vart tar tiden vägen

då har nästan den här dagen oxå svischat förbi då.. dagarna går jätte fort tycker jag, även om jag inte gör nå speciellt så bara flyger tiden i väg.
I dag har jag varit till dagis på cafe´  barnen hade bakat och så fick föräldrarna komma och köpa fika, och så serverade barnen sin familj, så söta så, och sen gör dom nått roligt för pengarna som dom fått i hop.

Grabbarna e just nu på gympa, Rasmus blev så glad i dag när han fick följa med Emil dit, och ev så skulle han få börja han me, hoppas hoppas, skönt om dom kan få gå i samma grupp så att man slipper köra fram och tillbaka två gånger samma dag, eftersom den ena gruppen e tidig och den andra sent.

Nä nu ropar prinsessan som ligger i badet att hon vill ha hjälp med håret, och pappa får absolut inte hjälpa till med det, för han kan inte så där bra som mig tydligen, heheehe.
ha en skön kväll!


glöm inte att besöka min gravid blogg  lilla lilla mirakel

hjälp sökes...

 

jag vill göra om denna tattuering helt och hållet, den e ganska slarvigt gjord, det fattas färg lite här och var, och linjerna e inte som dom ska, lite tjockare här och där, och sen trivs jag helt enkelt inte med den, färgen stör mig hela tiden me, jag va alldeles för impulsiv när jag gjorde den. Nu skulle jag vilja göra om den, helst göra nått över den, men VAD???? Vad kan man göra för att täcka den här??  Nån som har nå förslag så e det jätte välkommet.
puss!!!

tattoo

Ja nu e den klar, och den gjorde jätte ont, jag e sån som nästa tycker att det e skönt att tattuera mig men i nacken gjorde det ont!! jag satt och bet i en penna hela tiden,  ajajaj, men nu e det över och jag e super nöjd!
 

H står självfallet för Henrik!!

Ha en underbar måndag!

jo i morse fick jag en ny award av annsan

vardagsrummet, nymålat och klart

    

      

sommartid!!!!!!

jaa va skönt! nu närmar det sig, snart e sommaren här (hoppas iallafall) ok det ska bli vår först, men det e på god väg!
Nu e älskade Anneli på väg hit och ska få sig en tattoo! spännande! Jag vill oxå och ska snart, har två på g, så ni får snart se!



försmak

min kära man håller på med vardags rummet för fullt, nu e målningen nästan klar, vi har lite små fix kvar bara. Jag ska fota när allt e klart och e på sin plats, men så länge får ni bara en liten försmak...
 vitt och fräscht blir det!

I dag har vi haft besök av en underbar vän Charlotte och hennes härliga barn Felicia och Joel.
Charlotte fick sin första tattoo i dag och jag har nog aldrig sett nån så lycklig, hihihi du e för go gumman!

nu ska jag o ch barnen åka och köpa lördags godis och lite mys till i kväll!
kram så länge!!

asså...


Jag tror bestämt att detta e de fulaste byxorna jag sett, finns på gina tricot om det e nån som e sugen!
ser ut som byxor till en jätte baby!

vad tycker ni?

IKEA

I dag har jag och Alva varit på ikea och shoppat lite. Min kära make fick för sig att måla om vardagsrummet i går kväll, och då vill man ha lite nytt, nya hyll plan osv..
Det blev lunch tid mitt i allt så vi satte oss i resturangen och jag tog mig en härligt god räkmacka och Alva fick barnmats burk, sen hade jag planerat att åka till H&M och köpa ett par mamma mjukisar, men jag orkade verkligen inte, även fast det e ganska akut med dom, men tröttheten va enorm, men när vi kom hem så tog vi en lång prommenad i det underbara vädret, solen har lyst över oss idag, helt underbart, så då kom lite energi tillbaka, och nu ska jag ta och göra våfflor, jo det va ju våffeldagen i går men de fick våfflor på dagis och skolan i går så då tänkte jag att det hade blivit lite mycket med det till både lunch och middag, men i dag slår vi till i stället, mmm våfflor med sylt och grädde! ( sen slinker det nog i en spirello  )
BILDER FRÅN IKEA

