ny tattuering

Ojoj vad jag har hunnit med mycket i dag, klev upp 07.30 och hjälpte barnen med alla morgon bestyr och så va dom i väg till skolan till 9.00, Henrik har åkt till sin kusin och tattuerar sig.
Jag har städat, tvättat, rensat barnens rum, bäddat rent i allas sängar, fixat lunch till mig och Alva, och nu sover lill skruttan. Har dammsugningen och skurningen kvar, men jag får vänta med det tills Alva sovit klart.
I går kväll så fick jag mig en ny tattuering, på fossingen blev det.

Funderar på att ta och kika runt lite efter vinter overaller och sånt nu, lika bra att förbereda sig, man ska ju köpa till några stycken, haaha.

  KÄRLEK-FRAMGÅNG-LYCKA

Kommentarer

Postat av: Elin (Edvinsmamma)

Oj, vad du har hunnit med en massa!

Själv har man inte gjort mycket alls idag, men känner att såna dagar behövs med ;)Jag kikar också efter overaller och alla andra "måste" kläder inför säsongsbyte...och jag tycker att det är nog svårt att välja till ETT barn så jag kan tänka mig i din situation ;)KRAM!

Datum: 2009-08-19, Tid: 14:38:59
Bloggadress: http://edvinsmamma.blogg.se/
Postat av: vicke

vad fin den blev

Datum: 2009-08-20, Tid: 07:40:43
Bloggadress: http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.10912886
Postat av: Angelica - fyrbarnsmamman

gjorde det ont på foten?Funderar själv på att göra där nämligen :)Jag är med i en veckansblogg tävling här: http://livetivillavillekulla.blogg.se/2009/august/rosta-pa-veckans-blogg.html och skulle uppskatta om just du röstade på min blogg nr, 2. Som tack så länkar jag alla som röstat om jag vinner tävlingen

Datum: 2009-08-21, Tid: 22:38:53
Bloggadress: http://tvattlapp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


     [ bloggen är designad av marinoni.blogg.se ]
Trackback

RSS 2.0