bilder

här kommer lite utlovade bilder från furuvik. ( klickbara )

   

   

   


morsdag

åhhh va härligt väder det e !!!!!!
Blev väckt i morse av Henrik och barnen, barnen sjöng en sång som dom kommit på själva om mig och så hade de varit ute och plockat blommor till mig, såå söta. Och i kväll blir det mys kväll.
Idag har vi en riktig hemma dag, vi fixar i trädgården och barnen badar i poolen, livet e underbart!
Jag tänkte att jag skulle lägga ut bilder sen från furuvik men jag ska ut och fixa mer nu och njuta av dagen!

ha en underbar dag ni me!!!!

ALDRIG MER!!!!

Nepp, jag tänker aldrig mer jobba natt!!! det va som en mardrömm, jag e ju extra trött just nu pga graviditeten, så det kändes väl kanske extremt bara för det men usch!! Det passade inte mig alls, jag höll på att somna hela tiden, och det kändes ungefär i kroppen som om man va fruktansvärt bakis, jag skakade och hade frossa, huvudvärk och ont i hela kroppen, sen när jag äntligen fick åka hem kl 07.00 så va jag med om den läskigaste bilfärd jag haft, jag har ca 3,5 mil hem från jobbet och jag körde jätte sakta, men håll på att köra av vägen hela tiden för att jag somnade, stannade massa gånger och klev ur bilen för att få frisk luft, körde med rutan nere, men inget hjälpte, kunde ju inte direkt ringa nån för att hämta mig heller, alla sover ju vid den tiden, när jag väl va hemma i allafall så stupade jag i säng och nu kl 1630 så har jag klivit upp, MISSAT HELA VACKRA DAGEN!!!!
Så jag beslutade mig för att ringa jobbet och säga i från natt passet io natt, jag pallar helt enkelt inte.

Nu ska jag hoppa in i duschen och snart kommer familjen hem, Henrik ringde och dom va i på väg nu och dom hade haft en underbar dag på furuvik, hoppas dom knäppte massa kort.

hej på er så länge och ha en fin kväll!

längtar till min säng....

jaha, då sitter man på jobbet nu då, finns typ inget att göra, har precis gått första ronden, och nu e det bara att kolla på tv. Jag kan inte fatta hur jag ska klara att  va vaken till 07.00 när jag slutar.
Ne nu ska jag sluta gnälla, det eju självförvållat, jag hade ju inte behövt jobba om jag hade sagt i från, men men efter det här e man en erfarenhet rikare!
Ska i allafall bli skönt att komma hem i morgonbitti och få sova,  Henrik e så gullig me så han drar i väg med barnen till furuvik  djurpark i morgon, så att jag får sova ut, och barnen blev riktigt glada me! Hans mamma följer med och hjälper till med barnen.

nehepp ska man ta och kolla vad som e på tv kanske?
hoppas ni får en god natts sömn!

kram

vattenmelon!!!!

mmmmmmm  va gott det e, jag har snart ätit en hel själv



nästa vecka så dimper det ner en sån här snygg skötväska i min brevlåda!
 rosa skip hop camo, sen  ska jag köpa en lika dan till lillbebisen fast en grön camo eller blå.
Sen lär vi in till stan nån dag och beställa syskonvagnen och en ny bilbarnstol, lika bra att göra det i tid så att man får de färger man vill ha.

pigg som en lärka

tjoho, vaken och redo för dagen, jag va upp redan kl 05.00 för Alva vaknade och ville ha välling, sen när hon somnade om ganska direkt så funderade jag en stund och sen tänkte jag att  ähh jjag stannar uppe, gör mig klar själv så e det bara att hjälpa barnen sen till skolan, sen ska jag och Alva till barntimmarna kl 09.00 så det här blir ju bra! Sen e det så att jag ska jobba mitt allra första natt pass i natt, jag har aldrig jobbat natt så det ska bli intressant och se om jag överlever, och eftersom jag gick upp tidigt i dag så kan jag nog lägga mig och vila en stund i kväll när Henrik kommer hem från jobbet.
Jo han så ju lite chockad ut i morse när han klev upp kl 06.00 och skulle till jobbet, där stog jag i köket med kaffe klart och färdiga smörgåsar till honom, och sa GOMORRON ÄLSKLING! Haaaha medans han såg ut som 7 svåra år och ville inget hellre än att få gå tillbaka till sängen och sova.

ne nu ska  jag dricka upp mitt morgon kaffe och sen börjar det bli dags att väcka barn.

hoppas alla ni får en underbar dag!