 

EN RIKTIGT GLAD OCH MÄTT TJEJ!

parfym by Ida & My

Då va jag hemma igen! Nackspärren har försvunnit som tur e!!
Jag va ju till jobbet i dag,( för er som inte vet så jobbar jag som undersköterska innom demensen.) Jag skrev upp mig på en del tider, och det känns jätte bra (konstigt nog). Men det kommer ju oxå kännas bra för plånboken, och samt att jag sparar föräldrar dagar så Alva inte behöver börja på dagis. Jag vet faktist inte hur vi ska göra med det, men hon ska få va hemma hela det här året i allafall, bebeis kommer ju i oktober så det kan kanske va bra för henne att va hemma då och få känna sig delaktig, men sen i januari kanske hon ska få börja 15 timmar i veckan, jag tror att hon kommer att behöva det då, komma i väg och bli stimmulerad på ett helt annat vis. Men som sagt vi får se...

hmm .. jag va tvungen att gå i väg en stund nyss... Ida har en kompis med sig hem i dag och jag kom just på att dom va skrämmande tysta av sig, så jag smög mig på dom och hittade dom i badrummet, innan jag kliver in där så känner jag en stark doft av nagellack.........................
 

när jag kommer in så ser dom lite skamsna ut och säger snabbt... mamma vi bara tvättar handfatet åt dig.

men sanningen kom fram och de tillverkade en egen "parfym" av nagellack och hudkräm.

Men nu står dom och TVÄTTAR handfatet åt mamma (hahahaa)

nackspärr

har presis vaknat upp med nackspärr!  ajajajaj va ont det gör!
Idag ska jag till jobbet och kolla när jag ska börja jobba lite.

Måste uppdatera om Alva lite oxå känner jag. Hon kryper för fullt nu och reser sig upp mot saker, mamma och pappa säger hon, och i går sa hon lampa, när man frågar var lampan e så pekar hon på den och säger dääääär. Guuu va det går undan nu, det händer nått nytt varje dag, snart går hon väl säkert, våra andra barn har gått när det va ett år eller strax innan, och om hon ska göra som dom så e det bara 2 månader kvar tills dess.

ne nu måste jag sätta fart på mina små som ska till skolan!
Ha det gott så länge!

Jobba!

Har presis pratat med min chef, och jag ska börja jobba extra på kvälla och helger, för att komma ut lite och dryga ut mina föräldrar dagar lite till nästa bebe kommer. Hade panik över det för ett tag sen, att behöva jobba, jag ÄLSKAR att va hemma, men nu när jag har pratat med chefen så känns det riktigt bra! kan va skönt att komma i väg lite och träffa arbetskammraterna och få" egen tid". Jag tänkte väl kanske om jag jobbar 2 kvällar i veckan och kanske varannan helg eller nått sånt, vi får se, jag ska i allafall till jobbet i morron och diskutera detta så får vi se vad vi kommer fram till. Det värsta e nog min separations ångest till Alva, jag e ju med henne jämt så det kommer kännas tufft i början, men men, det kommer nog gå bra, man måste ju börja nånstans!

bamse gympa

I dag har min vän ingrid varit här och umgåts med mig, alltid lika trevligt, hon jobbar ju typ jämt så man får passa på att boka in henne när hon e ledig!

  love u!!

Sen nu på kvällen har vi varit i väg på idas bamse gympa avslutning, dom e såååå söta alla barnennär de gympar och dom e jätte duktiga, även syskonen fick va med och träna i dag, Rasmus och Emil gav gärnet.

Nu så blir det city akuten och sen läggdags!
kram!!






resultatet

före

Efter 

 

Ja jag blev  riktigt nöjd faktiskt!

Ikea

Go morron alla glada!
I dag bär det av in till staden, vi måste köpa ett nytt däck till Emils cykel, och sen har jag lyckats lura med mig gubben till Ikea. Ska titta efter överkast till grabbarnas sängar och så blir det säkert lite smått och gott.
vi hör senare!
kram

jag klarade det!!!

