lördags kvällen

I lördags så va den stora dagen! vi va barnfria hela dagen och natten. När jag kom hem efter att ha lämnat rasmus, emil och alva i tierp så öppna jag dörren och blev bemött av levande ljus överallt i huset, och älsklingen hade städat hela huset... så undetbart. jag tog en dusch och sen hade Henrik gjort en varsin drink, vi satt i soffan och pratade och myste.

Sen kom snälla Danne och hämtade oss, och körde in oss till uppsala, vi gick och åt kina buffe på dragons palace, såååå gott det va!! När vi ätit klart så gick vi till o´connors och satte oss och drack 2 smirnoff ice i var.
   det va så underbart att va själva, men själklart saknade vi barnen,det va riktigt tomt hemma kan jag säga. I allafall, när vi kände oss klara på o connors så ringde vi Danne somm va kvar i stan för att köra oss hem när vi ville. Han körde oss till knutby gården där det va pub afton med rock live band. Dom va jätte bra, och roligt va det där, många trevliga vänner och bekanta.
     wedding craschers hette bandet, dom va skiiit bra.

kl 01.00 så drog vi oss hemmåt igen
 
 en bild säger mer än tusen ord..................

dagen efter så vaknade vi kl.10.00!! hur härligt va inte det?? men klev upp gjorde vi nog en timme senare.

på eftermiddagen så kom alla barnen hem och det va så mysigt det me, man saknar dom små liven när dom e borta. Emelie , Crille och Ebba körde hem Alva och Rasmus, och Farmor och Håkan kom med Emil. Så vi passade på att bjuda dem alla på middag som tack för hjälpen.
 
 hahaha, tittut säger kusin Ebba mellan Ida och Rasmus, så söööta
Ida va med och valde present till Ebba som hade fyllt år, och då blev det den där klänningen hon har på sig, och självklart ville Ida oxå ha en egen, dom sprang runt som små prinsessor hela kvällen.

När alla åkt hem så åkte progektorn fram och film duken, vi kollar alltid på familje fim på söndagarna med barnen och myser sista dagen på helgen.
Den här söndagen blev det kung fu panda


ni kan inte ana vad vi har haft det underbart i helgen, vi har bestämt att vi ska verkligen göra om det snart, men lite får det dröja
eftersom det e skönt att ha alla hemma tillsammans oxå
 


Kommentarer

Postat av: susanna

Hur bidrar du i år? En tanke, dina gamla kläder eller ett bidrag? Världens barn är de som är mest utsatta i krig och förödelse. Besök min blogg för att se hur du kan hjälpa världens barn till en bättre jul i år och en bättre framtid!

Datum: 2008-12-01, Tid: 18:14:37
Bloggadress: http://amorina.blogg.se/?tmp=01180519

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


     [ bloggen är designad av marinoni.blogg.se ]
Trackback

RSS 2.0