bm

va till barnmorskan i dag och allt va jätte bra, lill hjärtat ligger i säte ännu, men han har två veckor på sig att vända sig innan dom ger sig på ett vändnings försök, så vi får hoppas att han vänder sig snart.

De stora barnen sitter nu och äter pannkaka till kvällsfika och Alva har somnat för natten, själv håller jag på lite med tvätt och ja det mesta, ska nog ta mig en varm skön dusch snart, i morgon bär det av till ikea, ska titta efter nya tallrikar.

HA EN FIN KVÄLL

gyllene morgon

godagens!
sitter här nu med morgon kaffe och njuter, Alva sover en stund och Ida och Emil e i skolan, Rasmus e hemma i dag för sin förkylnings astma, det e bra om han e hemma nån dag när han får den så att medecinerna hinner verka ordentligt.

I går blev det massa vettigt gjort, Henrik byggde på som vanligt, jag och Emil tog tag i veden och lassade in den i veboden, sen plockade vi undan lite på gården. Sen när det va dags att gå in och bada barnen så började jag städa och ha mig, fick även för mig att byta tillbaka till det beiga tyget på soff gruppen, och tvätta upp den vita. Sen kan jag ju bara medela att ryggen sa i från, och fick jätte ont i min ischias, kunde knappt gå. Så i dag har jag fått stränga order av min familj att ta det lugnt och bara vila. ( ska försöka i allafall)

Barnen slutar skolan kl 13.30 i dag så när dom kommer hem så åker vi in till stan och möter upp Henrik och sen vidare till barnmorsakan.
Funderar på att köpa gips och göra en avgjutning av magen me snart.

hoppas alla ni söta får en underbar dag!


kram


mår bättre nu

Jo nu känner jag att jag e på bättrings vägen, har legat hela helgen med feber och tok förkyld, jag va till och med livrädd att det skulle va influensan, så jag hade kontakt med infektion på UAS  men nu verkar det inte va nån fara eftersom jag har blivit feberfri.

Har haft besök av svärfar och bonus svärmor sen i onsdags oxå, jätte trevligt har det varit, synd bara att jag inte haft så mycket ork, men men så e det. Henrik har fått hjälp av sin pappa med ut byggnaden och dom har kommit jätte långt, så nu ser man en helhet på det hela.

Veckan som kommer nu blir lugn tror jag, i morgon ska vi till barnmorskan, ska bli spännande att se om lill grabben har vänt på sig ännu, hoppas hopppas så att man slipper va med om vändnings försök.

Sen på fredag så ska jag lämna barnen till farmor, faster och ännu en faster till barnen, dom ska passa barnen över helgen och jag och Henrik ska åka på mini weekend till stockholm, vi ska ta in på hotell och gå i gammla stan och ev gå på wallmans salonger,  sen ska vi bara njuta och ta hand om varandra... längtar såååå.

v. 34

Vecka 34

Kroppen: Under slutet av graviditeten är det vanligt att värkarna ändrar sig en aning, ibland kan det kännas som om lungorna trycks uppåt och man får svårt att andas för en stund. Det kan vara svårt att skilja förvärkarna från riktiga värkar. De kan komma tätt och upplevas som intensiva, ett sätt att särskilja dem är att ta ett varmt bad, det får förvärkar att avta medan riktiga värkar fortsätter.
Många börjar fundera allt mer på förlossningen. Det är vanligt att man är orolig för att något ska hända. Du kan vara orolig för att du har mått "för bra" och tänka att "det får inte vara så här lätt". Eller så tänker du motsatsen, "allt har varit så jobbigt, det kanske inte är meningen att jag ska få vara glad". Det är vanligt och helt normalt. Även som partner kan man ha många funderingar. Det är svårt att förbereda sig på att vara ett bra stöd när man inte vet vad som väntar. En del blivande pappor eller partners kan uppleva tanken på förlossningen som skrämmande.

Barnet: Barnet är väl medveten om förvärkarna, men det tycks inte vara obehagligt på något sätt. Huden har antagit en mer rosa ton genom inlagring av underhudsfett, vid denna tidpunkt kan barnet utan vidare överleva utanför livmodern. Nu reagerar barnet olika på mammas, pappas/partners samt främmande personers röster.






sjuklingar

Både jag och Alva e förkylda och hängiga, jag har feber lite till och från och orken finns knappt.
Så då vet ni varför jag kanske e lite tråkig just nu.

kram

går dagen

tack alla som grattade oss på bröllops dagen i går!!
vi haade jätte mysigt. Jag lagade ordning inbakad fläskfile med potatis och rödvinssås, mumma blev det. När Henrik kom hem från jobbet så fick jag ett fång röda rosor med brudslöja i, så vackra. Jag köpte en parfym till honom, Lagerfeld.
Hela köket hade vi tänt med stearin ljus och värme ljus, jätte mysigt, barnen va oxå med självklart, dom njöt dom med.