Nu är sängen färdig målad, jag gjorde det alldeles själv!!! Ingrid kom inte, hon sov så länge i dag, så jag orkade inte vänta, hon ringde kl 17.00 och sa att hon va vaken nu, hmmm, sömntuta!
i allafall så e jag väldigt stolt över mig själv, jag brukar INTE ha tålamod till sånt här med målerier och sånt, Henrik kom in och bara stirrade på mig när jag nästan va klar, han sa att han va mäkta imponerad av mig, han trodde att jag skulle ha slängt ut sängen genom fönstret vi det här laget, hahaa.
Jag ska låta den torka nu över natten så grabbarna får sova inne hos Ida i natt. Sen ska jag ta och måla vita döskallar på säng ramen me, så jag fotar sängen när den e helt klar så får ni se sen!

Just nu ligger Henrik och barnen ute i badtunnan och har det härligt, själv e jag as kalas trött så det blir soffan i kväll framför en film, och så ska jag nog inte lyfta ett finger mer än nödvändigt.

se u!


fel

tror det e nått fel på blogg.se
går inte att kommentera hos någon! hmmmmm

utvilad mamma & pappa!

go dagens!
jag e sååå utvilad, som sagt så delar jag och mannen upp helgerna, ded att sova ut på morgonen och natten. Jag vaknade kl 09.00 och kunde inte sova längre, helt utvilad, går upp och sätter mig vid frukostbordet där hela familjen sitter redan och äter, och Henrik kollar på mig strängt,  VAD gör du uppe redan gumman?
- ja jag kunde inte sova längre, förlåt, hihihi
- men passa på och sov en timme till i allafall,
  säger han

mehh, jag e ju pigg!!!
då kryper det fram att han fått sova hela natten och Alva sov till 08.30

hahahaa som vanligt, när det e pappa morgon. då ska hon sova länge.

fast det e ju faktist skönt att vi båda fick sova ut, pigga föräldrar e mycket glada föräldrar.

I dag ska jag och en kompis måla våningsängen åt grabbarna, sen ska jag pröva mig på att baka banan och dajm kaka, låtergott tycker jag, vi får se, jag uppdaterar er sen!


älskade underbara fredagkväll

Nu har vi fyllt frys och skafferi igen, eller kanske för en vecka iallafall, det går liksom åt här hemma! Jag hade gulliga Ingrid med mig som drog Alva i vagnen så att jag kunde koncentrera mig på kundvagn och mat. Ida blev hemma hos en kompis och grabbarna fick komma till pappas jobb och hjälpa till lite där, det tycker dom e jätte kul, jag stannade vid MAX och köpte varsinn maxbox till dom så att de oxå kunde ha matlåda i boden.

Nu väntar vi på att Emil ska komma hem från discot, Henrik har åkt och ska hämta honom, sen dukar vi upp här hemma med chips och jordnötsringar till Lets dance

hoppas ni får en underbar kväll!!

nu går det undan

fick sova en härlig lång natt i natt! Kanske lillskruttan börjar lugna ner sig med tänder nu, dom har kommit fram väldigt mycket nu så det värsta e väl över för denna gång. Men morgon pigg har hon blivit, 06.15 ville hon upp då låg hon och sjöng i sin säng, hihi men det gör mig inget så länge jag får sammanhängande sömn på natten så går det bra.

Jo justja, hon har ju börjat krypa riktigt ordentligt nu me, förut va det bara åla som gällde, men nu jäklar går det undan......
  

 tur att hon har sina syskon me så att vi e många som kan hålla koll på vad hon hittar och stoppar i munnen!

lillskruttan

  

bulan har lagt sig nu, men ett litet blåmärke finns kvar, men lilla kinden fick ett skrapsår.
funderar på att vadera in hela hemmet i bomull och även henne, så kanske det inte blir nå mer olyckor, hihihi!!

jag har fått en till award!!
från mammarussin
 jag tänkte skicka vidare den, men nu måste jag gå och sova så jag fixar det imorrn! natti natt

hejsan!!!

