tåg, i skolan denna gång, Rasmus klass va det som gick tillsammans med ettorna. Sen efter det så bjöds det på glögg, kaffe och lussekatter.
 

 nam nam nam....

Jaha då va det final i Idol i kväll!!   Alice VS  Kevin
hur ska det gå?!?!?    Vad tror ni?
  för mig spelar det ingen roll för jag tycker dom e grymmt bra båda två.





klapparna klara och smygstart på lucia

har varit inne i stan i dag hela dagen med min mamma. Och nu e alla julklappar klara, sååå skönt, nu e det bara att luta sig tillbaks å njuta, hahahahaha... nja där tog jag väl i kanske, det e väl lite julstök kvar, lite mer bakning och städning.

Hände mig nått riktigt pinsamt i dag i stan, jag och mamma stod inne på wedins och så fick jag syn på en tjej som jag va SÄKER på att jag visste vem det va, så jag knuffa till henne lite lätt på axeln och sa heeeej!!  när hon då vände sig mot mig så såg hon ganska förvånad ut och sa " eh hej"..     det va nog nån helt annan som jag inte alls kännde, hehe typiskt mig alltså, jag log och gick därifrån.

Nu har vi vart på dagis hela familjen och tittat på när Ida gick lucia, jätte mysigt va det.


mys mys på er alla där ute för det ska jag göra nu..... puss och hej

vaccination i dag

I dag har jag varit till thuns och köpt lucia nattlinne, ljuskrona, rött band till midjan, så nu e Ida redo för lusse tåget i morrn!!
Henrik kom hem lite skapligare i dag så han håller på för fullt me bad rummet.

Och Alva har varit på 6 månaders kontroll i dag och även fått sin andra vaccination, så vi får se om det blir nå feber i kväll.
I morgon när barnen e i skolan o dagis så bär det nog av in till stan och julhandla lite, jag skulle behöva ha tag på en snygg klänning som jag kan ha på julafton, vi får se om jag hittar nått.


lite skoj

Sanning No.1. - Du kan inte nå alla dina tänder med tungan.




Sanning No.2. - Alla idioter som läser den första sanningen kommer att prova.





Sanning No.3.. - De upptäcker att sanning No.1 är en lögn.





Sanning No.4. - Du ler nu för att du är en idiot.






Sanning No.5. - Snart vidarebefordrar du detta till andra idioter.




Sanning No.6. - Du har forfarande ett fånigt leende i ditt ansikte.


kopierat från en rolig tjej  Jeanette




recept

Tänkte lägga in recept på det jag bakade i går ( eftersom Christine bad så snällt, hihi)

CHOCKLAD KNÄCK CA 75 ST
2 dl vispgrädde
2 dl sirap (ljus)
2 dl strösocker
2 msk kakao
3/4 dl hackad sötmandel
2 msk smör
blanda grädde, sirap, socker och kakao i en kastrull, koka utan lock, rör om då och då, ca 15-30 min, men ta gärna ett kul prov, när det e klart så tillsätt mandel och smör.
Fördela smeten i knäckformar låt stelna i kyl

MJUK CHOKLADKOLA CA60 ST
50G  smör
3dl vispgrädde
3 dl strösocker
1 dl ljus sirap
100 g mörk choklad
smält smöret i en kastrull, tillsätt grädde, socker och sirap, koka utan lock, rör om då och då. kolan e klar när tempen e på 124 gr, eller ta ett kul prov, koktiden e ca 20-30 min, ta grytan från plattan och ha ner hackad choklad, rör tills den e smält, häll sen upp smeten i en form med smör papper, ca 20X20 cm. låt den svalna och skär upp i önskade stora bitar,

lycka till!

julgodis!

fy va trött jag e nu, har stått upp hela dagen och bakat och grejat med allt och inget typ. Sen e det väl lite extra jobbigt just nu eftersom jag får ta barnen själv hela tiden, men det e för att Henrik ska kunna jobba med badrummet, och det vore kul att få det klart snart. Men trött blir man, känns som grus i ögonen nu..........
I allafall så gick det bra med jul godiset, det blev 250 st chocklad knäck och en plåt med chocklad kola.
  
 tomtemor!!
 och Alva sov hela 3 timmar

lusselelle...