Va ju in till stan på förmiddagen oxå och skulle handla lite höst och vinter kläder till barnen, hittede lite gran i allafall, men jag måste ta en dag till och helst ensam, jag får åka nån dag i helgen , det e skönare att kunna gå utan barn, man hinner lite mer då.
men här e lite utav det jag köpte

 jacka till Emil
klänning till Ida

  

sen köpte jag ett par byxor åt Rasmus men måste in och byta dom, de va för små.

Nu ska jag försöka söva Alva sen ska jag städa och fixa lite här hemma!

bröllopsdag



I dag firar jag och hjärtat 8 år som gifta!!!!!! Den där låten med Ulf lundell hade vi i kyrkan när vi gick ut ur kyrkan som nygifta, det va sååå vackert!

I morse när jag klev upp så låg det ett brev på köksbordet, det va från Henrik

 det va svårt att få med på bild men det står:  Grattis på bröllopsdagen älskling, älskar dig så, pus puss


Åhhhh älskling gissa om jag smälte.
Så i dag ska vi mysa och äta gott, ska in till stan i dag och hitta på nått bra och romantiskt åt oss.


Hoppas att ni får en underbar dag ni me!
kram

måndag

ojoj vad jag slarvar med bloggen just nu, men det blir så i bland, i bland så får man riktig blogg torka. Men ni får ha lite tålamod med mig.

Jaha i dag har Henrik börjat jobba igen efter 4 veckors semester, tråkigt, det e så mysigt att ha honom hemma.
I morse så va det dags för mig att åka till tandläkaren, vilket jag inte gjort på ett bra tag, och ne det va inte roligt, en massa onödiga hål hade jag, så nu blir det inte billigt, men vad gör man inte, man vill ju ha hela tänder ett tag till.

Alva va hemma hos mamma under tiden jag va hos tandläkaren så jag stannade hos henne och käkade lite lunch och fika lite innan vi for hem igen.

Jag kom precis hem lagom tills de andra barne kom hem från skolan så då haffade jag dom direkt och så åkte vi till thuns en sväng, köpte gummi stövlar, fodrad regnjacka till Alva skor till Emil och Rasmus, och en massa strumpor och underkläder till hela familjen.

Nu e det dags att få i säng barnen, sen kanske det blir en film.


här kommer lite foton  bla från crousingen.








  ( ojoj älskling, blir nästan rädd för dig, hihi )  älskar dig!!!




crousing

i dag har vi varit på crousing i uppsala och sett en massa läckra bilar, barnen va jätte imponerade. Barnen har köpt tuffa t-shirts och Henrik me, hittade även en jätte snygg hood jacka till honom, efter en heldag där så åkte vi till gränbycentrum för att köpa lördagsgodis och jag sprang även in på H&M och köpte maxfactors nya eyeshadow med pensel, köpte den i färg coffee.


Tillslut hamnade vi på burgerking och intog vår middag där, skönt att slippa laga mat när man varit borta en hel dag, sen åkte vi hem och myste. Jissa om mina fötter värker, har ju stått och gått hela dagen och till råga på det så va jag så dum och hade min nya skor på mig, hmmm jaja e huvudet dumt får kroppen lida, men nu tar jag det soft, barnen sover och jag tog ett bad, gubben min följde med grabbarna ut i kväll, dom ska väl kika på crousingen som håller på natten lång. Så nu ska jag nog gå och lägga mig och läsa en tidning, om jag inte somnar innan dess.

kram

fredags mys

härliga fredag är här nu!!!
Barnen e i skolan Henrik bygger och Alva sover en stund så jag passar på att blogga lite. I kväll ska vi mysa massor, förresten vi ska mysa riktigt hela helgen, på måndag börjar ju Henrik jobba igen, så i kväll blir det taco paj och massa kräftor.

Va ju till stan i går och jag köpte spjälsäng, det blev ikeas leksvik, jätte fin. Sen köpte jag lite täcke och kudde och smått och gott till bebisens ankomst.
i dag ska vi även byta rum med Rasmus och Ida, annars får inte vi plats med två spjälsängar, så R och I får ta vårat sovrum ett tag tills deras två rum e färdiga, på tal om det så e jag så otroligt stolt över min älskade man som kämpar och bygger själv, han  e jätte duktig, i dag så har han faktist fått lite hjälp av Alva, hihi.
 