jaha då vad händer i dag då? jo här ska det bakas, vet inte vad men nån slags kaka som det e chocklad i , så sugen på chocklad just nu. I morgon bär det av in till staden för veckohandling, som tur e så följer my lovely friend Ingrid me och hjälper mig med Ida och Alva, det e så jobbigt att dra barnvagn och kundvagn själv, så hon erbjöd sig att hjälpa, så det tackar vi för!! Så på lördag kommer hon hit och hjälper mig med att måla grabbarnas våningssäng som bara e katastrof, den e så tråkig, träfärgad och helt obehandlad, funderar på att måla den svart.
 så här jätte tråkig ser den ut nu. Målar vi om den så känns det nog bättre ett tag,medans vi väntar på att deras nya rum ska bli klart, föresten så ska jag nog kika lite på tapeter i dag. skoj skoj, det e det som e det roliga.

liten olycka

denna dag började lite dåligt, jag hade klätt på Alva, och satt henne i  vagnen, sen skulle jag bara koppla hunden, och på det ögonblicket så har Ida börjat gå ut mot gatan med vagnen och rammlat och dragit med sig vagnen så att den välter frammåt och Alva rammlar ur, Jag skrek i ren panik och rädsla, och Ida blev jätte rädd och sprang och gömmde sig, jag tog in Alva och kollade på henne och en stooor bula i pannan och skrapmärke på kinden, tillslut fick jag även tag på Ida och bad om ursäkt att jag skrek, och förklarade att det inte va hennes fel. Sen va det bara att strunta i prommenaden till dagis, så vi hoppade in i bilen och jag lämmnade Ida på dagis och sen tog jag mig och Alva till distriktan för en bedömmning. Det va ingen fara trodde hon, Alva va glad och lekte, men vi skulle hålla extra koll på henne i dag, dvs om hon sover extra mycket eller kräks och så. Än så länge så har hon varit som vanligt, så det e nog ingen fara, men fyy vilken panik man får, man tror ju det värsta.

 som ni ser så e hon glad i allafall, lillskruttan!!


jo sen vill jag medela alla att jag har skaffat mig en till blogg,en gravidblogg kan man kalla den!

den e inte riktigt färdig ännu, men snygg design e på g.

kika gärna in där me
www.lillalillamirakel.blogg.se
klicka här så kommer du direkt dit

min underbara man!!!

jag har varit väldigt hängig i några dar nu och Henrik har stannat hemma och tagit hand om barnen, jag har inte behövt lyft ett finger, han e så underbar ÅHHH VAD JAG ÄLSKAR DIG ÄLSKLING. I dag när ida va på dagis och grabbarna på skolan så tog han Alva med sig och åkte till stan, sen när de kom hem så tog han alla barn med sig och åkte till östhammar, till sin syster, så jag har varit själv hela dagen, bara jag och vovven. Det har varit helt underbart, jag har bara legat i soffan och tagit det lugnt, och sovit mellan varven, och när jag har kännt mig liiite pigg så har jag gått prommenad med Wille.
Klockan e nu 19.15 och de har inte kommit hem än, hmm nu börjar jag faktist längta efter dom, men dom e på väg hem nu.
HA DET BRA!




award


fick denna award i dag av underbara  Attis
och det finns så många jag vill ge den vidare till att listan skulle inte få plats, så jag ber alla mina läsare att ta del av min award, det e ju mycket tack vare er som det e så roligt att skriva!
PUSS OCH KRAM

har börjat smyg titta på vagnar

Ja vi måste ju faktist köpa ny vagn, måste ha en syskon vagn, nu på morgonen så har jag surfat runt lite och hittat några i allafall som ligger på önske listan, sen får vi se vilken det blir!
 här har vi en Emmaljunga Twin City Cross, snygg och stilren! fins i fler färger!


brio, kommer inte i håg va den hette mer, men i like it a lot

Och här e en till variant, Phil & Teds syskonvagn, smidig eftersom den e som en enkelvagn, och bäbisen ligger skyddad bakom syskonet.

mmm nått att fundera på nu!

E det nån som har erfarenhet av någon av dessa så kom gärna med tips och råd!