älskar att va "lyxhustru, och hemma mamma"

Jo nu e det städat och fint här hemma, det e sånt grå väder och regn så då passa jag på att städa och tvätta ( denna gång utan blöjor i )
Nu har jag och Alva käkat lunch så snart blir det en prommenad till affären.
Jag och Henrik har diskuterat lite om framtiden och vi har kommit fram till att jag ska stanna hemma så länge som möjligt, jag funderar på att ta vårdnads bidraget sen när  föräldrar dagarna med nästa barn tar slut, sen kan man ju jobba extra lite då och då som jag gör nu, men vi känner att vi ska passa på att ge barnen den här tryggheten att ha mig hemma nu när de e små. Och på så vis så slipper de stora barnen gå på fritids oxå, jag har inget emot fritids och dagis, men vi känner att detta blir bra för oss och jag ÄLSKAR  att va hemma fru och mamma! så varför inte låta sig njuta av det så länge det bara går. Man ska ju ändå jobba typ resten av sitt liv sen .

finns det nån av er som har erfarenheter av det där vårdnadsbidraget?

knas

jag blir galen på mig själv snart, vissa dagar funkar det bara inte.
har tvättat en massa kläder och när jag skulle ta ut och hänga tvätten så rasar det ut små silikon kulor!!??
Jopp jag har tydligen lyckats lägga i en blöja (kiss blöja ) och kör allt på 60 grader!
har nu tvättat om kläderna två ggr och nu börjar det likna nått. Hela maskinen fick sig en rengörning oxå.
Ja vad säger man??


säg mamma!

 I morse så vaknade jag av två helt underbara saker!!
första va av att Alva står upp i sin säng och säger
Mamma, mamma, mamma.
Helt underbart, hon har bara sagt pappa och jag har försökt lära henne att säga mamma men det har hon inte varit intresserad av alls, MEN imorse, jihooooo.

sen när jag tog över henne till mig så låg vi och myste ett tag och sen så vaknade lillen i magen till oxå, och jag kunde se utanpå magen hur han bökade och sparkade!!! HUR GOSIGT SOMHELLST!
Underbar morgon!

på förmiddagen va jag med Alva till kyrkis och lekte sen drog vi till thuns en sväng, hittade lite t-shirts till pojkarna och en massa strumpor och underkläder till allihopa.

och efter skolan och dagis så blev det några extra barn med hem, Ida hade två kompisar och Emil en, så till middagen så fick vi utfodra barnen först och sen mig och Henrik, ( dags för större matbord, hihi )


sommar värme

åhh det e sommar i dag!!! helt underbart väder, hoppas det håller i sig nu bara!

jag har varit med Alva i dag och hälsat på på jobbet, fick även hjälp av chefen att fylla i havandeskaps papprena.
Efter att ha fikat och snackat lite med goa arbetskamrater så åkte vi hem och Alva somnade i bilen och jag la över henne i vagnen och hon sover än, så nu har jag hunnit betala räkningarna, och kanske jag hinner få i mig lite lunch innan prinsessan vaknar.

kl 17.00 i kväll ska vi till dagis på sommar fest, och barnen ska ha vernisage, det blir mysigt.

Btw, jag färgade håret här om dagen ju, här e resultatet, inte så stor skillnad men lite mer rött i det blev det och kanske en aning mörkare.

  

måndag

hmm inga blommor blev det i dag... vi drog in till stan och träffade mamma, passade då på att köpa nya fotbolls skor till Rasmus, och så köpte jag avslutnings kläder till både Rasmus och Emil, skönt att det e gjort.

Nu på kvällen så har vi varit i väg på fotbollsträning och Henrik stannade hemma och höll på med utbyggnaden som vi har börjat med!! Ska bli skönt att få lite större.
Nu ska det badas barn och sen lite fika och till sist säng  tajm.

höres!!!


lite nytt i sommar garderoberna.