 
 

spjälsäng

I dag ska jag och Alva in till stan, ska bla köpa en spjälsäng.
Henrik stannar hemma och bygger lite, sen när barnen slutat skolan så ska han till läkaren med Ida, hon har haft ont i ena örat nu ett bra tag men ingen feber, men det e lika bra att kollla upp det man ska ju inte behöva gå runt och ha ont.

När jag e inne i stan tänkte jag ev gå in på H&M och kika efter lite vinter overaller och sånt, det dimpte ner en bonus check i vår brevlåda i går , 150 kr på H&M, så det passar ju bra nu när man ska förbereda inför kallare tider.
Får se hur länge jag orkar va inne i stan, börjar faktist känna mig rätt så stor och otymplig nu, har även börjat få lite "förvärkar" det känns som molande mensvärk i mage och rygg.

ne nu ska jag ta och komma iväg.

ny tattuering

Ojoj vad jag har hunnit med mycket i dag, klev upp 07.30 och hjälpte barnen med alla morgon bestyr och så va dom i väg till skolan till 9.00, Henrik har åkt till sin kusin och tattuerar sig.
Jag har städat, tvättat, rensat barnens rum, bäddat rent i allas sängar, fixat lunch till mig och Alva, och nu sover lill skruttan. Har dammsugningen och skurningen kvar, men jag får vänta med det tills Alva sovit klart.
I går kväll så fick jag mig en ny tattuering, på fossingen blev det.

Funderar på att ta och kika runt lite efter vinter overaller och sånt nu, lika bra att förbereda sig, man ska ju köpa till några stycken, haaha.

  KÄRLEK-FRAMGÅNG-LYCKA

skolstart och läkar besök

nu e jag hemma från läkaren, vi gjorde upp en förlossnings plan, och det känns ok tycker jag,  bi kom fram till att om jag får sånna där kraftiga förvärkar som jag fick med Alva så sätter dom igång förlossningen, men jag tror att det kommer gå jätte bra den här gången jag har ju knappt haft nån sammandragning denna gång, i allafall inga smärtsamma, så ja vi får se.

I dag har barnen börjat skolan, känns jätte konstigt att dom inte e hemma, det e bara jag , Henrik och Alva hemma.
Just nu håller Henrik på och bygger, Alva sover och jag ska nog ta och få i mig lite lunch.

ha en underbar dag!

tillbax efter helgen

jaha då va denna helg över, men den har varit bra, vi grillade med kompisar i lördags och i går tog vi en mys dag hela dagen, kollade på film och bara va.
I morgon börjar skolan för barnen, sommarlovet har bara sprungit förbi känns det som, men ändå ska det bli lite skönt att få in de vardagliga rutinerna på barnen igen. Så i kväll måste jag gå igenom barnens ryggsäckar och lägga i extra kläder och sånt.
Idag drar vi i väg på ekerö båten, ska bli så gott med buffen där, sen ska jag köpa massa godis, mmm.


Graviditeten: jag mår fortfarande oförskämt bra, och det e bara 8 veckor kvar!!!
Det e så härligt att kunna njuta av varje dag som går och att slippa ha massa krämpor.
Vi längtar och längtar efter att få träffa vår älskade son, få pussa lillen på magen och ge honom all vår kärlek.






en ny härlig underbar dag

fick sovmorgon i dag, klev upp strax före 10, tack älskling.
I dag ska Henrik åka och tattuera sig, det kommer bli skit snyggt. Själv funderar jag på att åka och köpa spjälsängen så att man har det klart.
vi får se vad denna dag bjussar på.

jag bjuder på en härlig bild på Alva i allafall



emil 9 år i dag!!!

Jajamensan, våran stora kille blir 9 år i dag!!!!!!! Idag blir det kalas med vänner och släkt.
Emil fick av oss i morse ett nintendo ds + 2 spel till, sen massa kläder, lego, en fotölj, lite sällskaps spel, mm mm och han va jätte nöjd, speciellt med nintendot, hihi.

nu ska jag göra slut spurten på prinsess tårtan och sen göra mig i ordning.