Patrik 1.5

jag har softat i soffan i dag och kollat på film, och den e att rekomendera,  kanske inte den bästa jag sett, men mycket sevärd!!
nu väntar jag på att city akuten ska börja sen blir det nanna sängen.
god natt!!

griller i huvudet

I dag har jag mannen hemma, jag har mått lite skumt, jätte förkyld ( igen ) och obeskrivligt trött. Så han stannade hemma i  dag och tar hand om barnen.
När man bara ligger i soffan och gör ingenting så tänker man ganska mycket, i allafall jag, jag har legat och tänkt på renovering och barnens rum, allra mest grabbarnas rum, det e rena rama kaoset där inne, ingen ordning för fem öre, nu ska vi ju bygga ut i vår/ sommar så de ska ju få nytt rum då, ev ett varsitt, men  F *N jag kan inte vänta, måste få lite ordning innan dess, kanske skulle ta och måla om deras våningsäng, eller måla om blir det inte, den e helt obehandlad,så det skulle va ett stort lyft att måla den eller betsa. Sen ska det läggas nytt golv och tapetseras, men det känns ju väldigt onödigt, när Ida ska få det rummet sen, och då vill jag inreda det i hennes smak.

Sen vill jag lackera om våra köksluckor, till gammelvit, och så byta bänkskivor.

HAaaaHAaa, ja herre guuuud alltså, mycket e det man vill. snrt ringer jag och anmäler mig till arga snickaren, nerå så långt ska det inte gå, men jag har en tendes att börja lite överallt och renovera, och Henrik oxå faktist, men nu SKA vi ta en sak itaget.

åhhh va jag önskar att jag va lite mer händig och att jag hade mer tålamod, då hade jag kunnat fixa och dona mycket själv eftersom jag e hemma varje dag, man, Henrik stackarn jobbar ju i veckorna så det e ju inte mycket tid över för honom att greja, sen e det ju fullt upp ändå oftast.
Nåja det blir nog bra tillslut!

Nån som vill hjälpa???
puss och kram



                 

lugn dag

Jaha då va melodifestivalen över för denna gång, skumt resultat tycker jag, men så e det väl nästa varje år.
i dag händer det inte mycket hos oss, vi tar det väldigt lugnt. Henrik skulle ta Alva intt och i morse, hon har varit lite kinkig på sistonde, men det e nog tänderna, hon har presis fått två framtänder uppe, så nu har hon fyra, men de e en till på väg, i allafall så brukar vi dela upp helgerna, att jag får sovmorgon en dag och Henrik en, och SJÄLVKLART  när det e Henriks tur så sover prinsessan som en stock. grrrr!!

vi ska bara mysa och tat lugnt i dag iallafall och se på film, just nu så har vi en stek i ugnen, det ska bli smarrigt, med potatis och hemma gjord gräddsås till, mmmmm.
Ha en bra dag, så kanske vi hörs lite senare.


final

  
personligen hejjar jag på Måns Selmerlöv och E.M.D


vem håller du på?

full rulle

I dag e det full rulle, Ida e frisk idag så hon ska i väg på kalas.
Jag och grabbarna och självklart Alva ska hem till en kompis och fika. Sen i kväll ska vi ev till nästa kalas, tio års kalas hos barnens kusin. SEN e det MELODIFESTIVALEN  och mys me familjen för hela slanten.

Jag vill rekomendera alla att besöka en blogg som jag hittat, det e en tjej som skriver om självkänsla bla. helt suverän! man känner sig riktig stark och man får mycket funderingar när man läser det hon skriver!

Viktoria, en blogg om självkänsla!

ha en underbar dag!

Rasmus och Emil

så här snygga va våra grabbar när de skulle iväg på disco i kväll!
COOLINGAR





orolig.....eller nojjig kanske

usch vad jag känner mig orolig!! det e säkert bara jag som e nojjig, men jag känner mig inte speciellt gravid och magen växer inte tycker jag. jo jag vet att jag bara e i v. 11 men alla andra graviditeter så har det varit annorlunda.
Jag ringde till Henrik i dag och nästan bröt ihop, jag sa till han som jag kände, och så sa jag åt honom att köpa ett nytt grav test, men han sa,  -lilla gumman du har ju varit på ultraljud och då såg du ju fostret
ja det gjorde jag men det va ju i vecka 6, tänk om lilla hjärtat har slutat slå???