vaknade me lite smått panik i dag... DET E LUCIA SNART.......
 på lördag, shiit vart tog tiden vägen? På torsdag redan så firas lucia på dagis, och det brukar va så mysigt, utomhus vid gammelgården, och det lär väl va mörkt då me eftersom vi ska va där kl 15.00 men det e ju bara mysig, med tända ljus överallt och alla små supersöta lucior med kronor på huvudet... mmm mysfaktor 10/10

I dag ska jag först lämna barnen på skolan och dagis, och sen bär det av till ica för att handla alla ingredienser som behövs, för i dag ska jag baka massa julgodis, mmm namm nam...
Återkommer med resultatet senare

puss och hej!

gahhhh vilken dag

I dag har jag försökt städa lite, men det syns liksom inte, känns just nu som en byggarbets plats här hemma, men men jag biter hårt i det sura äpplet och tänker att det va jag som ville att vi skulle sätta i gång, och så får man tänka att det snart e klart och det kommer bli jätte snyggt!, vi va in till stan i går och köpte kakel och klinkers plus att vi valde ut inredningen oxå, nyanserna kommer att gå i svart och brunt, och sen ska vi självklart ha ett hörnbadkar, och det kommer va sååå underbart, samt att ALLA barnen får plats samtidigt.

I dag har barnen varit EXTREMA... med andra ord, as jobbiga ( ja man får säga så ), inte lyssnat för 5 öre alls, och bråkar med varandra hela tiden, den ända som har varit riktigt snäll så e det lilla Alva, tur att hon e så snäll som hon e! Ida har ju varit ledig i dag och vi har bara varit hemma i dag och inte gjort så mycket, och trist väder e det, så det e klart att barnen blir uttråkade i bland dom me. Men man måste ha tråkigt i bland oxå, men shit va jag känner mig som en urvriden disktrasa idag. Nåja nya friska tag i morgon!!

Sen ett problem till....... hahaha
Alva vill inte äta mat, det e bara vällingen som går hem, jag prövar flera ggr om dan med burkmat och även hemlagat, men hon gör grimaser och spottar ut.  Nån som har nå tips så e det välkommet!
 Ida gillar mat iaf!
 vill inte ha!! 


livet e allt för kort, ta vara på det!!!

Att Vara Stark

Att vara stark är inte
Att aldrig falla
Att alltid veta
Att alltid kunna

Att vara stark är inte
Att alltid orka skratta
Att hoppa högst
eller vilja mest

Att vara stark är inte
Att lyfta tyngst
Att komma längst
eller att alltid lyckas

Att vara stark är
Att leva livet som det är
Att acceptera dess kraft
och ta del av den
Att falla till botten
Slå sig hårt
Och alltid komma igen

Att vara stark är
Att våga hoppas
när ens tro är som svagast

Att vara stark är
Att se ljus i mörkret
Och alltid kämpa
för att nå dit.


när katten e borta så dansar råttorna på bordet

I kväll så e jag själv hemma med barnen och myser! Henrik e hos sin bror och ölar, hehe.
Snarty så börjar stjärnor på is finalen så den ska vi väl se, och käka massa godis!!!!!!!!!!!!!!!
I morgon så ska vi in till uppsala och köpa klinkers och saker till badrummet, jihooo. det ska bli riktigt kul, sen så får vi åka in själva me, syster yster kommer hit och passar barnen. puss på dig syrran!  Så då kan vi passa på att köpa de sista julklapparna.

som ni ser här så går det ingen nöd på oss här hemma utan pappsen
  
hehehehehehe......

här kommer lite seriösare bilder
   

och lilla Alva sover hon så sött

och så va dom bara 2 kvar

    
ja jag tycker att dom 2 bästa e kvar!! Men jag hoppas och tror att Kevin vinner på fredag!
Jag har faktist fått biljetter till globen på fredag, men det e skymd sikt man ska tydligen inte se så mycket pga scenografi.... kanske man ser bättre hemma genom tvn. vi får se hur vi gör, vi måste bestämma oss i dag, sista dagen att hämta ut biljetterna i dag!

I går va Ingrid här, hon kom redan kl 9.00 gissa om jag blev chockad! i allafall impad, hon brukar liksom sova halva dagen.  Jätte trevligt  va det i allafall, hon stannade hela dan, åkte hem vid 19.00,  man får passa på att boka henne när hon har en dag ledigt, tjejen jobbar ju jämt!!!!