 

 

tjolla hopp

halloj, nu har vi kommit hem från staden, vi kikade runt lite på kläder, och köpte till bebisen bla. sen va vi till barnens hus och hämtade ut den där gratis boxen med blöjor och dyligt i .
Passade på att köpa pressenter till Emil på en gång, han fyller ju år på fredag, törs inte skriva här vad han kommer att få av oss eftersom han kan få  för sig att läsa, bäst att va säker. Men jag kan berätta att han kommer bli jätte glad.

Jag har glömt att berätta att jag e med i en gravid tidning som kom ut här om dagen, inte så mycket men jag e med lite grann som månadens läsare, och så fick jag svara på en fråga som löd,  Vad e det som e häftigt med att ha stor familj?
Ja det va lite kul att man fick va med där i allafall tycker jag, hihi

ne nu ska jag och Henrik bygga i hop Alvas tripp trapp stol som kom i dag,

see u

 

trötter

gääääsp... va trött jag e i dag, kanske det e det tråkiga vädret.
I dag har vi varit till tierp och hälsat på hos Henriks syrra, vi skulle grilla, och självklart jut när Henrik tänt grillen och lagt på köttet så kom det ett riktigt spö regn, det bara öste ner, och där stog hjärtat mitt under ett tyg parrasoll och fortsatte grilla, hihihi så söt



I kväll ska vi börja kolla på pestens tid med stewen king, vi har sett den förr men det va många år sen, jag har för mig att den e typ 6 timmar lång, så vi får nog dela upp den på några kvällar.




kram

hemmafixar dag

jo i dag ska vi fixa och dona lite i trädgården, som för tillfället ser ut som en byggarbets plats vilket det e oxå, men kan va kul att försöka ha lite fint ändå.
Ida har pkt till gröna lund med farmor och alla tjej kusiner, dom får nog en toppen dag, sen åker hon hem till farmor och sover över där och så hämtar vi henne i morgon.

Nu ska barnen få lite pannkaka till lunch och jag ska  sen till Ica och hämta ut ett paket och handla lite till grillningen i kväll.

OCKSÅ VILL JAG GRATTULERA MIN FINA STORE SYSTER SOM FYLLER ÅR I DAG!!!!!
HIPP HIPP HURRA!!!!!!

KRAM

turbulent händelserik helg

ja som sagt, alla hemma och det e helt underbart,  tyvärr så finns det människor som gillar att försöka förstöra mellan folk och skapa intriger, lögner och massa skit, folk man trodde va lite vuxna åtminstonde, men ack så fel man kan ha. Jaja så kan det va, tänker inte gå in på detaljer då jag tycker att denne person inte e värd nån uppmärksamhet och energi från vår sida. tråkigt bara... världen e full av skitstövlar.
Men denne person blir nu som luft för oss, ... a dust in the wind!!!!

Annars så har vi bara myst och pratat och myst och myst, i går kväll va vi över till grannarna och dom hade lite fest, men vi gick hem vid 22.00 ca så somnade barnen på stört och jag och Henrik smarrade i oss lite kräftor, och i dag har vi varit hemma och grejat och  nu på kvällen va vi på 9 års kalas hos söta Hope, grattis igen till henne!
Och nu i kväll så har vi haft myskväll med barnen och ätit kräftor igen och ostar och kex.
Nu ska barnen i säng och jag och Henrik ska se en film och gosa.

måste bara visa bilder på Alva, hon började ju gå här om dagen, men hon tycks ha ångrat sig lite, hihi, hon går när hon inte tänker på det, men annars så tycker hon att det e lite läskigt, men hon han funnit en mellanting stil, mellan krypa och gå..... hur rolig som helst.





skönt

alla hemma nu, vi ska bara mysa hela kvällen lång!!!

Jaaaaaa!!

I morgon kommer hjärtat mitt och älskade sönerna hem!!!!!
Har saknat dom så fruktansvärt mycket! Så i morgon ska det till att bli riktig myskväll här hemma, jag har lagt fram kräftor nu och så ska jag köpa hem massa gott me.
Det har kännts som om halva kroppen har varit borta, vi har varit tillsammans i 13 år och vi har nästan aldrig varit i från varandra längre perioder, så det e inte konstigt att det svider när man e i från varandra.
Nej nu ska jag gå och lägga mig så att det fort blir morgon, hiiihi

natti


ajajaj

hej på er alla söta.
natten har inte varit nå vidare, jag har haft ont i magen och ryggen så jag har bara vridit och vänt på mig, inte kul alls.
Börjar även få ångst inför förlossningen, vill inte, tänk om det blir som med Alva, då fick jag värkstimmulerande dropp som dom höjde och höjde hela tiden, ja hela förlossningen va bara ett suddigt moln jag va inte med alls.
sk ju till läkaren den 18 e och lägga upp en förlossnings plan så vi får se om vi kommer fram till nått bra.