sen sa Henrik att så här har jag kännt varje graviditet, men det kan inte jag minnas.
nee usch man blir bara mer orolig ju mer man tänker på det. som sagt det e säkert bara jag som e nojjig.
Längtar tills jag kan känna sparkar, för då kan man ha koll på lillbebisen på ett helt annat vis.


sjukling



Min storskrutta e sjuk i dag! Hon kom upp i morse när jag höll på att hjälpa grabbarna att komma iväg till skolan, och hade jätte hög feber, det bara kokade om henne! Vi som skulle till tandläkaren i dag, men jag ringde och avbokade den tiden direkt. Så nu ligger hon i soffan och tittar på barnprogram, jag gav henne ipren nyss så vi får se om det hjälper snart.
Igår kväll så va vi i väg till Hanna ( byns frissa ) och klippte Emil, alldeles lagom till discot som både han och Rasmus ska på i kväll!
  vilken tuffing va

muffins till barnen(och Henrik)

jaiho nu mår jag inte så illa längre! Har tilloch med bakat muffins med nonstops i. Men jag ska nog hålla mig borta från godis ett tag iallafall, kanske tills på lördag, hihihi!!
  får bli mer av 

hämtade posten nyss och gissa vad som låg där
 min älsklings tidning, jag får så mycket inspiration där, och man får mycket tips!

godis....hmmm

go morgon, eller förmiddag kanske !

tog en prommenad till dagis som vanliogt i morse och sen smet jag in på Ica och köpte lös godis (hihi) jag va såååå sugen på det, och nu har jag suttit och mummat på det en stund , men nu mår jag riktigt illa, bläää, vill inte se godis nå mer ( hur länge det nu håller i sig ) Och jag som hade planerat att baka muffins i dag, men just nu klarar jag inte ens det, mår illa av tanken av sött.
Huva ne jag får nog gå och dricka massa vatten nu, och lägga mig på soffan en stund innan alva vaknar.
                                                                                      
                                                      

GOODI BAG

jag e med i en tävling igen! Tävla du me vettja!
tävling
det är en tävling om en GOODI BAG!
              

paus från tvättningen

                                                                
                                                                                 
Ja jag tog en liten paus från städning och tvätt, tog en kopp kaffe och surfa runt lite på H&M och det slutade med en liten beställning, det blev en fuskskinnjacka till Emil och ett mammalinne till mig.
tycker de där skinnjackorna e så tuffa, skulle haft en till Rasmus me men de va slut i hans storlek, så jag får åka till stan nån dag och kika där, fanns jätte snygga i tjej modell oxå som jag tänkte beställa till Ida, men hon e så kinkig så det e nog bäst att hon får följa med in till stan och prova först. Kanske Alva skulle ha en oxå,hihi ( ja det fanns i hennes storlek me)  
                                                                            
så grymt snygg!!

snö snö snö!!!

gu va me snö det e ute, och mer kommer det hela tiden, jag som hade börjat få lite vårkänslot, hhmmm jag får nog ta och hålla inne med dom ett tag till.

Denna dag ska bestå av tvätt, tvätt och lite mer tvätt, och så blir det lite städning oxå, kul va?
Sen ska jag laga till Henriks älsklings mat till kvällen, lassange, han älskar det, och barnen me så det e kul att göra det då, själv så tycker jag oxå om det men graviditeten mixtrar lite med mina smaklökar tror jag, mat man älskade innan kan jag nästan kräkas av att tbara tänka på och sånt jag absolut inte åt innan kan jag tycka va jätte gott nu, salt lakris och söt lakrik gillade jag inte för men nu e jag helt galen i det, men dessvärre så har jag redan fått skit jobbig halsbränna och lakris gör det inte bättre.

nä nu roppar tvätt högen på mig!
hörs senare


tips e välkommet

jaha då va det vinter igen då! det snöar för fullt och det e alldeles vit ute, i morse när jag gick till dagis så va det som rena rama tränings passet, oplogat va det och jag drog vagnen med ena handen och kopplet i den andra, och våran kära vovsing e super dålig på att gå i koppel, han drar som bara den, han e stark för att va en så liten hund, men vi håller på att träna så snart kanske.
Sen har jag ett stort problem, han skäller när jag binder fast honom utanför dagis och ska lämna Ida. Han skäller oavbrutet, likadant när jag ska in på affären, då skäller han, det e så konstigt för att han skäller inget när han blir lämmnad hemma.