  

 
Det va gårdagens shopping! Till Alva och grabben i magen!
Alla plagg e från Lindex

I dag funderar jag på att införskaffa mig lite blommor till trädgården, så vi får se vart det bär av i dag.
I går kväll så slängde jag i lite färg i håret, det blev som vanligt mörkbrunt fast den här gången lite rött i. det blev bra faktist.

tjinga long så länge!!

film tajm

Nu e  storhandlingen gjord, så skönt, jag åkte in själv, Henrik stannade hemma med barnen så det va skönt att få gå i lugn och ro, Jag passade på att smita in i lite klädes affärer oxå och köpte första kläderna till bebisen vår, sen blev det några t-shirts till Alva och ett par leggins till Ida, kan visa er i morgon, för nu e det dags för familje film tajm! 

puss och kram

frestelse

jo jag tänkte bara frestas lite, visar här vad vi myste till i går kväll, smarri smarr...

 cabanoss korv och wiskey korv tillsammans med portsalute ost på tandpetare, och jordgubbar, kex och mögelost, ( mm jag vet att man inte ska äta det under graviditet, men kunde inte låta bli)

I dag bär det av in till stan för storhandling av mat!

familje utflykt

Japp vi kom i väg i dag!!
först åkte vi till naturhistoriska museeumet i stockholm, och barnen älskade det ( även jag och Henrik) det e så fachinerande att se alla enorma dinusarier och alla andra djur sopm man knappt visste om hade funnits.
sen på vägen hem så stannade vi till i väsby för att kolla efter mamma byxor där, MEN icke sa nicke, h&m där hade inga!!!!!!  det e helt sjukt, det kan ju inte bara va jag som e gravid i detta land, hhi, varför sattsar inte de större klädes kedjorna mer på mamma kläder?????

men Henrik fick lite nytta gjort i allafall, han passade på att testa synen eftersom han tycker att han ser dåligt på nära håll och speciellt när han tattuerar och läser, och mycket riktigt så behövde han glasögon när han läser och sånt. Så nu e det bara för honom att åka in och beställa ett par!

Vidare på vår lilla tripp så stannade vi vid arlanda och vid deras utkiks plats för att se på när planen landade.

En riktigt lyckad dag har vi haft och nu i kväll ska vi ha lite mys med plock mat, godis och kex &ostar,mmmm, och just ja jag köpte jordgubbar me!

här e lite bilder från i dag
      

    

   

förkyld.... och vi e halvvägs!

vi va in till uppsala i går en sväng, det blev IKEA och där köpte vi nya kuddar till soffan, sen drog vi till H&M för att försöka hitta ett par snygga och samtidigt bekväma mamma byxor, men nej det va omöjligt, fanns inga jag gillade just nu. Får panik snart, det finns ju inga butiker kvar som har mammakläder, lindex och kaphal har slutat så det e bara h&m kvar och då tar allt slut i sortimentet så klart hela tiden.
Henrik började känna sig dålig igår, ont i halsen och ont i kroppen, så vi struntade i barnenshus och tog en drive in på Mc donnals och sen drog hem i stället, Jag va i väg och jobbade några timmar på kvällen men va hemma till strax efter 21 i gen och nu i morse när jag vaknade så känner jag mig oxå lite seg, ont i halsen osv..

Vi får se när mannen kliver upp ur sängen hur vi gör med stockholm i dag, annars får vi skjuta upp det nån dag.

GRAVIDITETEN:
 
 

Ungefär vid den här tiden är det dags för ett nytt besök hos MVC. Modern märker att barnet rör sig alltmer och det går ibland att se dess rörelser. Livmodern växer alltmer och skjuter fram magen. Det kan hända att naveln börjar puta ut, i sådant fall kommer den att göra det tills förlossningen. Bröstkorgen växer och det kan vara mycket bekvämt med en justerbar BH.

Ditt barn är 14-16cm långt från huvud till stjärt och väger ca 350g. Barnet är fortfarande mycket litet men växer snabbt och är nu halvvägs. Nu följer en kritisk fas i utvecklingen av sinnesorganen - hörsel, syn, känsel, smak och lukt. Äntligen kan barnet höra och känna igen din röst. De olika sinnesorganens nervceller utvecklas nu i sina specifika delar av hjärnan. Nybildande av nervceller har trappats ned något, och koncentreras istället till utveckling av komplicerade förbindelser mellan nervceller som krävs för funktioner som minne och tänkande.  Barnet kan nu njuta av att sträcka ordentligt på armar och ben

Nu e vi verkligen halvvägs, bara halva resan kvar till att få vår lilla pojke i vår famn, få pussa på dina goa kinder och känna den där otroligt mysiga doften som bara bebisar har! längtar....


ny tattuering!

jag har glömt att visa er min nya tattoo på benet, den e inte färdig ännu men nästan, det som e kvar e att fylla i den och sen ska fjärilen få nån fin färg! Jag e super nöjd med den!!!!!