nu ska jag gå och mysa med tjejerna.
kram

torsdag, och vunnen giraff

morrn morrn, åhh vi har sovit sååå gott, Alva vaknade inte först 8.30, jo visst vaknade hon 05.30 oxå men då fick hon välling och sommnade om på en gång. Sååå skönt.
Idag ska jag och tjejerna och en kompis till Ida åka till Nickis lekhus så dom får leka av sig ordentligt. Sen får vi se vad vi hittar på efter det.
Jag har i allafall fått tag på en matstol till Alva, van på tradera i går kväll, det en nästan en tripp trapp, men den heter giraff, jätte fin, den va helt ny och helt orörd i förpackningen och jag fick den för 1000 kr, och jag kikade runt lite och såg att om jag skulle köpa den i butiken så kostade den ca 2300.

 den här i VIT.


NE NU DOFTAR DET KAFFE FRÅN KÖKET.
vi höres lite senare, ha en bra dag!!!

varmt varmt

huva va varmt och kvalmigt det har varit i dag!!!
Vi har varit ute små stunder i taget i dag jag och Alva, Ida har tok lekt hela dagen med kompisarna, hon har kommit in för att äta och fika men annars så har det varit full rulle.
Vi tog en prommenad till Ica på eftermiddagen och så stannade vi i lekparken på vägen hem, har tyvärr dåligt med nya foton eftersom hjärtat mitt har kameran med sig på fiske resan.
jag bokade tåg biljetter åt dom i dag me, dom kommer hem på lördag, och gissa om jag längtar!!!!
Det har faktist varit rätt så tufft att va själv, speciellt med Alva, hon e sååå jäkla mammig och e som ett plåster på mig, rätt så gosigt men det kan bli rätt jobbigt me, just att aldrig bli avlöst och få lite egen tid.
SKULLE VERKLIGEN INTE KLARA AV ELLER VILJA VA ENSAMSTÅENDE!!

nej nu ska mina små troll i säng, och jag ska se en tjej film tänkte jag och käka massa körsbär


saknar

nepp blev ingen utflykt i dag, Ida fick hit massa kompisar så dom har lekt för fullt och badat i poolen och haft jätte skoj, och dom leker än. Jag tog mig en liten tupplur medans Alva sov middag, och Ida och hennes kompisar va då hemma hos den ena tjejen, så då passade jag på. Nu har vi varit ut en sväng.
I morgon tänkte jag att vi kanske gör nått skoj, funderar på att åka till furuvik eller nått.

Nu tycker jag att Henrik och grabbarna kan komma hem, saknar dem så!!!!!!


nått skoj

mår bättre i dag, det blev aldrig nått migrän anfall, skönt.
I dag så vill jag hitta på nått skoj med små töserna, men VAD?? Det finns ju inget kul att göra här i uppsala direkt, vi får se om jag kommer på nå kul,  ska fundera massor över en kopp kaffe snart.


mår inge vidare

ne usch jag tror att det e migrän anfall på väg, har haft ont bakom ena ögat hela dagen och nu börjar det kännas bekant,  det e så jäkla typiskt att allt ska hända när henrik e borta.
Men jag tar väl mig igenom detta på nått sätt, hoppas att anfallet ( om det kommer ett ) kommer i natt i sånt fall när barnen sover, för när det väl bryter ut så ligger jag halvdöd i ett mörkt rum och springer från sängen till toan och kräks massor.
Jaja det ordnar sig nog.

hoppas ni mår bra i allafall.

såååå stolt

Alva går!!!  Lilla skruttan hon har ju varit så feg hela tiden, men i kväll så har hon gått för fullt, och hon e jätte stolt över sig själv, samtidigt som hon går så skrattar hon, så söt.
Nu vet jag vad jag har att vänta mig, hon kommer snart att springa i från sin höggravida mamma, hehee



liten som börjar bli stor

dagen blev bra!

Oj oj va denna dag har gått bra!
Till en början så vill jag tacka Danne som kom hit tidigt i morse och bytte batteri  i bilen så jag kunde slippa starthjälpen.

Va till BM i dag och allt såg fint ut, sf måttet hade ökat tre cm på 3 veckor!!!