Någon som har nå tips så vore jag super glad!

   

  det e ett riktigt charmtroll annars, så gosig och snäll!

rösta på mig, söta rara ni

jag e med och tävlar hos monixx om att bli veckans blogg och nu blev jag och några till uttagna till final, så please RÖSTA!
GÅ IN HÄR SÅ KOMMER DU DIREKT TILL RÖSTNINGEN

Rösta här

tack söta ni på förhand!

idag har jag haft  besök av båda mina systrar och min mamma och även lillsyrrans kille, mycket trevligt.
Veronica hade med sig sina minstingar, Filip som blir 6 år som Ida och lill knodden Lucas som e 1,5 år, och den killen e såååå charmig, han e i en riktigt rolig ålder, snackar som bara den, såå söt.
 sötnos

och Filip e riktigt go han me, han anpassar sig och leker med Ida när inte grabbarna e här, och ida anpassar sig bra hon me, hon drog på sig prinsess klänningen och lekte krig, haha!
  tuffingar!!!!

god morgon!

hmmmm vad ska man hitta på i dag då tro??
jag ska i allafall kika runt på nätet och kolla om jag hittar nån ny jacka till mig själv, jag e så OTROLIGT less på min så att jag kräks på den snart. Jag har kollat runt i stan, men utan att hitta nån jag vill ha, så jag får väl ge nätet en chans.
Ja åter kommer om jag hittar nå snyggt, kanske behöver smakråd till och med.

Ne nu e det till att sätta fart på barnen och få i väg dem till skolan, sen blir det en prommenad med Wille.
kram



    

charmpriset

Nu har vi precis kommit hem från fyrishov, vi har varit och kollat på Emil och hans lag när de hade uppvisning i gymnastik och dans, Dom va jätte duktiga, det va 16 lag som va med och tävlade och brons, silver och guld medalj utdelades, sen efter det så fanns det ett pris kvar och det va charmpriset! gissa vilka som vann det? jo Emils lag, Almunge! Dommarens uttalande va att de va jätte duktiga men nådde inte riktigt fram, och sen va dom glada och charmiga hela tiden, sen e va det nog det enda laget som hade killar med, hihi, tre st killar har vi i lagen, tycker jag e modigt faktist! Men som Henrik och Fredde sa, dom e ju smarta1 då får de umgås med tjejerna, och så får de plus poäng där,hahaaa!
Jag har massa bilder där ifrån, men kameran e tydligen inte min vän i dag, vi får se om Henrik lyckas fixa det.

här kommer en bild på charmknutten

Mmmm friterade räkor

Så nu e alla hemma igen!! Vi hade iallafall en super mysig kväll igår jag och Henrik, det va sååå tyst här hemma, helt sjukt, men skönt. Vi åkte in till uppsala och käkade på kina, mmmmmm i love! jag tror jag skulle kunna käka friterade räkor varje dag, det e nog mitt senaste cravings. Sen åkte vi hem igen och myste, låg i soffan och kollade på tv, bara vi två och en stor filt, sen sov vi riktigt gott hela natten och morgonen, när jag klev upp hade hjärtat mitt gjort iordning frukost och kaffe, det va bara att sätta sig. Efter frukosten så började det klia lite i kroppen och vi klädde på oss och åkte och hämtade hem alla barn, ha haa man saknar dom så när de e borta.

Nu ikväll så blir det mys med familjen och så blir det melodifestivalen, sen lite senare ska vi göra iordning räkmackor, guuu vad jag e sugen på det, börjar rinna i munngipan på en gång!

Ha en trevlig kväll nu!


äntligen fredag!!