Nu ska vi fara in till uppsala och kika lite på vagnar och baby saker!!

see u later

låååång helg

goder morgon alla glada!
då va det långhelg nu, sköööönt at ha mannen hemma två dagar extra! I morgon tänkte vi ta en liten familje tripp till stockholm och gå på Naturhistoriska museeumet, det ska bli jätte kul, vi får se om vi gör det i morgon eller lördag, men nån av de dagarna i allafall.

gårdages kvällen blev lyckad, barnen hoppade hoppborg och tävlade massor. Rasmus och Ida såg till att få en ansiktsmålning, och Emil han jobbade för fullt med klassen som hade loppis, Alva va jätte duktig hela kvälle och satt så fint i sin vagn.







I dag ska vi på skatt jakt som kyrkansbarntimme har ordnat, sen skulle dom oxå ha lite lotter och aktiviteter för barnen, jätte kul nu när allt sånt här börjar komma i gång i vår lilla by!

kram och ha en underbar torsdag!

trött bebi

så nu e vi hemmkommna från barntimmarna, känns skönt att vi kom i väg trots tröttheten, jag väckte Alva efter en halvtimme så åkte vi dit. Så nu har hon fått leka av sig massor, och sen åkte vi till Ica och handlade och sen direkt hem och då va Alva så trött att hon orkade inte äta lunch så det fick bli en flaska välling, sen somnade hon,
 Utslagen prinsessa i mamma och pappas säng!

Kl 16.00 -19 i kväll så e det lite öppet hus på  grabbarnas skola, dom har hoppborg, korvförsäljning, lotter, loppis och lite tävlingar och så alla pengar dom får in går till deras kompis skola i sr lanka, jätte bra tycker jag. Så dit går vi hela familjen och spenderar kvällen, mysigt!!
ha det så fint!!!!

ögonen går i kors

sååå trött...
Alva har blivit morgonpigg.. kl 06.00 skulle hon promt upp i dag, hon brukar dricka välliong då men sen somna om 2 timmar, men inte i dag heller! Känns som om ögonen går i kors nu och vi som ska till kyrkansbarntimme i dag, vi får se hur det går, hon lär ju vilja sova nu snart.

Skönt att det e "helg" nu långledigt och vi har inget planerat alls förutom att jag ska jobba på fredagkväll, men sen får vi se va vi hittar på.

ne nu måste jag hjälpa grabbarna så de kommer till skolan i tid.

kram

övernattning på dagis

Japp! Ida ska ju börja skolan till hösten, så fröknarna på hennes avdelning ville göra nått mysigt och minnesfullt för barnen nu, dom ska sova kvar på dagis i natt, vi ska lämna henne kl 17.00 i kväll och då ska dom gå till pizzerian och äta och sen tillbaka till dagis och ha pyjamas party/disco, äta lite popcorn och sen kolla på en film innan dom sommnar, och sen hämtar jag henne kl 14.00 i morgon.
Jätte kul för barnen tycker jag och jätte gulligt av fröknarna att fixa med detta!


Tänk vad stor våran tjej har blitt!! Skolan i höst, man tror ju inte att det e sant!



min gravidblogg hittar ni här

ny klädsel

I helgen köpte vi ny klädsel till vår ektorp soffgrupp, lite ovant med mönster, men vi e jätte nöjda!









Måste köpa lite nya kuddar nu , funderar på att bara ha svarta och vita enfärgade till.

lite arg

Nu har vi kommit hem från en hel dag i öregrund!
Vi har hunnit äta middag och jag har kört grabbarna till fotbolls träningen.
Är måttligt irreterad på en viss person i dag, nämner inga namn så har jag inget sagt, men när folk lägger sig i sånt som de inte borde eller har nått att göra med så blir man lätt irreterad, Vi har kommit fram till ett fint namn till våran lilla grabb i magen, och VI gillar det, men att inte du gör det, det skiter vi i!!! Smaken e olika hos alla och det e väl tur, men älta inte för oss om hur illa du tycker namnet e.

