hemma!

ja vi kom hem i går kväll, och vi har verkligen haft det uuuuuunderbart. Me fansen så skönt det e och komma hem när man varit borta.
Första dagen vi kom dit så va vi på campingen och utforskade den, spelade lite mini golf och gick ut och åt, lekte och bara slappade. På måndagen så åkte vi tilll kolmården, och det va hur roligt och mysigt som helst!!! Många fina och roliga djur, och barnen va helt extas. Vi gick i ca 6 timmar minst, ( gissa om mina fötter va svullna sen) på tidagen så okte vi dit igen eftersom vi hade köpt en 2 dagars, så då började vi med safari turen med bil, riktigt häftigt!!
Sen in på kolmården i gen och då gick jag Emil och Alva in på bamses värld medans Henrik , Ida och Rasmus åkte linbana över hela parken ( vi andra va för fega, hehehehe ) Sen kom dom till oss och barnen lekte av sig hos bamse, sen vidare in på djurparken för att se det vi missade dagen innan. Det som faschinerade mig allra mest va delfinariet, alltså delfinerna va ju helt underbara man bara satt och njöt av att kolla på dom och guuu va duktiga dom e, vilka konster dom kan.

Barnen har varit exemplariska och varit hur duktiga som helst, så själklart har dom fått handla massa skoj och massa glass, jag e så stolt över dom, trots att vi bodde så trångt och så så har dom varit hur duktiga  som helst.
Alva har varit en dröm att ha med sig, vi trodde att hon skulle ledsna fort av att sitta i vagnen , men han va nog lika faschinerad hon av alla djur.
i går när vi åkte hem så fick jag massa för värkar, med ca tio min mellanrum, och molande värk i rygg och mage, antar att kroppen va lite överansträngd efter allt gåeende, vi blev lite oroliga faktist, för det e alldeles för tidigt för vårat lilla hjärta att komma ut, ( det e ju tio veckor kvar)
men sen mot kvällningen när vi kom hem så lugnade det ner sig. skönt!

tänkte lägga ut lite bilder senare, men nu ska vi dra in till stan och handla mat, så vi höres sen


puss






Kommentarer

Postat av: ♥Linda med familj och Lillan i magen♥

Ja det är hur mysigt som helst :)

Och ni verkar ju ha haft det helt underbart på eran semester :)

Visst blir man stolt när ens barn uppför sig precis som man vill att dom ska göra. Man växer flera meter :)

Kram

Datum: 2009-07-29, Tid: 11:50:23
Bloggadress: http://babymyz.blogg.se/
Postat av: Sophie

Vad kul ni verkar ha haft det, vi var där förra sommaren.

Skönt att förvärkarna lugnade ner sig.

Kramar

Datum: 2009-07-29, Tid: 12:13:23
Bloggadress: http://www.flerbarnsmamma.se
Postat av: I våran lilla vrå

tänk på å vila dig å ta det lite lugnt!!! Att få förvärkar sådär är nog ett tecken på att kroppen å bebben vill ha lite lugn (ler). kram

Datum: 2009-07-29, Tid: 16:57:43
Bloggadress: http://cettciliasklotter.blogg.se/
Postat av: Jennie

Hej gumman !

Javisst är det skoj , :) idag har vi varit på ikea , så idag har vi inhandlat det mesta till inredningen :)

det var en present till min hans BROR , :)



Låter som ni haft en underbar minisemester , :) underbart att barnen trivts och att det trots allt gått väldigt bra med dom , då får ju alla ut positivt av det ! :) eller hur ? ;)

Datum: 2009-07-29, Tid: 16:58:18
Bloggadress: http://vantabebis.blogspot.com
Postat av: ♥ Mamma Russin

hej gumman..

så roligt ni haft det.. :) men hallå!! ta det lite stilla vännen.. som du skrev, det är för tidigt för bebis att komma nu, hihi... "hytter med fingret"



jag älskar kålmården och specielt delfinerna och safarin.. längtar till stina blir lite större så vi kan åka dit igen.. teensen är ju för stor och har varit där typ 50 gånger redna, hihi..

kramar i massor...

Datum: 2009-07-30, Tid: 17:41:29
Bloggadress: http://enburkrussin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


     [ bloggen är designad av marinoni.blogg.se ]
Trackback

RSS 2.0