åh vad jag har längtat efter denna helg! I kväll ska vi ha vår mysi pys kväll. Jag ska köra Ida och Alva till faster i tierp och sen Rasmus och Emil till mormor i storvreta, och sedan hem till underbara mannen, så ska vi bara ha det bra och mysa, vi ska gå ut och äta i stan i allafall, det e vad jag vet, sen får vi se vad som händer och sker.
kommer därför inte att blogga nå mer i dag, men jag återkommer imorgon med sammanfattning.
Nu ska jag ta och gå och hjälpa barnen att packa och sen lär man väl klä på sig, för snart kommer elektrikern och kopplar in golvvärmen till badrummet, yes!!!!

ha en underbar dag och kväll! ( det tänker vi ha )



go kväll

I dag har jag ,Alva och Rasmus varit inne i stan, kikat lite och shoppat lite, vi träffade även min mamma och min faster, så då tog vi en fika med dom. Jag skulle in för att köpa ett par fodrade stövlar till Emil, men nee det va bara att glömma, fanns ingen stans, utan bara vår skor och sommar skor.
När vi ändå va där inne så passade vi på att ställa oss i dropp in kön på ohlsons frisörer, så att Rasmus fick bli klippt och det va verkligen behövligt! Och snyggt blev det!
 

Och inne i butikerna så hade de fått in massa vårnytt, så roligt, och vår känslor fick man.
Köpte en jätte snygg klänning till Ida på kappahl
 

go kväll på er alla!!

skallebank!!

AjAjAj.. mitt huvud sprängs snart! känns som om det e migrän i sikte, hmmm vill inte, blir liggandes en hel dag och bara spyr då.  Brukar få migrän i början av graviditeten så att det e bara att ta tjuren vid hornen.
ska gå och hälla i mig vatten nu. kram så länge

skynda skynda

morrn morrn!
hoppas ni sovit gott ,det har jag! dricker nu en snabb kopp kaffe och ska snart gå med barnen till skolan och dagis, Rasmus blir hemma i dag för han har hostat i natt och då sätter han förkylnings astma igång, så då e det bra om han e hemma en eller två dagar så att medicinerna hinner hjälpa., ne jag får återkomma senare, måste skynda nu.

   en morph bild av Rasmus

TÄVLING

             

Jag e nu med i en tävling hos en go tjej, man kan vinna en bloggdesign.
tävlingen hittar du  HÄR

stoppa våldet

                                                                               
låt inte våldet härska.
Genom att adoptera denna rosett visar du att du inte tolererar våld i samhället!








äntligen

                                          
I kväll kl 21.00 på kanal 5 så ligger jag ner bäddad i sängen och tittar min favorit serie, vi slåss lite om tv i kväll eftersom det e HOUSE samma tid på 4 :an och det kan inte min kära man missa, men jag lägger mig gärna i sovrummet och tittar, mys mys, kanske jag skulle ta och köpa en stor chockladkaka med, en sån där med nonstops i, åhhh de e så goda.

idag ska jag ta och plocka lite och så tänkte jag ev baka en lite kaka.
vi hörs lite senare!

ny fräsch vecka sätter igång

God Morgon!
då va det måndag igen, och veckans planer sätter i gång igen.
I kväll har Ida bamsegympa 18.00
Tisdag har Emil gymnastik  18.00
onsdag har Emill massa läor som ska göras inför fredagen
Torsdag har Ida barntimmarna kl 17-19
Fredag ska vi köra ut Ida och Alva till faster i tierp och älsklingarna ska sova där till på söndag
Lördag kör jag grabbarna till mormor i storvreta och dom sover över där till på söndag
LÖRDAG EFTERMIDDAG OCH KVÄLL: e vi helt själva, och ska ev gå ut och äta och bara ha en riktigt mysig och romantisk kväll, det ska bli helt underbart!! det va meningen att vi skulle åka på kryssning över helgen med ett par vänner, men jag känner att jag inte har lust och ork till det just nu, sitta nykter på en båt med massa kanon fulla människor, nee tack, uppskattar hellre en ensamn kväll med mannen, och han va inte så sugen han heller på att åka, det va väl typ jag som tvingade han från början, hihi, men då när vi bokade så visste jag inte att vi skulle bli gravida redan nu. Men, men en annan gång kanske!

ha en riktigt bra dag alla glada!


                                             en bild av Ida , hon har blivit morphad!
                             


RSS 2.0