Vi tycker att Mio skulle passa fint till vår pojke, men det känns inte så roligt längre när man bara för höra negativa kommentarer om namnet.
Så nu har jag fått ventilera lite känslor!!!


I kväll så blir det mys till en bra film tror jag, tända lite ljus och krypa ner under en pläd, det passar så bra till detta gråa väder.

Nä nu e det snart dags att servera kvälls fika till barnen och sen få dem i säng.

kram på er så länge!!!!

besök till öregrund i dag

go morron!

I dag så skolkar barnen från skolan, hihi, vi ska till öregrund och gratta kusin Victor som fyller 10 år i dag!!!
Jisses va tiden flyger, jag tyckte inte det va länge sen syrran låg på bb med honom och jag va på stan den dagen när jag fick veta att han kommit till världen, jag kommer i håg att jag hade gjort illa mitt knä så jjag gick på kryckor men jag hoppade på dom hela vägen till ackis.

grattiss lilla gubben!

grattis norge



han va en värdig vinnare tycker jag, grattis Alexander Rybak

grattis norge



han va en värdig vinnare tycker jag, grattis Alexander Rybak

lördags godis!!

här har ni en utvilad mamma! jag fick sova i dag, jag vaknade 9.30  riktigt skönt.
Idag ska jag ta med barnen och åka till en jätte stor godis butik och köpa lördags godis. Jag sa till barnen att om ni städar rummen så åker vi dit direkt efter, jisses va snabba dom blev, dom städar för fullt nu. I kväll ska jag i väg och jobba, mindre roligt en lördagkväll och när Marlena ska tävla i kväll oxå, hmm jaja jag slutar kl 21.00 så vi kan ju hoppas att hon sjunger sent!

ne nu lär jag oxå sätta fart då.

här kommer en bild på våra badande tjejer från i går kväll

  


full fart

trött trött och lite mer trött e jag i dag. Alva proppsade på att gå upp kl 06.30 i dag och sen har det varit full fart hela dagen,  vi va i väg till kyrkis på fm, och sen förbi affären, handlade lite till middagen som består av grillad fläskfile och potatis gratäng, mmm, gratängen har jag gjort klart och köttet ligger i marinad nu och väntar på att Henrik ska komma hem och grilla det. På tal om trollen så kom han nu!! jihoooo.

så nu ska vi sätta fart, jag e vrål hungrig!
hör av mig lite senare!
kram

Världens lyckligaste Ida

buuurrr va kyligt det e idag! Vart tog den härliga värmen vägen????
hoppas den dyker upp snart i gen iallafall!
Just nu ligger lill flisan och sover, och jag softar framför datorn.
Igår när Henrik kom hem från jobbet så hade han med sig ett paket till Ida, ett litet förtidigt födelse dags paket ( hon fyller 6 den 2 juli )

Han hade köpt en ny cykel till henne, en större än den hon hade, gissa om hon blev lycklig!!! Hon ser så mallig ut när hon cyklar på den, nu e hon en riktigt stor tjej, hiihi.

nu ska jag ta och göra nått vettigt, tvätten kanske?
I kväll blir det fotbolls träning för grabbarna, så vi går nog dit hela familjen och tittar. Sen e Henrik helt ledig i kväll så då tänker jag lägga beslag på honom, MOOOWAAHHHAAAAA.....

lite nytt i garderoberna

I dag har vi strosat runt på stan med Mamma, jag och Alva. Jag hade massa rabatt kuponger att göra av med så det gjorde jag i dag! Kunde ju inte låta bli att smyg titta på pojk baby kläderna, guuu så kul med lite tuffa kläder.

här e lite av det som inhandlades i dag

 en topp till mig och ett par skor ( jag gav 50 kr för skorna)

 jeans och t-shirt till grabbarna, de fick lika dana

 jeans shorts till grabbarna

 två par leggins till Ida

sen blev det en klänning och en body till Alva men jag glömde fota dem.

nu håller jag på me middagen, det blir taco gratäng med ris, mmmm.

ha en trevlig kväll!!!