Här hemma får hon verkligen pröva på mamma rollen, haha ha, men det fixar hon galant, och barnen älskar henne!
 

vår lilla älskling fyller 6 månader

 gosilullan e ett halvår idag! ETT HALV ÅR!! helt otroligt va tiden springer i väg.  Man ska verkligen njuta av småbarns tiden för den e över så fort sen, och tro mig vi njuter verkligen, och faktist så e det ju så oxå att varje ålder har sin charm, speciellt 5-6 års trotsen (not), då barnen beter sig som mini tonåringar, haha.. ja  det smäller i dörrana och man får lite spydiga komentarer emellanåt, men dom som vet , säger ju att det bara e att rida ut stormen, trotsen e trots allt nog jobbigare för barnet, man får göra sitt bästa för att hjälpa dem ur den, innan nästa period börjar.....   "tok smile "

I allafall  GRATTIS VÅR LILLA ÄLSKLING!!!!! 
  


pepparkakor

halloj! jag sket i uppsala i dag och drog till thuns i stället! tidsmässigt så vart det nog bäst så, hehe. I am an tidsoptimist!
Jag köpte en del julklappar i allafall och det va ju det som va meningen.

När barnen kom hem så var det dags för pepparkaks bak! och i år lyckades jag med att INTE bränna vi dem...
 
 
sen efter det så ville grabbarna hjälpa pappa med badrumms rivningen, jätte duktige e dom, tycker ni inte det?

 

snabbis

tänkte skriva lite snabbt nu bara,  jag ska in till stan i dag med Alva, och passa på att köpa lite julklappar, man får passa på när barnen e på skolan och dagis, så liiite bråttom e det att komma iväg, eftersom jag ska hämta Ida kl 14.00
Vill bara säga ännu en gång att helgen har verkligen varit helt underbar, som föräldrar behöver man ta sig tid och komma ut tillsammans, skaffa barnvakt och hitta på nått på tu man hand. Lite romantik piggar ut i detta trista gråa väder!!  
ta hand om varandra!!!!!!!!!

                                          


lördags kvällen

I lördags så va den stora dagen! vi va barnfria hela dagen och natten. När jag kom hem efter att ha lämnat rasmus, emil och alva i tierp så öppna jag dörren och blev bemött av levande ljus överallt i huset, och älsklingen hade städat hela huset... så undetbart. jag tog en dusch och sen hade Henrik gjort en varsin drink, vi satt i soffan och pratade och myste.

Sen kom snälla Danne och hämtade oss, och körde in oss till uppsala, vi gick och åt kina buffe på dragons palace, såååå gott det va!! När vi ätit klart så gick vi till o´connors och satte oss och drack 2 smirnoff ice i var.
   det va så underbart att va själva, men själklart saknade vi barnen,det va riktigt tomt hemma kan jag säga. I allafall, när vi kände oss klara på o connors så ringde vi Danne somm va kvar i stan för att köra oss hem när vi ville. Han körde oss till knutby gården där det va pub afton med rock live band. Dom va jätte bra, och roligt va det där, många trevliga vänner och bekanta.
     wedding craschers hette bandet, dom va skiiit bra.

kl 01.00 så drog vi oss hemmåt igen
 
 en bild säger mer än tusen ord..................

dagen efter så vaknade vi kl.10.00!! hur härligt va inte det?? men klev upp gjorde vi nog en timme senare.

på eftermiddagen så kom alla barnen hem och det va så mysigt det me, man saknar dom små liven när dom e borta. Emelie , Crille och Ebba körde hem Alva och Rasmus, och Farmor och Håkan kom med Emil. Så vi passade på att bjuda dem alla på middag som tack för hjälpen.
 
 hahaha, tittut säger kusin Ebba mellan Ida och Rasmus, så söööta
Ida va med och valde present till Ebba som hade fyllt år, och då blev det den där klänningen hon har på sig, och självklart ville Ida oxå ha en egen, dom sprang runt som små prinsessor hela kvällen.

När alla åkt hem så åkte progektorn fram och film duken, vi kollar alltid på familje fim på söndagarna med barnen och myser sista dagen på helgen.
Den här söndagen blev det kung fu panda


ni kan inte ana vad vi har haft det underbart i helgen, vi har bestämt att vi ska verkligen göra om det snart, men lite får det dröja
eftersom det e skönt att ha alla hemma tillsammans oxå
 



RSS 2.0