Under tiden så va Ida med sin farmor på stan och Alva va med mormor och min syrra och pojkvän,, när jag va klar hos BM så åkte jag till gränby för att träffa dem.
Blev lite shopping i dag me, det e ju så mycket rea, halva rea priset på det mesta så det blev en heldel kläder till barnen i dag me!, men i dag köpte jag även en väska till mig själv, har kikat på den ett tag nu på lindex, så nu slog jag till och köpte den.

Ida e ute och leker med en kompis nu men hon ska snart in, tänkte att vi skulle mysa lite och käka glass framför tvn.
hoppas ni får en mysig kväll ni me, kram

bm i dag

första natten själv avklarad, och det gick jätte bra, Alva somnade 19.30 i går kväll (brukar annars somna 21 ) sen sov hon till 03.00 och så fick hon välling och somnade om, sen vaknade hon vid08.00  HELT  ok tycker jag, hoppas hon fortsätter så, det e ganska skönt att kunna få egen kväll.
Ida sussar ännu, hon e en riktig sjusovare, hon sover i min säng nu när Henrik e borta, annars blir det så tomt .

I dag ska jag ut på äventyr, först ska jag möta upp svärmor på stan och lämna Ida till henne, dom ska gå på stan och Ida ska få välja en födelsedags pressent i efterskott. Sen åker jag vidare och träffa mamma och syrran som ska passa Alva när jag e hos barnmorskan, ska bli spännande att se hur allt går med tanke på bilen, men jag har med mig starthjälpen. JODÅ jag SKA fixa detta!!!!


tack!

det e ju helt sjukt va oteknisk man e, märker det nu när man e själv hemma, jag e bortskämd med att Henrik fixar allt tekniska och sånt, det e ju knappt jag kan byta en glödlampa själv, hihi nerå så illa e det väl inte men nära på. MÅSTE ta och skärpa mig och se till att ta tag i sånna saker, får helt enkelt ta och lära mig.

Nu vill jag ge ett fång rosor till Danne och Peter som va här och kollade igenom bilen och konstanterade att jag måste köpa ett nytt batteri, och  nu e Danne så snäll och fixar det åt mig i morgon, han lämnade kvar en starthjälp så jag kan ta mig in till stan i morgon.

Sen ett fång rosor till grannarna mittemot sån kom över och erbjöd sig att låna ut deras bil om bilen inte skulle starta i morrn. Så snällt!!!
Tack alla underbara.


Och Henrik, saknar dig och grabbsen redan!


strul strul

jaha i dag när vi skulle åka och lämna H + grabbarna på stationen så startar inte bilen!!!! Vi fick starthjälp av grannen ,men det funkar bara att starta bilen med start kablar, suck, VARFÖR ska detta hända nu, när Henrik ska va borta en vecka?????
Danne skulle komma hit och försöka fixa felet, så vi får se om det går, jag ska till barnmorskan i morgon så det skulle va jätte bra om bilen startade i morgon bitti.

gräs änka

jaha då e man snart gräsänka då, usch va tråkigt!! Jag ska strax köra Henrik och Emil & rasmus till tåget, dom ska till norrland och fiska med Henriks pappa. Fast det blir roligt för dom att komma i väg själva och få lite far och son tid,  och självklart farfar tid. Jag och tjejerna blir hemma och har tjej tid ett tag och det kan ju va jätte mysigt.
Det jobbiga e väl att dom blir borta hela veckan och guuuu va man kommer sakna dem.

nu ska jag få i mig mitt kaffe sen lär vi åka!

höres sen.
kram




härlig shopping och middag med goda vänner

min tur på stan i går va jätte härlig, jag shoppade massor, hittade faktist två klänningar till mig själv, underkläder och lite snygga armband och örhängen, men resten blev till barnen, fick i hop en massa fint till dom och sen så e det så kul nu när höst kollektionen kommit in, I Like a lot!!!!!

I går kväll så hade vi trevligt sällskap grannarna Tessan och Miqe med dotter kom och även Fredde och Nadja med barn, vi käkade tillsammans och sen blev det några öl för de andra, ( själv fick man ju dricka loka ) lite senare så ville de dra sig in till stan och ta några öl, så jag körde in dem dit sen åkte jag och barnen hem och la oss och sussade gott.

I dag har det varit lite segt för en viss herre här hemma, hehe, men nu så börjar han komma i gång så jag har lurat med honom till ikea nu för att byta en madrass till Alvas säng som jag köpte i går, själklart köpte jag fel mått, men det gör inget för jag kan gärna gå på ikea i dag me, hihihi


RSS 2.0