älskade bebis

Lilla Du därinne
vi undrar så vem du är
att vi vet så lite om dig
fast du redan är här

är det dina tår jag känner?
är det ditt hjärta jag hör slå?
är det sant att du har ögon & naglar
& en mage att pussa på?

vi vet så lite om dig
fast du redan är här
men vi älskar dig så oändligt
vem du än är



fullt hus

hinner sätta mig här en snabbis!
har för tillfället 8 barn här hemma, mina fyra och sen har Rasmus två kompisar som följde med hem efter skolan och likaså har Emil två kompisar med sig hem, men det e tur att det e så fint väder så dom kan va ute på tomten och leka.
På morgonen i dag så va jag och Alva hem till Nadja på en fika, sen tog vi oss hem och jag började ta i tu med tvätt bärget, och håller fortfarande på, man kommer lätt efter med tvätten om man inte följer rutinerna, hehe, jo jag har rutiner, med tvätt och sånt, jag måste ha det för att hinna allt. På morgonen fram till lunch ungefär så e jag nästan som en robbot, som gör allt, som vardagen och hemmet innebär, men sen lugnar det ner sig, och då blir det mycket mys och lek.

ne nu måste jag gå och kolla alla barn!

kram på er alla


ultraljud i dag

I dag va vi på rutin ultraljud, och allt såg jätte fint ut!!! Sån lättnad man känner när man får se det lilla hjärtat slå.

VI SKA FÅ EN POJKE!!!!!!!
HELT UNDERBART!  känns som om lyckan e total. Det va ju nu 7 och 9 år sen vi fick en pojke, så det ska bli jätte mysigt att få känna på det igen.
EMIL 00
RASMUS 02
IDA 03
ALVA 08
OCH SEN DÅ LILLE BROR SOM E BERÄKNAD  TILL 15 OKTOBER. 09

Jag kan inte sluta att gå runt och le hela tiden.

 

 

nu ska jag göra klart grabbarna för sin fotbolls träning!  see u!

många glada kramar!!!!

härliga shopping me Victoria

go morron!
Har varit uppe med tuppen i dag, Alva kände för att kliva upp halv sju! Nåja, lite kaffe på det så vaknar jag snart till.
I fredags så va jag på stan med syrran och skulle leta efter den där snygga leopard mammaklänningen, men icke sa nicke, den va slut där me. Me vi hittade på en liknande som inte va mama, men den passade utmärkt ändå, tänkte att jag visar er senare i dag, kanske en dagens outfit, hihi. Hittade faktist en annan klänning på mama, en sommar klänning, jätte fin den me, så glad att jag faktist handlade till mig själv för en gångs skull.

Ida hittade oxå massor, men jag sa åt henne att hon får önska sig, hon fyller ju 6 år den 2 juli, men en lite kjol köpte vi till henne i allafall
 den här men den vi köpte va i gult.
sen fick Alva en klänning och ett par capri taigts
  fast byxorna vi köpte va lila.
Sen råkade vi gå förbi sko affären, och det e farligt för jag ÄLSKAR  att köpa skor till barnen
det blev ett par fin sandaler med klack på till Ida, och ett par varsinna foppa tofflor till grabbarna!

Tack syster yster för en mysig dag!

vi hörs lite senare! kram

går dagen

I går tog jag ledigt åt Ida från dagis, och så åkte vi in till stan och träffade min mamma, sen blev det lite fika och shopping. Det blev faktist inte så mycket shopping, det e i gentligen jag som behöver kläder, men självklart så hittar jag inget, som vanligt.... det slutar alltid med att det blir till barnen i stället, men men så e det väl att va mamma.
Jag hittade faktist en jätte fin mamma klänning på H&M, i leopard mönster, men den fanns inte i min storlek, men jag funderar på att åka med min lilla syster ner på stan i morgon på den andra hm och se om den finns där.
I förrgår va vi en snabbis till thuns och köpte lite fotbolls kläder till grabbarna, lite benskydd och srumpor och sånt.

I går kväll så kom ex grannarna över på fika, och Alva och deras dotter Freja lekte för fullt.
 här ska Freja köra Alva i gåvagnen, hahaa så söta!

