maken hemma med revbensfraktur...

ja nu har han gjort det igen! brutit ett revben.... den här gången åkte han skridskor med barnen och gjorde en rejäl vurpa. Stackarn, han har skiiiit ont och har svårt att andas. ( ja jag tycker synd om han, men karlar när dom har ont och e sjuka, ojojoj, då e dom ynkliga )

I dag har det inte hänt mycket, varit hemma hela dagen, tagit två prommenader, softat lite. Jo våra ex grannar va förbi, Tomas och Thess och deras söta Freja. Freja och Alva börjar bli lagom stora nu så att de kan sitta på golvet och leka lite med varandra nu, kul!

Jag hade tänkt att jag skulle in till gymmet och träna i dag, men det blidde inte så, tiden flög i väg i dag fast man inte gjort så mycket, men i morgon ska jag ta mej tusan åka in och svettas lite.
Sen när jag ändå är inne i stan så ska jag nog kika lite på skor, eller rättare sagt ett par boots tror jag!! Vi ska åka på country kryssning i mars så då kan det vara roligt att ha några snygga stövlar eller boots, vi får se, men åhhh vad jag längtar , det ska bli så kul och sen skönt att komma i väg både jag och Henrik, och helt barnfria med, mys mys...

Kommentarer

Postat av: Anonym

Ja våra sötisar kommer att bli bästa vänner,eller värsta ovänner om inte Frejski skärper sig... Satans tjuv... ;) Men du, jag ska oxå in å träna imorgon, ska vi åka tillsammans? Jag ska först på kyrkis men efter det??

Datum: 2009-01-13, Tid: 22:40:38
Bloggadress: http://myrstackarnas.blogg.se/
Postat av: jane

hej fin blogg...jag har oxå 4 barn....tvillingar på 9 år och en på snart 7 år och en liten 11 månader...vilka är åldrarna på dina??? och ska vi premunera på varandras blogg????

Datum: 2009-01-14, Tid: 11:27:23
Bloggadress: http://sladdertackan1.blogg.se/
Postat av: jane

okey nästan samma som här då ju....dubbel 99,02..och 08...jo man går in och väljer loggan man vill ha sen så kopierar o klistrar in den där dom visar var den ska vara....finns beskrivning...jag hade jätte svårt för det men lyckades tillslut efter massa koder hit o dit....kramizzzz!!!!!

Datum: 2009-01-14, Tid: 15:44:12
Bloggadress: http://sladdertackan1.blogg.se/
Postat av: Jane

http://www.bloggsurfa.se/inloggad.php?action=signup&ref=sladdertackan1

Datum: 2009-01-14, Tid: 18:36:30
Postat av: Ida

Missa inte min tävling - http://fittdjur.blogg.se/2009/january/tavling.html :)

Datum: 2009-01-14, Tid: 19:22:15
Bloggadress: http://fittdjur.blogg.se/
Postat av: SweGizmo

Trevlig Blogg :)

Datum: 2010-08-19, Tid: 22:30:20
Bloggadress: http://swegizmo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


     [ bloggen är designad av marinoni.blogg.se ]
Trackback

RSS 2.0