I kväll ska jag i väg och jobba, mindre kul, men det ska nog gå bra.
kram

TWILIGHT

Jag och Henrik hyrde film i söndags som vi såg när barnen gått och lagt sig, och ja det va bland de bästa filmer jag sett, så vacker, spännande, och gripande. Helt underbar!!!!!!!!!!!


Av mig får den 10 poäng av 10 möjliga!


utmärkelse!


fick denna fina utmärkelse i dag utav underbara Anna

Tusen tack gumman!!!!!!!

Huva huva, i dag har jag städat hela dagen, det känns i ryggen nu, sen efter maten så drog jag i väg med grabbarna på fotbolls träning, och självklart började det att spö regna, så nu ska jag krypa ner i Henriks famn i soffan och värma mig, snart börjar city akuten!
natti på er alla vänner!

stor städnig!

I går sålde vi våran älskade hund..jätte sorgligt men det va det enda rätta att göra, Vi fick göra prick test på Alva förra veckan och där visade det  att hon va allergisk mot katt och hund.

Vi satte ut en annons på blocket, och det bara möljde in samtal och mail, men tillslut hittade vi en familj som kändes jätte bra, dom kom ända från borlänge hit bara för att titta på honom, så vi fick lära känna dom oxå, och det va aldrig nån tvekan om saken, dom va rätt, och Ville verkade gilla dom skarpt. Men vi saknar dig redan...
  

så i dag blir det till att STOR STÄDA , dammsuga, torka golv , lister, byta rent i alla sängar, vädra, byta gardiner, damma, osv... hoppas bara att lilltösan en nöjd och glad hela dagen i dag, hon har börjat stå upp mot allt nu och vill gå runt möbler, så det e nog snart dags för henne att gå själv.
 


ensam uppe, barnen sover

jaha här sitter jag ensammen.....

Henrik har gått på rock pub med sina två brorsor.
Så nu när jag har suttit här och kikat runt på nätet så hittade jag ett snyggt och passande mamma linne som jag beställde på stört
   men som ni förstår så beställde jag ett där det står Femte! Då slipper alla fråga och jag slipper förklara, hihi fyndigt va?

kolla in
www.gladagrodan.se

och kika gärna in på min gravidblogg www.lillalillamirakel.blogg.se

jobbe jobbe

ja nu sitter jag på jobbet och har lite kaffe rast. Jobbar till 16.00 i dag och då blir det direkt hem och fixa nån go middag. Pratade med Henrik nyss, och påminde honom att Ida ska på kalas kl14, och att han kunde ju sätta på henne nån fin klänning, hihihi annars vet man inte alls hur hon kommer att se ut, ne det e tur att Ida själv e rätt så medveten om kläder och sånt så det blir nog bra!
Han hade tagit en prommenad med barnen till affären och köpt pressent oxå eftersom jag hade glömt det, men han fixade det som tur va.

Jag har nått fel på magen idag tror jag, det hugger i övre  delen av megen emellanåt, jätte konstigt känns det, hoppas det inte e nått med bebisen bara.

ne nu måste jag nog jobba lite.  se u
KRAM

härliga vår, välkommen!

Då va våren här!!!
I går firade vi valborg med Micke och Lindah och deras barn, vi grillade och sen tog vi oss till maj kasen, jätte mysigt!

Sen i dag så har jag jobbat fram till kl 14.00, och det kändes tungt i dag, märks att jag börjar växa om magen och blir tyngre, kände av lite foglossning, men det e ju rätt tungt jobb jag har, lyfta gamlingar hela dan, det tar nog på allas kroppar, vare sig du e gravid eller ej.

Sen har jag ett jätte tråkigt besked, vi måste sälja våran Ville.......
Alva va allergisk precis som vi misstänkte, jag satte ut en annons och det har regnat in samtal och mail, men jag tror att vi har hittat vår bästa köpare, det va en familj som redan hade en mellan spets som va 5 år, en hane det med, och när vi började prata så kom vi fram till att de va släkt med varandra, och  kommer från samma kennel!!
jätte roligt, och mag känslan sa direkt att han kommer få det jätte bra där! Hon kommer ev ut hit i kväll och kikar på honom så vi får se hur det blir, men usch det e riktigt sorgligt, guu va vi kommer sakna honom.
Men men nu e det som det är, och det går inte att göra nått åt det.


RSS 2.0